HellFire) Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 HAHAHA adriano cigan,treba da igra za spaniju ili argentinu..takvog je mentalnog sklopa:))).Inace drzati zuninja na klupi je prosto...neverovatno. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ukrajna nema sanse protiv italije.... Mocniji su od njih... Usput Ganci se dobro drze :) za sada .. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 Ja ne znam ima li smisla gledati fudbal sa ovakvim moronima kao sudijama... Adriano je chitavu akciju - 3 pasa bio u ofsajdu... Pu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Mislim stvarno... Gana bolja, a sudije ne sude ofsajd Brazilu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Jebga, ali odlicno igraju fudbaleri Gane, stvarno za primer apsolutno svim ekipama koje sam do sada gledao u osmini finala. Al' neiskustvo napadaca, sta da se radi. Sudije su stvarno lose, kao u kosarci jedne godine (ne secam se tacno kada je to bilo) kada se FIBA posvadjala sa sudijama jer su ovi poceli da sude u nekoj tamo ligi, pa su, cini mi se, na svetsko prvenstvo doveli neke leve sudije. Uostalom sama FIFA je kriva, te seminari, te ovo, te ono, te ako ne uradite ovo kaznicemo vas, itd. Eto im ga na sad. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 au majku im...dva ofsajda, dva gola...a ganci su realno bili boji...mogli su par komada opusteno da daju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 A sad malo realno,Gana nema odbranu :),igrao sam na tiketu od 2-3 gola i gledam poslednjih 10 minuta i tresem se.Brazil je imao jedno 5 stopostotnih sansi,ali Kingston je stvarno kralj. @gotti Italija i moc ne idu u istoj recenici nikako.Italija i fudbalska mafija vec moze. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 pfff...smor ce biti ako Brazil pobedi...Ja iskreno mislim da Nemachka osvaja zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 ne brazil osvaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 aj nek mi neko kaze, kako ti da objasnis mudrom sudiji da si se sapleo i pao, a ne da simuliras ? danas onaj ganci pade, a videlo se da lik uopste nije trazio penal, i sudija op drugi zuti i cao... ispade da ne smes da padnes na terenu ikad... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 sudije su retardi zhao mi sa gance ko da su nashi ;o) nemci uzimaju like 110% (inache ce biti mrtvih brazilaca i svih ostalih stranca...d-oh!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Taman da napisem bravo grujo,a ono zidan se prosetao xD.Bas mi drago sto su Spanci ispali. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Napokon da neko zna da sudi! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ispadose spanci naJ:)izad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 lepo sam ja rekao sinoc na ircu da su spanci iskompleksirani i da ne znaju da igraju velike meceve protiv velikih timova Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Napokon da neko zna da sudi! ← Henry je pao sam od sebe,niko ga nije ni pipnuo a onda su iz ubaca dali gol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotonica Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Tako je. Oni samo trpaju nas u guzu :). p.s. Sting ovde, mrzelo me da se ulogujem na svoj acc :P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 @ Hellfire & co: Ukrajinci su tipichne slovenske pichkice...zadovoljice se ovim shto su do sad uradili...ionako niko od njih nije nishta ochekivao posle prve tekme. Tachno da Sheva poznaje Italijane ali i oni poznaju njega. ;) Shto se danashnjih tekmi tiche ochekivani rezultati...malo mi zhao Ganaca / Ganjana / fudbalera Gane, nisu zasluzhili da onako ispadnu...BTW ochigledno Brazil josh uvek igra sa pola gasa, morace malo da pojachaju protiv Francuza kada je vreme za payback zbog '98. Prijace mi ovih 2 dana pauze...vec je sve ovo polako pochelo da me smara :( ali bice do jaja 1/4 finala, sva osim naravno Italija - Ukrajina gde ochekujem najmanje 90 minuta potpunog smaranja (osim ako ne bude kao USA - ITA :)) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Razmisljanje ti je totalno suprotno.To sto od njih niko nista nije ocekivao samo moze da im da dodatnu snagu da dodju sto dalje.A to da ce biti totalno smaranje od utakmice se slazemo:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Tovari ....sve u Spaniju....Oleeeeee A kao sto sam i rekao.....ubedljiv poraz ganca :) jbg dobri su bili momci,stwarno su se trudili :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Bilo bi lepo da Francuzi naguze Brazilce :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 A sto bi to bilo lepo? Nije mi jasno sto su svi iskompleksirani Brazilcima. I to nije glavni problem, ali ne bih da ulazim o pricu o Jordanu, Shumaheru, itd. Svi znaju da je Brazil najbolja ekipa. Neki ih dizu u nebesa - nije bas lepo gledati takve ljude ali je Brazil ipak najbolji. Neki pljuju besomucno - zasto bi neko voleo da vidi kako Brazil gubi? Da bi se pokazalo da su i oni ljudi? Mnogo su zajebani pa je fora mrzeti ih? Bas sam faca - ne volim Brazil? Uvek navijam za slabiji tim jer sam mnogo kul? Ovde ne ubrajam navijace. Oni su ok, svako ima prava da navija za koga hoce. Mislim, postoje ljudi koji navijaju za Englesku (?!), pa sta! Nesto nisam primetio ovde vatrene navijace nekih reprezentacija. Ajmo ljudi, istresite se, recite napokon sta vas muci, zasto vas jedna ekipa toliko pritiska, zasto bi voleli da Ronaldinjo polomi nogu, a Ronaldo dobije srcani udar jer je gojazan. Pricajte, bice vam lakse. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Petorica reprezentativaca SCG biće novčano ka Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 o boze .. samo u srbiji Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ako ako....samo sto su trebali sve redom da ih kazne a ne neku selekciju da prave,to ce totalno da poremeti vec ionako sjajnu atmosferu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts