Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stig'o kutji, bio napolju, jako vrutje, ali nekako preziveh. Nemam klimu jos uvek, ali moram da to pitanje resim sto pre, pa se ladim ventilatorom i cituckam forum. Sad kao da ponesto poradim, sibnem neke mailove, kako to vec biva, a onda i da cekam isporuku iz Forme Ideale, narucio neke stolove i dvosede :) Sad je vec doslo krajnje vreme da izvuchem bajs i krenem da ga vozikam, barem se covek nekako malo rashladi :)

gj :))

ti bar imash klimu :(

imam klimu u sobi matoraca, sto znachi da moram da ohladim sve dok oni ne dodju jer kada smo "zajedno", onda normalno pozatvaramo vrata da se ne bi gledali a tada je klima bez efekta

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Organizam troši više energije na zagrevanje, opadne ti imunitet i otvoriš vrata virusima. Tako da se prehlađuje od hladnoće.

mda

dule brate, jel bela krvna zrnca rade na isto "gorivo" kao i mišići?

kupio hladno pivo i ispijam ga... kako je jebeno vruce... jebem ti leto. nedelju dana pljuskovi, nedelju dana sodoma i gomora... ajmo neku ravnotezu ...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Doshao sam skroz mokar iz shkole i slepljen, kako mi to ide na jetru. Smor danas u shkoli, nisam imao 2 chasa, ishao sa drugom da se vozimo. Bili do pizdikovaca i naza...Treba da napokon skockam neki referat iz biologije i da vezbam malo matu. Valjda cu uspeti da izvuchem 3 nekako...debilizam.

.

Bio na trchanju, kako je dobro kada mozesh pored jezera da istrchish 2 km, dodjesh kuci, istushirash se, popijesh litar hladnog djusa i sednesh da gledash fudbal sa zenom dok beba spava pod Sounds Of Nature. IDILA [:)]

kupio hladno pivo i ispijam ga... kako je jebeno vruce... jebem ti leto. nedelju dana pljuskovi, nedelju dana sodoma i gomora... ajmo neku ravnotezu ...

Ta ravnoteza se zove prolece ;)

А в чем сила, брат?

AAAAAAAA , isplatilo se , dobio sam 5 iz Istorije (zakljuceno 2 , hvala-dovidjenja) i iz Hemije sam uradio sve , bicce bar 4.Josh 2 kontrolna da popravim i to je to.A sad na kunt :)

ček

razbio si se od učenja za peticu,to je ok

ali da ti zaključi 2? šta si imao

sjebao se na fudbalu,pao nezgodno i ogrebao lakat

ne mogu da sedim kolko me dupe boli :/

nije mi dobro koliko sam basket igrao.

smorili me ljudi:"e lichis na Kaku", "znas na koga mi licis? Na Kaku e!" itd. ma super.

sutra po knjizicu... pa da odeljem familiju za uspeh :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pod jedan - igz smuchio si mi zhivot na 5 sekundi pomenuvchi opru vinfri i crnkinje u sexualnom kontextu u istoj rechenici...gde ce ti dusha...

pod 2 - omg rumenko za 300 dindzhi, dat's lajk, insejn (mental memo - radim isto kad se vrnem, mozda sa 2-3 djuska chisto da razbijem monotoniju ;oD)

pod topic

ovde kod mene vreme odtislo u 3 lepe, prvo hladno, pa kisha, pa sparno pa odvratan vetar koji dizhe prashinu pa provala oblaka...znachi bemti zemlju dojchlandiju i njeno nestabilno vreme...kad stalno menja + pljuskovi mogu da se stvre niotkuda za 20 min ne mogu da koristim biciKLO ko chovek...

inache danas ustao klasika rano (ali ne pre budilinka yay!!!11one) radni dan cool, malo shetnaj grad, nabavkica sutra da imam masTan doruchak sad blej po forumu pa kraj utakmice pivce za laku nojt i to je to =o)

Radio danas, u medjuvremenu se oznojio jedno 3-5 puta, potom sam doshao kuci, odvozao malo bajs kraj reke Save :) ...

Sad imam dosta da radim i ne znam kada cu na spavanje, ali znam da ga nece biti bas za izvoz ...

Toliko za ovaj (jos uvek) ponedeljak 19.06.2006. :)

Pozdrav svima! :)

I need to watch things die... from a distance

Vicariously I live while the whole world dies

YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE

gric

blejim neshto chekajutji neki dwnld da mi se svrshi pa da isprobam neki fraj mmorpg a dok blejim uchim neki tutorjal za imejdzh redi (pravljenje testis... pardon... tetris animacije hehe :) i skontao sam da sam bash pospan chim ne mogu da skontam jednu 'sitnicu' pol sata, da bih na kraju drugih pola sata se lupao o chelo (idijote jedan)...

shto me podseti... zashto stanovnici Jajca imaju ravno chelo i klempave ushi i pate od nesanice?

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
probude se usred notji zbog nekog shuma i cele notji oslushkuju da bi pred zoru skontali da je to vodopad pa se lupaju po chelu (for da Kole) *DOH* [:D]

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...