Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i pored nemanja neta i koliko toliko rigoroznih poslednjih par dana nisam skupio muda za ispit .. tj nisam ga spremio i izashao sam i na pola ispitivanja skapirao da ne mogu da ga polozim i nisam ni izashao .. shto je najcrnje znao sam 2 dana unapred da necu moci da ga polozim zato shto se degenerishem poslednjih mesec dana a ispit je boza .. uzas

na drugu stranu pocheo sam da pratim trend dosta ljudi koje znam a to je da me zabada insomnija 2x dana za redom .. poludeo sam

valjda ce ova nedelja doneti neku promenu inache cu se totalno smoriti zbog svih ovih sranja ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ust'o jutros u 07h da cekam babu iz banje, show potpuni. Sad sam to odradio pa kao gledam sta i kako dalje, a josh uvek ne mogu da se sam sa sobom dogovorim gde i kako i sta. Samo da ne padne kisha kao juche, i ja nemam problem sa ovim vremenom, al' me smorilo sto sam taman (ocigledno neiskusno) opr'o i sredio vecinu zimske garderobe, ukljucujuci naravno i jakne i slicno. Evo dobih neki mail sa decjim izjavama, pa da ulepsam post.

STA JE HOROSKOP?

- Tamo sam isao da gledam Hari Potera

- Horoskop je ono kad su deca isto obucena i pevaju

istu pesmu u vise glasova.

STA JE VEROISPOVEST?

- Ko ima veroispovest uvek je cist, ne laze i redovno

sece nokte.

- Ne znam za sta to sluzi al to dobijes cim se rodis

KO JE PATRIJARH?

- On je predsednik muskim i zenskim popovima.

- On je isto sto i Sveti Sava samo sto je ziv

- Kad je Bozic ili Uskrs on peva, a nije snimio CD.

- Patrijarh je onaj sto se krsti kad mu mi masemo.

GDE JE AMERIKA?

- To su oni sto ne znaju gde je Srbija.

- Tamo su ziveli kauboji i indijanci, ali su se

poubijali pa sad zive samo glumci.

- Kad je Bozic ili Uskrs on peva, a nije snimio CD.

- Patrijarh je onaj sto se krsti kad mu mi masemo.

GDE JE AMERIKA?

- To su oni sto ne znaju gde je Srbija.

- Tamo su ziveli kauboji i indijanci, ali su se

poubijali pa sad zive samo glumci.

Prajsles :))

Inache topic, kuvaju mi se virshle pa potom odoh kao neshto da uchim pa na trchanje.Vreme je savrsheno josh kad bi padala kishica, dushu daloo za trchanje i mentalnu relaksaciju :)

dan koji je imao inicijativu da bude predivan se pretvorio u totalan smor... fuj...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Jedva stigao da uradim sva pitanja iz elektronike, profa iz rachunara uleteo na chas i kao samo 5 minuta da se dogovorimo za robota, shta tjemo kako tjemo. jedva sam popakovao pushkice da mi ne ispadnu... I na kraju, do jaj je sve odradjeno, ovo ono, ali... kada bih menjao servo motore za step motore ispadne da bi bilo mnogo jeftinije/jednostavnije da sve pravim ponovo na C&C mashini od neke spec. plastike... kao... blah, sada moram da crtam ceo sklopni crtezh u Pro desktop-u :((( ali jbg, volem s tim da se zajebavam tako da... back to the drawing board

Jedva stigao da uradim sva pitanja iz elektronike, profa iz rachunara uleteo na chas i kao samo 5 minuta da se dogovorimo za robota, shta tjemo kako tjemo. jedva sam popakovao pushkice da mi ne ispadnu... I na kraju, do jaj je sve odradjeno, ovo ono, ali... kada bih menjao servo motore za step motore ispadne da bi bilo mnogo jeftinije/jednostavnije da sve pravim ponovo na C&C mashini od neke spec. plastike... kao... blah, sada moram da crtam ceo sklopni crtezh u Pro desktop-u :((( ali jbg, volem s tim da se zajebavam tako da... back to the drawing board

Zashto li sam ja ovo koj racku prochitao [crap] ?

Odoh da nindzujem trchanje teretana pa opet trchanje pa dizanje aure pa spavanje pa ustajanje i kao na neku kafu oko 5 sati sa svetomirom i kao gistro sticu cu ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...