Jump to content

raiche

The X
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About raiche

  1. molim vas, ako neko moze da mi da direktan link za program pomocu koga mogu da imam samo zvuk od nekog video klipa. hvala! molim vas malo brze...
  2. prava bi katastrofa bila da su francuzi pobedili... nikako nisu igrali, a stigli su cak do finala. zidan i materaci - bruka. ne zna se ko je veca budala... 11 najboljih po mom izboru :) Ricardo Lahm / Metzelder / Rafael Marquez / Zambrotta Maxi / Maniche / Zidane / Bastian Klose / Frank Ribery nevezano za temu - da li iko zna kada je predvidjeno da se igra 3. kolo kvalifikacija za ligu sampiona?
  3. realno, sta ocekivati od tima u kome vec deset godina igraju istroseni barthez, thuram, makelele, zidane itd. i naravno majstor za promasaje - ribery. sreca njihova sto su u smesnoj grupi... za sada su igrali ubedljivo najdosadniji fudbal na prvenstvu, u nasim utakmicama je barr padalo dosta golova :)
  4. raiche

    Superliga

    pomesao si nesto care, grobarima svaka cast, po prvi put, ali za gest od pre koji dan kada su napustili halu...debeli i kompanija su jos jednom dokazali da su obicne picketine... a da, Miloje je vec otisao, a u evroligi opet necete uraditi nista... :) nama ostaje da prodamo kapitena i koliko-toliko sacuvamo tim za narednu sezonu.
×
×
  • Create New...