LaG Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 kako volim "alo! e! o chemu mi prichamo!" argumente enivej, na koju foru se shimunic bunio ako je cahill dao hrvatima gol? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ahaha koja koma od tekme...juce u nekom kaficu gledali...i ljudi naravno poodvaljivali, svi psuju hrvate samo tako...i ja i ortak se zajebavamo kako bi bilo da neko sad vikne daaado prshooo:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Brazil je juche odigrao onako kako treba - i to samo zbog toga shto su Japanci poveli! U drugom poluvremenu se napokon pojavio onaj pravi shampionski Brazil - to je ta igra koju igraju svetski prvaci u fudbali i zbog koje ih svi vole. Ej bre, u ochima im se vidi da zive za jebeni fudbal! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 nikada, ali nikada mi nece biti jasna odluka Gusa Hidinka da stavi Kalatja (koji btw nije branio na vishe od 3 tekme za Milan u protekloj sezoni) umesto Shwarcera, wtf was that? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 carevi, nije dao shimunicu karton, vec shimicu, neko se zajebao u studiju pa su pogreshnom igrachu pokazali animaciju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 carevi, nije dao shimunicu karton, vec shimicu, neko se zajebao u studiju pa su pogreshnom igrachu pokazali animaciju ;) To i ja pokushavam da "proturim na mala vrata" ovde, al' svi kao "lololo dao mu je treci zuti" a niko da mi nabroji kad su bili taj prvi i drugi. Jos jednom, secam se samo onog u 60. (kada je grafika na tvu pokazala da su 2 x zuti = crveni) i posle toga je bio onaj u 90om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 E taman nahvalih grejema da dobro sudi a sad se obrukao juce :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 A ja se jos kao uzbudio! Ali sve je jasno kada kazete da se na ostrvu igra "atomski fudbal", "fer plej fudbal, "brz fudbal", ako hocete da gledate isti takav fudbal dodjite kod mene u parkic da vidite kako klinci pikaju loptu, izgaraju za svaku, sutiraju, lome se, sve je fer plej, ma jedno ludilo, a golova 20 vise cak i od engleskog prvenstva!!! A ovo za poredjenje ronaldinja i kake sa lampardom i dzerarom i kao (Hajli) bolje ovi drugi u timu, alo!!! o cemu mi ovde pricamo?!? Jebotemish, nismo bre deca. Olaraund igraci?! Jel video neko sta radi Ze Roberto, Emerson, ma sta ja nabrajam, ceo brazilski tim, koji nema ni jednog jedinog klasicnog odbrambenog igraca. Jel obratio neko paznju kako Brazil igra odbranu? Sredinu? Napad? Koje segmente igre vi uopste gledate? Ako vam se smucila cela prica oko medijske paznje to je u redu, ali nije u redu da izgubite kriticki stav. Dakle, jedno je pikanje lopte, a drugo igranje fudbala. ← bole, emerson igra samo zadnjeg veznog, a ze roberto levo u sredini i samo u reprezentaciji u centru, obojici je igra glavom strana kao i dobroj vecini brazilskog tima, shut i lampard i gerrard i beckham i cole i swp i jos pola engleskog tima ima bolji, emerson nije ni toliko brz etc etc Jeste emerson jedan od najboljih zadnjih veznih na planeti, ali porediti njega i lamparda i gerrarda je vishe nego smeshno. Ze roberto ide iz bayerna jer tamo ne moze da se izbori za prvi tim, i verovatno se vraca u brazil. I dalje cu da tvrdim da je gledano ukupno (odbrana i napad, igranje po celom terenu, shut, igra glavom) Gerrard i Lampard kompletniji i od Kake i od Ronaldinja, koji su okrenuti samo napadu, s tim da je Gerrard bolji u defanzivi od Lamparda. To shto vecina "ljubitelja fudbala" kod nas gule resu na brazil, je druga pricha. Ne kazem ja da Kaka i Ronaldinjo nisu extra igrachi, jesu, i Ronaldinjo je chovek koji se ne radja dva put, ali Englezi obavljaju mnogo veci posao po celom terenu. A i to shto kaze Stija, u engleskoj se igra najborbeniji fudbal, i ima najvishe fer pleja. Ko se seca pre par godina kad je u tekmi Liverpul-Arsenal dosudjen penal nad Robijem Faulerom, a isti je ubedjivao sudiju da nije penal jer faula nije bilo. I to je samo jedan od primera. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) bole, emerson igra samo zadnjeg veznog, a ze roberto levo u sredini i samo u reprezentaciji u centru, obojici je igra glavom strana kao i dobroj vecini brazilskog tima, shut i lampard i gerrard i beckham i cole i swp i jos pola engleskog tima ima bolji, emerson nije ni toliko brz etc etc Jeste emerson jedan od najboljih zadnjih veznih na planeti, ali porediti njega i lamparda i gerrarda je vishe nego smeshno. Ze roberto ide iz bayerna jer tamo ne moze da se izbori za prvi tim, i verovatno se vraca u brazil. I dalje cu da tvrdim da je gledano ukupno (odbrana i napad, igranje po celom terenu, shut, igra glavom) Gerrard i Lampard kompletniji i od Kake i od Ronaldinja, koji su okrenuti samo napadu, s tim da je Gerrard bolji u defanzivi od Lamparda. To shto vecina "ljubitelja fudbala" kod nas gule resu na brazil, je druga pricha. Ne kazem ja da Kaka i Ronaldinjo nisu extra igrachi, jesu, i Ronaldinjo je chovek koji se ne radja dva put, ali Englezi obavljaju mnogo veci posao po celom terenu. A i to shto kaze Stija, u engleskoj se igra najborbeniji fudbal, i ima najvishe fer pleja. Ko se seca pre par godina kad je u tekmi Liverpul-Arsenal dosudjen penal nad Robijem Faulerom, a isti je ubedjivao sudiju da nije penal jer faula nije bilo. I to je samo jedan od primera. ← fudbal treba da bude lep za oko , i logicno je da su neki timovi jaci u napadu a neki u odbrani , ali realno mnogo je lepse gledati sta rade kaka i ronaldinho nego ova dvojica(lampard i gerrard su superstarovi , tu nema price) , imaju i oni strava poteze ali dribling kao kaka i ronaldinho nikako.a sto se tice jacine suta ima i kaka zajebanu sajbu nadavao se on golova sa preko 20m.i nije mi jasno kako neko moze da pluje brazil.ok je da svako ima svoje omiljene reprezentacije ali najlepsi fudbal igra brazil i uvek je igrao.i to sto kazes da su kaka i ronaldinho okrenuti samo napadu , ali zato oni odvlace po 2-3 igraca na sebe pa ima vise prostora za ostale napadace, a i nisam primetio da njihovi timovi i reprezentacija primaju puno golova. Sto kantona kaze "Play beautifull" btw ja ga siljim na brazil Edited June 23, 2006 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 argentina osvaja bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Samo da podsetim da je vecherashnji susret izmedju Francuske i Togoa izrazito vazhan za nas. Ukoliko Francuzi pobede sa 5:0 ili 6 i vishe golova razlike, osvojitjemo chasno 31. mesto na ovom prvenstvu, ukoliko bude 6:1 podelitjemo 31. i 32. mesto sa Togoom, a bilo koji drugi rezultat nas usamljene ostavlja na dnu. Napred Francuska! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) i ja sam to uochio :) svim srcem sam uz trikolore edit|: i da, bila su 3 kartona pokazana Shimunitju 1.ispred hrvatskog shesnaesterca, za obaranje Kjuela 2.na centru terena 3.treci karton nakon shto je odsvirao kraj tekme u svakom sluchaju, to je presedan na svetskim prvenstvima,Grem Pol je bio totalno dezorijentisan..sramota Edited June 23, 2006 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 hoce li neko da mi kaze sta su sve Spanci ispromasivali kad su pobedili samo sa jebenih 1:0 picka im materina... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja zavrshim forum trolovanje i idem da navijam za togo ;oP a sutra ovde ima da bidne ludnica, em sto igraju nemaci em sto su meksikanci stacionirani u g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja zavrshim forum trolovanje i idem da navijam za togo ;oP a sutra ovde ima da bidne ludnica, em sto igraju nemaci em sto su meksikanci stacionirani u g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ma jok bre, ja odavno rekoh da ne idem u nemachku zbog prvenstva...a i ovo gledanje u bashti lokala sa 100njak ljudi + pivo non stop mi je uvek gotivnije nego da cvrchim na stadionu =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 a danas na vestima, na b92, jedna od vesti je bila da su navijachi nemacki popili vec skoro sve rezerve piva i da preti opasnost od nestasica :)... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 @iguana LOL Ovi Francuzi su me razocarali skorz jbt.... Ne znam sTA im je koji moj Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) hoce li neko da mi kaze sta su sve Spanci ispromasivali kad su pobedili samo sa jebenih 1:0 picka im materina... ← Ja igrao 3+ al nisam znao da ce da odmaraju pola postave ^^ Ps.Inace izuzetno zanimljiva osmina finala francuska-spanija i pogotovo svajcarska-ukrajina,ovde moze biti svasta. Edited June 24, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 piv teche potocima i za sada ovaj grad je sasvim solidno snabdeven...mada takva vest da procuri u javnost ovde svi bi se zaleteli u prodavnice po 2-3-8 gajbi za ne da j bozhe =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiche Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 realno, sta ocekivati od tima u kome vec deset godina igraju istroseni barthez, thuram, makelele, zidane itd. i naravno majstor za promasaje - ribery. sreca njihova sto su u smesnoj grupi... za sada su igrali ubedljivo najdosadniji fudbal na prvenstvu, u nasim utakmicama je barr padalo dosta golova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 24 June 2006- 17:00 -Munich- Germany-Sweden 24 June 2006- 21:00 -Leipzig- Argentina-Mexico 25 June 2006- 17:00 -Stuttgart- England-Ecuador 25 June 2006- 21:00 -Nuremberg- Portugal-Netherlands 26 June 2006- 17:00 -Kaiserslautern- Italy-Australia 26 June 2006- 21:00 -Cologne- Switzerland-Ukraina 27 June 2006- 17:00 -Dortmund- Brasil-Ghana 27 June 2006- 21:00 -Hanover- Espana-France brazil je, cini mi se, sa pola gasa stigao u osminu finala. realno, nije im ni trebalo vise. moraju mnogo bolje ukoliko zele da odbrane titulu. u osmini igraju sa najvecim i, cini se, jedinim iznenadjenjem turnira. derbi je definitivno spanija-francuska. iako ih svi osporavaju, mislim da francuzi mogu da prodju. bas zato sto svi misle da su istroseni cenim da ce pokidatu furiju koja nikada nista nije znacajno uradila na prvenstvima. u cetvrt finale se ocekuje prolazak nemacke, argentine, engleske, italije i brazila. portugal-holandija, svajcarska-ukrajina i spanija-francuista, po meni, imaju podjednake sanse za prolaz. daleko vise sam ocekivao od ceske koja me je, blago receno, razocarala. u drugu ruku GANCI i graju kao mutavi, i oni su mi trenutno najsimpaticniji i navijacu za njih, posle engleske, naravno :) idemo dalje, polako se zahuktava, ocekuju se sve bolji i bolji mecevi!!! za razliku od nemaca, mi imamo dosta rezervi piva, bar je tako kod mene, za vas ne znam i nije me briga ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 svajcarci ce lagano da prodju ukraince.gledao sam ukrajinu protiv tunisa,i deo protiv spanaca,nisu bas kao mi,ali su tu negde.posle toga u cetvrtfinalu svajcarska-italija,i kapiram da ce to biti najvece iznenadjenje prvenstva,daklem svajcarci u polufinalu. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elimorten Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Svaka tekma ce da bude 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jebem ti onog komentatora...ima da bacim bombu da nas spasim tog idiota koji svrsava na Nemce i na Klosea...jbt on proturi kroz noge igracu a on odma pocne velicanje kako se igrao na Kopakabani,o jebem mu mater nenormalnu...a za penal kao necu da komentarisem(pritom cist penal ko suza) i posle kao sportska pravda je zadovoljena...jbt koji bolid...sudije su definitivno najveci promasaj ovog i proslog svetskog prvenstva definitivno mnogo uticu na konacne ishode i ostalo...onaj drugi Lucicev karton je smesan,taj karton ne bi dobio ni u Gudurici... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts