Jump to content

Eksplozija

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Волео бих да и Србија буде под протекторатом, па онда кад Амерички војници силују, краду, убију и онда за то буду само пребачени на друго место(у најбољем случају), волео бих да се онда запиташ шта значи национално суверена држава.

Pun mi je kurac ljudi koji prichaju ovakve stvari. Mnogo si bre istripovan.

[glupamerickiklishe]Get a Life![/glupamerickiklishe]

Moram da bolje procitam a spava mi se, ali ovako mislim da je glavni problem u celoj raspravi mohi>De1 cinjenica da je mohi neki ciganin nomad. Tako sam ja shvatio. Plus je izgleda zaljubljen, pa pominje tamo neku osobu koju voli. Jos nam fali njegova rodbina, cirkus, bogata porodica i imamo spansku telenovelu. Jer kako nazvati osobu koja izvorno nema nikakvi osecaj pripadnosti osim onog zibotinjskog? Ogresio sam se o neke zivotinje posto verujem da i svinja moze da voli onaj brlog u kom zivi. Znaci, ako ja tebi mohi dam dosta love, super udobnost i ostalo, ti ces mene da volis vise od onih koji su ti dali manje ? Ima rec i za taj odnos a i za stranke u njemu. Dajem ti tri pokusaja da pogodis kako bi se ti zvao, pocinje sa k a zavrsava se sa urva.

Odoh da spavam, procitacu sve ponovo kasnije. Mozda gresim.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Што се тиче предци знао сам да ћете се попалити ко млади мајмуни зато сам намерно и писао тако, иначе једна песма у предкосовском циклусу је тако написана баш са предци.

Сви гледају граматику, начин писања, а не гледају садржај што сам лепо управо и доказао. Постоји једна глупост коју сам написао горе а ви то нисте видели него сте једино видели реч "предци", доказао сам и себи и вама да овде нико не чита него само прелази преко текста, не улази у суштину и само вади неке глупости како би обезвредио особу и уопште пост који је написан.

Смешно ми је и ја се повлачим из ове дискусије јер немам ским да дискутујем.

jok, ja sam budala pa cu da citam ova proseravanja...

srpskivojnik-3.jpg

@dei

Mogu ja da ga citam kolko hocu, u stvari ne mogu mnogo me iritira kolko je glup post. Nisam ti ja kriv sto ne umes da napises to sto imas u glavi ako i imas nesto uopste ali u onom postu su samo gluposti i zato insistiram sve vreme da napises nesto konkretno posto sam izvalio da okolisis oko svega i samo forsiras odredjene fraze bez potkrepljenja nekom logikom ili cinjenicama.

@Seth Fix

Realno sto vise gledam tvoj post to sve vishe kapiram da je izlishno odgovarati ti bilo sta. Kad skupis mozga da procitas sve onda se javi ako smo mogli mi da citamo i da pisemo onda ti procitaj pa seri. Na sve za sta si me napusio vec ima odgovor u mojim predjasnjim postovima. Isto kazem i ostalima kojima igra prst nad jednolinijskim srbovanjem.

Josh mi niko nije objasnio zasto bi trebalo da volim masu ljudi (naciju) samo na osnovu teritorijalne pripadnosti. Po meni je onda logicnije da profuravate tezu da treba voleti sve ljude na svetu. A za teritoriju pogotovo ... pa preferiracu zemlju koja meni i mojoj porodici/ljudima koje volim pruzi vishe, a za prostor na kom sam odrastao uvek ostaje nostalgija ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A ok, bash sam se pitao kad ce u ovoj diskusiji oko eksplozije u "prvoj iskri" barich koja se ocigledno protezhe i na sestoj strani (kao na proteklih pet) pojaviti wow da zaokruzhi celinu. Nisam bas citao detaljno postove, ali vidite da uleti negde hitler, pa potom rts i onda da "imamo celu stvar".

Tvoj nivo razmisljanja je "Ja volim zvezdu i ko ne voli zvezdu je retard i treba ga tutji ako ne i ubiti" tako da i nije chudo sto nisi nista skapirao.

Ja sam lepo logicki objasnio zasto je apsurd voleti stvari a ne osobe. Stvar ti moze biti draga al je ne mozesh voleti.

Ko je rekao da ja zelim biti deo drzavnog aparata? Postoje ljudi koji ne zele da budu deo politickih desavanja zamisli. A uzgred budi receno u svim zemljama su drzavne pozicije jako fino placene verovatno zato sto ljudi rade na ljubav prema svojoj zemlji?

Od svih ljudi koji su otisli napolje nijedan normalan mi nije ispricao tu vecnu pricu "ja znam 10x vishe od shefa al me mrze zato sto nisam njihov" vec svi kazu da su cenjeni po onome sta znaju. Pricati sa tobom je kao otici do lokalne pijace i sa polupijanim nepismenim klosharom raditi isto ... iste teorije imate. Za razliku od tebe ja sam bio i video i planiram opet da idem.

Ne zavaravaj se da ja gajim ikakve nade da ce se ovde ista promeniti ... naprotiv ja sam odavno shvatio da nece dok god je ljudi kao sto si ti. Zbog toga sam pre vishe godina batalio bilo kakvo nerviranje vezano za desavanja u zemlji posto sam se pomirio sa time da ovde ostati necu.

Sve u svemu reci ti meni koje su to nacije Kanada, Amerika, Australija i tako te jadne i bedne nacionalno i duhovno siromashne zemlje?

BTW roflmao za kinu ... jbg nisam mnogo omasio kod nas je extremna desnica u koaliciji sa levicom ... znachi oni studenti sto su ih gazili tenkovima su nacionalni neprijatelji kine ? :D ok aj ovako da zavrsimo diskusiju ovde posto ako nastavish ovako kad i ako te ikada budem sreo ima te napenalim zato sto si upravo opravdao sva prebijanja studenata i novinara i ubistava "nacionalnih neprijatelja" i da ne pominjem svih ubistava za vreme ratova u zadnjih 15 godina, a da ne pominjem sto opravdavash silna ubistva shirom sveta koja su radjena zarad dobrobiti drzave/nacije.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

----

"Студентима" није место на улици већ у амфитеатру,

----

Momce, mozda sam i par puta posumnjao da si ipak pametan i malo isuvise "primljen" na politiku, ali zbog ovakvih izjava bi ti odsekao jaja :)

Ovo su inace za sve one ispod nekog 80-tog godista govorili :

-Mira Markovic

-Seselj

-Stambuk

-Ona Visoka Kurva Student Prodekan Iz Jula-a

-Debelo Govance Sa degenerisanim Prsticima

-Kompletna Julova Garnitura.

I razni drugi dementi.

Rekao si ionako vec 100 puta da ovde vise neces dolaziti.

Idi na propali masinac cetvrtkom, valjda neki popovi nesto laparaju onim pacenicima. Neke Zilote spominju, mozda se igra SC u pauzama

Idi na Dunav i klevetaj vodu da potopi americke brodove.

Znaci kako je tuzno da mlad covek ima taj stav

radnici u fabrike

studenti u amfiteatre

djaci u skole.

Bas Bedak.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sada znate kako je meni, ja se druzim sa De1-em vetj nekih 10 godina.. u skorije vreme ne moze ni jedna tema u drushtvu da prodje bez njegovog proseravanja o politici. Radikalska pichkica!! [:D] Isqlirajte ga kao shto to i ja radim! =)))