Corey Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 alo ne skrećite sa diskusije u pitanju je moj drug šaban 54 lvl protagonist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Jebote i ja sam trenirao tenis dugo. I iz vise razloga batalim. Moji tad nisu bili nesto jaki sa lovom, a izdaci poceli da budu sve veci, skapirao sam da ne mogu da budem Kurijer ( inace to sam mislio). Sad iz ove perspektive to je bila prava odluka. Svi moji koji su nastavili da treniraju su dosli na neki nivo koji je recimo dobar za ovde, ali ne mogu da zive od toga. A pri tom su posvetili tome celu mladost, naravno ne zavrsavajuci nijedan fax. Tako da treba prvo ljudi da budu svesni gde zivimo i kako ce ova zemlja da se razvija odnosno ne razvija...Just my 2 c's... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 e pa dobro, posle sto godina neigranja wow-a i jos manje prelistavanja uvek krajnje interesantnih postova na ovom forumu ;) da naletim na temu o sportu. dal je moguce? e svaka cast perune. mada moram reci da iako je potpuno off topic ja se skroz slazem sa tim tvojim poredjenjem wow-sport. sport valja samo kao rekreacija i samo ako volis, nikako na silu. ajde sad svi na fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Jebo fudbal, Darkmoon Fair je stigao coveche! Svu u Eastern Plaguelands i ta lovite shishmishe! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ako ikada bude najavljena repriza ,javi , ocu i ja da vidim sta novinaru kenjajuj o wow-u :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 jel neko ne daj bozhe snimao ili nije bilo dovoljno smeshno pa da ne gubim vreem na nabavku te emisije? tabo, ep se radi dok se cheka na sajam a ne kad dodje....ono sto sam ja radio nije najzdravije ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 ima li ishta kole shto ti radish na vreme i u razumnoj kolichini? kolko ja znam uvek je to neko neumereno farmovanje u poslednji momenat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 brate ws mounta je farmovo godinama ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Kad voli roze mace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 all real men love a good pink pussy... also, to "godinama" je oko 3 meseca za prva 4 ingame dana i oko 1 mesec za drugih 5...to istina nije bilo pametno i realno naspram toga 16ak sati EPa nije nista ;o) a ostale reputacije kao sto su znadalari, ad ili cc radim/radio sam bash opusteno i lagano on a topic note - i dalje chekamo da neko kazhe da li je snimao =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 jel neko ne daj bozhe snimao ili nije bilo dovoljno smeshno pa da ne gubim vreem na nabavku te emisije? Ma nema ama bash nista zanimljivo. Kao, bili u Platou, snimili par likova, pitali ih sta igraju, pustili malo wow gameplaya, malo countera i to je to. Onda je studiju bila spika "igre su loshe i teraju decu da ubijaju svoje roditelje nozhevima ostrim" vs "igre su kul", bez pominjanja neke specijalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 Haha kako su krenuli da ismejavaju emisiju na pocetku topica,sad ispada ovo jedan od zaniljivijih,a u emisiji ako su rekli par reci o wow-u... :)) Sto se tice tenisa,mogu da potvrdim ono sto je amoskg rekao,i ja sam ga trenirao jedno 5 godina,cak sam jedno vreme isao i 6 puta nedeljno da bih na kraju batalio,jer sam u jednom trenutku shvatio da treneri svima pricaju da su nevidjeni talenti i buduci Agasiji,samo je potrebno nastave sa zestokim treninzima.I naravno onda ocarani roditelji kupuju deci sve novije i modernije rekete,specijalne tike,sorceve ne bi li njihova deca dobila motivaciju na putu ka Rolan Garosu... U najboljem slucaju od tenisa mozes ovde da budes trener kasnije sto i nije lose u neku ruku,ali moze ozbiljno da zamori. Tako da zajebite sport i pravac WoW! (my 2 cents) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Bah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 e-sport, sport, instrumenti... iskreno kao kapiram ja to zemlja uslovi itd, ali verujem u neku borbu i inspiraciju koja dolazi iz pojedinca. Mozda pogresno zivim, ali verujem u to da svako moze da uradi sve ako je to ono sto istinski zeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 auuuu, ode ovaj topic u tesko filozofiranje bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 e-sport, sport, instrumenti... iskreno kao kapiram ja to zemlja uslovi itd, ali verujem u neku borbu i inspiraciju koja dolazi iz pojedinca. Mozda pogresno zivim, ali verujem u to da svako moze da uradi sve ako je to ono sto istinski zeli. ← da, al u kurcu u srbiji. Znam mali milion talentovanih sportista koji greju klupu u ko zna kojem klubu jer im matorci ne keshiraju direktore klubova. Vrlo su retki oni koji se probiju od njih. Slichno je i za gejming, pare za net/komp/ostali troshkovi i matorci na grbachi, teshko da je neko odavde uspeo u progamingu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 I tu dolazimo do... Instrumenata. Zato deco, svi gitaru u ruke i da nabadate Smoke on the water. Mozda jednog dana neshto bidne od vas. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 da, od toga ce narochito da se opare u grand-pink-srbiji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Shto da ne. Svirash po svadbama za kesh. Od tih para qpish Jackson DKMG i marshall glavu, pa oderesh po Children of Bodom i Metallica riffovima To je pravi Robin Hood feeling Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 hahah za gore 3 posta. pero nista se nije promenilo od 98 pa do 2006 tako ce da se nastavi a kazu sto je kosarka u kurcu ;) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts