Jump to content

FIFA World Cup - Germany 2006

Lex

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brazil je juche odigrao onako kako treba - i to samo zbog toga shto su Japanci poveli! U drugom poluvremenu se napokon pojavio onaj pravi shampionski Brazil - to je ta igra koju igraju svetski prvaci u fudbali i zbog koje ih svi vole. Ej bre, u ochima im se vidi da zive za jebeni fudbal!

А в чем сила, брат?

Guest epicAdrian

nikada, ali nikada mi nece biti jasna odluka Gusa Hidinka da stavi Kalatja (koji btw nije branio na vishe od 3 tekme za Milan u protekloj sezoni) umesto Shwarcera, wtf was that?

carevi, nije dao shimunicu karton, vec shimicu, neko se zajebao u studiju pa su pogreshnom igrachu pokazali animaciju ;)

To i ja pokushavam da "proturim na mala vrata" ovde, al' svi kao "lololo dao mu je treci zuti" a niko da mi nabroji kad su bili taj prvi i drugi. Jos jednom, secam se samo onog u 60. (kada je grafika na tvu pokazala da su 2 x zuti = crveni) i posle toga je bio onaj u 90om.

A ja se jos kao uzbudio! Ali sve je jasno kada kazete da se na ostrvu igra "atomski fudbal", "fer plej fudbal, "brz fudbal", ako hocete da gledate isti takav fudbal dodjite kod mene u parkic da vidite kako klinci pikaju loptu, izgaraju za svaku, sutiraju, lome se, sve je fer plej, ma jedno ludilo, a golova 20 vise cak i od engleskog prvenstva!!!

A ovo za poredjenje ronaldinja i kake sa lampardom i dzerarom i kao (Hajli) bolje ovi drugi u timu, alo!!! o cemu mi ovde pricamo?!? Jebotemish, nismo bre deca.

Olaraund igraci?! Jel video neko sta radi Ze Roberto, Emerson, ma sta ja nabrajam, ceo brazilski tim, koji nema ni jednog jedinog klasicnog odbrambenog igraca. Jel obratio neko paznju kako Brazil igra odbranu? Sredinu? Napad? Koje segmente igre vi uopste gledate?

Ako vam se smucila cela prica oko medijske paznje to je u redu, ali nije u redu da izgubite kriticki stav. Dakle, jedno je pikanje lopte, a drugo igranje fudbala.

bole, emerson igra samo zadnjeg veznog, a ze roberto levo u sredini i samo u reprezentaciji u centru, obojici je igra glavom strana kao i dobroj vecini brazilskog tima, shut i lampard i gerrard i beckham i cole i swp i jos pola engleskog tima ima bolji, emerson nije ni toliko brz etc etc

Jeste emerson jedan od najboljih zadnjih veznih na planeti, ali porediti njega i lamparda i gerrarda je vishe nego smeshno. Ze roberto ide iz bayerna jer tamo ne moze da se izbori za prvi tim, i verovatno se vraca u brazil. I dalje cu da tvrdim da je gledano ukupno (odbrana i napad, igranje po celom terenu, shut, igra glavom) Gerrard i Lampard kompletniji i od Kake i od Ronaldinja, koji su okrenuti samo napadu, s tim da je Gerrard bolji u defanzivi od Lamparda.

To shto vecina "ljubitelja fudbala" kod nas gule resu na brazil, je druga pricha. Ne kazem ja da Kaka i Ronaldinjo nisu extra igrachi, jesu, i Ronaldinjo je chovek koji se ne radja dva put, ali Englezi obavljaju mnogo veci posao po celom terenu.

A i to shto kaze Stija, u engleskoj se igra najborbeniji fudbal, i ima najvishe fer pleja. Ko se seca pre par godina kad je u tekmi Liverpul-Arsenal dosudjen penal nad Robijem Faulerom, a isti je ubedjivao sudiju da nije penal jer faula nije bilo. I to je samo jedan od primera.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

bole, emerson igra samo zadnjeg veznog, a ze roberto levo u sredini i samo u reprezentaciji u centru, obojici je igra glavom strana kao i dobroj vecini brazilskog tima, shut i lampard i gerrard i beckham i cole i swp i jos pola engleskog tima ima bolji, emerson nije ni toliko brz etc etc

Jeste emerson jedan od najboljih zadnjih veznih na planeti, ali porediti njega i lamparda i gerrarda je vishe nego smeshno. Ze roberto ide iz bayerna jer tamo ne moze da se izbori za prvi tim, i verovatno se vraca u brazil. I dalje cu da tvrdim da je gledano ukupno (odbrana i napad, igranje po celom terenu, shut, igra glavom) Gerrard i Lampard kompletniji i od Kake i od Ronaldinja, koji su okrenuti samo napadu, s tim da je Gerrard bolji u defanzivi od Lamparda.

To shto vecina "ljubitelja fudbala" kod nas gule resu na brazil, je druga pricha. Ne kazem ja da Kaka i Ronaldinjo nisu extra igrachi, jesu, i Ronaldinjo je chovek koji se ne radja dva put, ali Englezi obavljaju mnogo veci posao po celom terenu.

A i to shto kaze Stija, u engleskoj se igra najborbeniji fudbal, i ima najvishe fer pleja. Ko se seca pre par godina kad je u tekmi Liverpul-Arsenal dosudjen penal nad Robijem Faulerom, a isti je ubedjivao sudiju da nije penal jer faula nije bilo. I to je samo jedan od primera.

fudbal treba da bude lep za oko , i logicno je da su neki timovi jaci u napadu a neki u odbrani , ali realno mnogo je lepse gledati sta rade kaka i ronaldinho nego ova dvojica(lampard i gerrard su superstarovi , tu nema price) , imaju i oni strava poteze ali dribling kao kaka i ronaldinho nikako.a sto se tice jacine suta ima i kaka zajebanu sajbu nadavao se on golova sa preko 20m.i nije mi jasno kako neko moze da pluje brazil.ok je da svako ima svoje omiljene reprezentacije ali najlepsi fudbal igra brazil i uvek je igrao.i to sto kazes da su kaka i ronaldinho okrenuti samo napadu , ali zato oni odvlace po 2-3 igraca na sebe pa ima vise prostora za ostale napadace, a i nisam primetio da njihovi timovi i reprezentacija primaju puno golova. Sto kantona kaze "Play beautifull"

btw ja ga siljim na brazil [:p]

Edited by slash.

Samo da podsetim da je vecherashnji susret izmedju Francuske i Togoa izrazito vazhan za nas.

Ukoliko Francuzi pobede sa 5:0 ili 6 i vishe golova razlike, osvojitjemo chasno 31. mesto na ovom prvenstvu, ukoliko bude 6:1 podelitjemo 31. i 32. mesto sa Togoom, a bilo koji drugi rezultat nas usamljene ostavlja na dnu.

Napred Francuska!

:)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Guest epicAdrian

i ja sam to uochio :)

svim srcem sam uz trikolore [:D]

edit|: i da, bila su 3 kartona pokazana Shimunitju

1.ispred hrvatskog shesnaesterca, za obaranje Kjuela

2.na centru terena

3.treci karton nakon shto je odsvirao kraj tekme

u svakom sluchaju, to je presedan na svetskim prvenstvima,Grem Pol je bio totalno dezorijentisan..sramota

Edited by epicAdrian

hoce li neko da mi kaze sta su sve Spanci ispromasivali kad su pobedili samo sa jebenih 1:0 picka im materina...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hoce li neko da mi kaze sta su sve Spanci ispromasivali kad su pobedili samo sa jebenih 1:0 picka im materina...

Ja igrao 3+ al nisam znao da ce da odmaraju pola postave ^^

Ps.Inace izuzetno zanimljiva osmina finala francuska-spanija i pogotovo svajcarska-ukrajina,ovde moze biti svasta.

Edited by HellFire)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

realno, sta ocekivati od tima u kome vec deset godina igraju istroseni barthez, thuram, makelele, zidane itd. i naravno majstor za promasaje - ribery. sreca njihova sto su u smesnoj grupi... za sada su igrali ubedljivo najdosadniji fudbal na prvenstvu, u nasim utakmicama je barr padalo dosta golova :)

24 June 2006- 17:00 -Munich- Germany-Sweden

24 June 2006- 21:00 -Leipzig- Argentina-Mexico

25 June 2006- 17:00 -Stuttgart- England-Ecuador

25 June 2006- 21:00 -Nuremberg- Portugal-Netherlands

26 June 2006- 17:00 -Kaiserslautern- Italy-Australia

26 June 2006- 21:00 -Cologne- Switzerland-Ukraina

27 June 2006- 17:00 -Dortmund- Brasil-Ghana

27 June 2006- 21:00 -Hanover- Espana-France

brazil je, cini mi se, sa pola gasa stigao u osminu finala. realno, nije im ni trebalo vise. moraju mnogo bolje ukoliko zele da odbrane titulu. u osmini igraju sa najvecim i, cini se, jedinim iznenadjenjem turnira.

derbi je definitivno spanija-francuska. iako ih svi osporavaju, mislim da francuzi mogu da prodju. bas zato sto svi misle da su istroseni cenim da ce pokidatu furiju koja nikada nista nije znacajno uradila na prvenstvima.

u cetvrt finale se ocekuje prolazak nemacke, argentine, engleske, italije i brazila. portugal-holandija, svajcarska-ukrajina i spanija-francuista, po meni, imaju podjednake sanse za prolaz.

daleko vise sam ocekivao od ceske koja me je, blago receno, razocarala. u drugu ruku GANCI i graju kao mutavi, i oni su mi trenutno najsimpaticniji i navijacu za njih, posle engleske, naravno :)

idemo dalje, polako se zahuktava, ocekuju se sve bolji i bolji mecevi!!!

za razliku od nemaca, mi imamo dosta rezervi piva, bar je tako kod mene, za vas ne znam i nije me briga ;p

svajcarci ce lagano da prodju ukraince.gledao sam ukrajinu protiv tunisa,i deo protiv spanaca,nisu bas kao mi,ali su tu negde.posle toga u cetvrtfinalu svajcarska-italija,i kapiram da ce to biti najvece iznenadjenje prvenstva,daklem svajcarci u polufinalu.

salt wat fish fresh wat fish?

jebem ti onog komentatora...ima da bacim bombu da nas spasim tog idiota koji svrsava na Nemce i na Klosea...jbt on proturi kroz noge igracu a on odma pocne velicanje kako se igrao na Kopakabani,o jebem mu mater nenormalnu...a za penal kao necu da komentarisem(pritom cist penal ko suza) i posle kao sportska pravda je zadovoljena...jbt koji bolid...sudije su definitivno najveci promasaj ovog i proslog svetskog prvenstva definitivno mnogo uticu na konacne ishode i ostalo...onaj drugi Lucicev karton je smesan,taj karton ne bi dobio ni u Gudurici...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.