nt.maharaja Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 uh, meni je bilo odlično, ali k'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 bilo manje vise njesra... cela organizacija nekako mi je nazadovala, te je sve lichilo na exit od pre 3-4 godine... mislim falili su tu neki detalji kao pre sto je bio onaj mini stage sa penom :) ili nekad onaj sa exxtremnim sportovima (ko se seca one lopte u koju udjes pa se spustas)... sada je sve bilo ogoljeno tja... sirovo...a i vise sam isao sa ekipicom zbog radi druzenja nego kojekakvih nastupa, ove godine sam iskulirao koliko sam mogao 'dance' arenu... ljudi je bilo duplo manje nego inache, sto je dobro jer je manja guzva ali u principu je lose jer nisu dosli cool ljudi jer nisu imali love a dosli su shabani u glavnom, i stranci koji kao da ne znaju za pojam dnevnog tusiranja, uzas kako smrde, pogotovo na strandu smo lezali pored nekoh engleza na 3 mestra od njih i ladno si osetio kako im smrde noge koje su bile bordo braon boje... ftw.. a reka na 5 metara od datle.. uzas... iznenadili su me prijatno franc ferdinand a i cult a bogami i bili, dobro se drzi i stas i glas su mi vrlo dobri s obzirom na godine.... eh da plus na mainu ozvuchenje je konachno bilo sjajno, jasno i glasno kao nekad... +krosroud stejdz je znao na momente biti izvrstan, mada priznajem nekad i sa najgorom komercijalom ++ wc je sada konacno mirisao i posle 3. dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 brate g istripovo si to kao shto je meni proshli exit bio uzhasan al to samo zato shto 1. mrzelo me da mi bude lep (ne znam kako drugachije to da kazhem) i 2. bio sam u fazonu "ajde sad cu i druge stvari da slusham" i onda sam mnogo manje osetio tempo i energiju sa dj arene istripovo da je loshe i tako... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 @Drasko...ne kapiram zasto nam se nisi javio??? ← bio sam u kontaktu sa Kjootom neprekidno, trebalo je i da se nadjemo, ali se iskomplikovalo, ovi moji su izoveravali pa sam morao da se relociram... bedak... I jesi joj bacio koji hejt :) ? ← ne. pitam je ja "sta ce ti eks u 5 ujutru na krosroudsu?" ona me gleda onim krupnim smedjim okicama i (kao sa nevericom): "vaj not?!?!?" prvi put u zivotu mi je bilo krivo sto nisam diler... da joj pomognem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ajde ajde chika drale, priynaj da si joj sa svojim sloba-style naglaskom rekao "der ar beter thingz tu du et fajv ej em, hou, hou, hou" =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 I to u polunagnutom stavu sa rukama na ledjima Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jeff Mills je objasnio ove godine na areni d vej it meant to be played :) Derrick May je isto bio xtra A Umek.. pa vredelo ga je slushati ako nishta drugo, makar zbog one stvari i "dont wanna come back down from this crowd its taken me all this time to get high..." a bata Mare ko i uvek, rox... "but even if my heartbeat screams out loud, sunlight breaks like glasses my eyes!" :) (jbt koji trip slushash ovo a ono sunce ti stvarno udara u ochi kroz cvike, priceless :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (jbt koji trip slushash ovo a ono sunce ti stvarno udara u ochi kroz cvike, priceless :)) ← Samo ti fali counter da mosh negde da opikash i fantazija :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 "but even if my heartbeat screams out loud, sunlight breaks like glasses my eyes!" :) ← bolji je onaj jump the jump remix Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 alo ljudi,pa da li ste svesni da ovi sada exiti nemaju veze sa onim od pre 2 i 3 godine!? nekada je exit imao smisao...a sada shto kaze Rony Size,postalo komercijalno djubre koje samo fata pare.... a shta da vam kazem...ko o chemu srbi o parama i komshiji Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 To su krivi vlasnici exita!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 brate g istripovo si to kao shto je meni proshli exit bio uzhasan al to samo zato shto 1. mrzelo me da mi bude lep (ne znam kako drugachije to da kazhem) i 2. bio sam u fazonu "ajde sad cu i druge stvari da slusham" i onda sam mnogo manje osetio tempo i energiju sa dj arene istripovo da je loshe i tako... ← pazi moguce... ali ... nije me mrzelo da mi bude lep nego jednostavno nisam osetio hype, malo je ljudi oko mene bilo odusevljeno, malo je ljudi oko mene islo,malo je ljudi bilo.. a i ovo je mi je 6-7 godina posete, valjda zamor materijala... +smaranje oko rezervarcije karata... plus los line up na mainu, pa su neki i otkazali 2 dana pre pocetak.. bla... a valjda ce mi prijati odmor od prasine arene za sledecu godinu :) btw sta ce biti posle 2007., koliko cuh oni imaju do tada dozvolu za exit na djavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 pazi, koliko ja kontam oni ce njima to dati da koriste koliko hoce dobili su bili neku licencu jer fazon "guraju srbiju u evropsku uniju" i bio je onaj govornik na otvaranju exita onaj budza iz evropske unije i samo pogledaj koliko stranaca dolazi na exit to su veliki ulozi... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Jeff Mills je objasnio ove godine na areni d vej it meant to be played :) Derrick May je isto bio xtra A Umek.. pa vredelo ga je slushati ako nishta drugo, makar zbog one stvari i "dont wanna come back down from this crowd its taken me all this time to get high..." a bata Mare ko i uvek, rox... "but even if my heartbeat screams out loud, sunlight breaks like glasses my eyes!" :) (jbt koji trip slushash ovo a ono sunce ti stvarno udara u ochi kroz cvike, priceless :)) ← Mario Pui - I don't want to come back samo ne znam ciji je to remix bio, al' odlichan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Pa taj isti, bash isti remix sam chuo i proshle godine bata Mare @ Vinca 6-6-2005, xtra je slazhem se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 pazi moguce... ali ... nije me mrzelo da mi bude lep nego jednostavno nisam osetio hype, malo je ljudi oko mene bilo odusevljeno, malo je ljudi oko mene islo,malo je ljudi bilo.. a i ovo je mi je 6-7 godina posete, valjda zamor materijala... +smaranje oko rezervarcije karata... plus los line up na mainu, pa su neki i otkazali 2 dana pre pocetak.. bla... a valjda ce mi prijati odmor od prasine arene za sledecu godinu :) btw sta ce biti posle 2007., koliko cuh oni imaju do tada dozvolu za exit na djavi... ← potpuno isti rad meni ljudi su mnogo mrtviji na mainu a sledece godine pitaj mene shta da obidjesh recimo propustio si najbolji dram ikada >:) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Mario Pui - I don't want to come back samo ne znam ciji je to remix bio, al' odlichan je ← sigurno je bio jump the jump remix Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niple Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Mario Pui - I don't want to come back samo ne znam ciji je to remix bio, al' odlichan je ←Nije Mario Pui, nego Piu, a pesma je Mario Piu - I Dont Want To Come Back Andrea Doria Remix ili Mario Piu - I Dont Want To Come Back Kiko And Ginos Remix, u prvoj verziji ima vishe vokala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Da, Mario Piu, pogreshio sam pri kucanju... I nije ni jedan ni drugi remix, imam ih oba, ovo je nesto skroz trece sto je Umek pustio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 to je garant neko iz TTP-a izmixovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 da,sigurno je Mare odradio jump the jump remix Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ne znam da li je on odradio remix ali sam siguran da ga je pushtao u svojim setovima zadnjih.. well godinu dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 ma sto posto je on Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 vozi mare vozi !!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 recimo propustio si najbolji dram ikada >:) ← g.d.e. ? [jumpy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts