Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ja sam "krenuo da učim" u 2 sata,a sve što sam uradio je spremio sveske i knjige koje bih trebalo da prelistam :) sad stvarno odoh :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Naj'o se ... ihaaaj ... baba pekla pogachu, kuvala gusciju supu, pa neko meso, paradzaj, i povrh svega sladoled. Josh kad znamo da sam za dorucak imao kachamak, moja subota je, sto se hrane tiche, potpuna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 komirao se.....kuntao do pola jedan.....malo izblejao ......rucao ......posle strebao.......kasnije bi trebao na davincijev kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ^ jo nemoj na davincijev kod keve ti bolje idi u partizan na "zlu domacicu" u 20:00... inace.............................................pih nista produktivno ne radih ceo dan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 jutros mi od 10 bile kolege sa faksa na gajbi, malopre otishli. NIsam doruckovao, sad cu da rucham, malo da se odmorim u budnom stanju, da mozak iskljuchim mozda cak i do sutra i da onda prionem na rad, jer imam sledece nedelje dva ili tri kolokvijuma. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Bio do grada, kupio I lepo je srecan i zadovoljan vracam se iz grada i usput pregledavam melodije. Kad ono melodije tipa bunda od nerca, stoja, zeljko joksimovic i ostala grand govna. Aj nishta kapirao da su se igrali i pustim ostale polifone melodije, kad ono pochne da krchi ko moj sharp radio od 20 godina :) Nishta ja lepo vratim se u radnju izlozim problem i daju mi nov telefon bez granda i krchenja. Poenta? Jebem ti prodavnice mobilnih telefona u Beogradu Edited June 3, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 odlichan je to fon :)) odatle mi sve slike :D malo dotu pikam pa se razmishljam dal da odem do teretane:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 I lepo je srecan i zadovoljan vracam se iz grada i usput pregledavam melodije. Kad ono melodije tipa bunda od nerca, stoja, zeljko joksimovic i ostala grand govna. Aj nishta kapirao da su se igrali i pustim ostale polifone melodije, kad ono pochne da krchi ko moj sharp radio od 20 godina :) Nishta ja lepo vratim se u radnju izlozim problem i daju mi nov telefon bez granda i krchenja. To uvek treba proveriti, ono, hoce da pod "novim" prodaju telefon koji je neko pre toga koristio, mozhda ne godinu dana, nego kao nedelju, mesec i slicno, pa zaborave da obrisu ono sto su ostavili, medju cime su katkad i SMS poruke, melodije, slike ... Gledam Djokovic vs Haas ... 0:3, pa stig'o Djokovic 3:3, stvarno igra dobro, samo da se ne usere. I imao je par sjajnih poteza, svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Naleteh na ovu sliku i vidim poznato mi nesto .. ti "motivi" .. kad ono Migsa! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Imao chas iz mate 14-17 h...zadovoljan svojim znanjem... :) pravio pizzu,pojeo... odoh da djuskam cs... mozda se ipak iscimam veceras na rodjendan...:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Spavao samo 8 sati, zevam ceo dan. BiJo kod zubara, o5 mi menjala zicu i sad me bolU zubi, grrr. Bio sa ortakom kod nekog lika da rezem neq muziq i nisam nishta uspeo, zurio ortak a mene mrzelo da se vracam sam. U gradu shvatio da sam izgubio zadnjih 20 kinti za bus pa sam cimao matorog da dodje po mene :). Sad malo blejim po netu pa vecheras sa devojchicom na Elektrichni Orgazam...ne ide mi se...al' moram. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ala se sve motorizovalo :) elektricni orgazam i slicno :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Novak Djokovic ftw! vs Haas 7/5 6/1 7/5 Svaka cast, odlicno je odigrao, i zasluzheno je pobedio. Mada Haas se stvarno raspada, zao mi coveka, sjebale ga one silne povrede koje je zadobio. No, sta je tu je, barem Novak da nas obraduje kad je Ana izgubila danas :) Sad naravno kombinovani prenos rukomet/slagalica dok pishem neke tekstitje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 goretje u pakluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sad naravno kombinovani prenos rukomet/slagalica dok pishem neke tekstitje ;) i rukometashice su se plasirale dalje, gubile 12:17 (cini mi se) pa onda preokrenule preko 17:17 na 19:17 i na kraju 26:26. Posto je revans, pobedile su jer su u rumuniji bile bolje od vicesampionki evrope. Rece Kovinjalo da nam se pridruzhila neka dankinja kao pa smo zato sad mnogo dobri, iako su svi na pocetku mislili da nema sanse da se plasiramo. Jel zna neko ko je to i otkud je ona bas zatrazila mogucnost da igra za nasu reprezentaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Zar nije bila pricha da ce dankinja da nas trenira ? Nisam bash upucen, al' znam da je neka strankinja doshla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ala se sve motorizovalo :) elektricni orgazam i slicno :))) ← . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Zar nije bila pricha da ce dankinja da nas trenira ? Nisam bash upucen, al' znam da je neka strankinja doshla :) aaaa, da trenira, moguce, moguce, stvarno ne znam, bash sam ono samo ovlash cuo dok je ovaj to prichao ... onda bi to jos imalo i najvise smisla, jer je ovaj pricao nesto kao "trener rukometasica se nije ljutio sto je ona postala clan tima", pa bi to "slozilo slagalicu" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) aaaa, da trenira, moguce, moguce, stvarno ne znam, bash sam ono samo ovlash cuo dok je ovaj to prichao ... onda bi to jos imalo i najvise smisla, jer je ovaj pricao nesto kao "trener rukometasica se nije ljutio sto je ona postala clan tima", pa bi to "slozilo slagalicu" :) ← da u pitanju je Anja Andersen, jedna od najboljih rukometasica ikada. jedna od retkih zenskih trenera, ali je jako dobar trener postala. osvojila je u vise navrata LS trenirajuci zenske timove. prilicno je kontraverzna, tako da zna da javno opsuje protivnicke trenere/igrace... Edited June 3, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Mada, znajuci Kovinjala, ipak treba slozhiti u jednu celinu ono shta on pricha @topic Smaram se sa kompom neshto, nerviramo se medjusobno. Inache proshetao se do grada danas - bilo lepo vreme pa reko' greota da se ne iskoristi. I tako. Mogao bih da pogledam zadnje epizode Cowboy Bebopa i josh svakakvih anima koje ne stigoh ovih dana da pregledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nisam ništa učio,uzeo pa odgledao dva filma,bolje da to vreme iskoristim na pametniji način nego da samo odlažem. Smara me matori za izlazak,ostajem kući.Barem sam se sinoć lepo proveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 auu, bleja kuci ceo dan...idem do grada sad malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sinotj sam se lepo ubio od vina sa drugaricom i josh 5 riba kod nje. Onda smo otishli u "Camelot" na raspad. Startovao sam sve shto lichi na zhensko Vecheras drugari sviraju prvi put na Akademiji, bitje zezanje... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Sad sam gledao s burazom & sestrom onu maturu i ono, ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 odgledao BBC Space.....extra emisije....moze dosta toga da se nauci i sto je najbitnije sve lepo 3d odradjeno.......nista od davincijevog koda.......trasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts