Dule_smor Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 volim i ja vas:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 oseća se ljubav u vazduhu... ju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 stvarno svaka chast bash volim vojnu istoriju, i dok je meni najzanimljivije bilo da chitam i slusham o operacijama "na zemlji", ti si mi bash priblizhio navalski i vazdushni vid borbe iz ww2 :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Drago mi je da je bar neko procitao:)...elem, mozda okacim jos neki zanimljiv tekstic, ali ne o japanu ovoga puta;). fantastichno dule, thumbs up :) mozda je vreme za rur-history.com, prijavljujem se da poklonim besplatni hosting za sajt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Gief textz !!! Josh jedan u nizu fantastichnih tekstova :) Samo tako nastavi! p.s. postoji li mogucnost da se ceo topik snimi nekako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Topic Options > Print this topic, pa save:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) Ako je to ono "options" pored naslova topika, to meni ne radi ni u jednom browseru :D Snaci cu se nekako :D -edit- hvala ivane_ :) Edited January 14, 2007 by Atomic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?a...=64&t=37671 tu klikni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 au odlicno. Znaci ovaj forum je vredelo napraviti makar samo zbog ovog jednog Duletovog post-a :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Brutalno dobro. Bilo bi extra da ima emisija na TV sa Duletom kao voditeljem. Domaci history channel ili nesto :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ahaha...nemojte bre toliko da me hvalite, uobrazicu se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 btw, kad sam vec pominjao ona silna nemacka odlikovanja da pojasnim malo... Knight's Cross of the Iron Cross, u originalu "Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes" je bilo najvishe nemacko vojno odlikovanje za vreme ww2.Imalo je pet stupnjeva.Ukupno je dodeljeno preko 7000 ovih medalja, ali samo 159 treceg i 27 drugog stepena.Knight's Cross with Golden Oak Leaves, Swords and Diamonds, najvishi stepen ovog odlikovanja dodeljen je samo jednom i to gore-pomenutom Hans Urlich Rudelu.Inace postojao je i Grand Cross of the Iron Cross, koji je Hitler bio rezervisao samo za sebe. Jos jedna zanimljivost je da je ovo odlikovanje samo jednom dodeljeno van Nemacke.Orden Knight Cross with oakleaves and swords, treci stepen ovog odlikovanja dobio je posthumno japanski admiral flote Isoroku Yamamoto.Ovo je malo apsurdno, posto on nije bas cenio naciste i bio je protiv trojnog pakta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Evo jedne zanimljive tabele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Da, "Ночные Ведьмы". Imao sam chast da upoznam jednu od njih - Rafinu Sergejevnu Gashejevu (na slici levo). Imala je 15 godina kada je krenula da leti na Po-2, dobila je zvezdu heroja SSSR posle 848! uspeshnih letova. 1942 i 43 su letele bez padobrana i mitraljeza samo sa bombama. Posle svakog leta su imale pravo na 100 grama votke Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ovaj Dule je chudo, a ovo je samo potvrda koliko su zene superiornije u odnosu na muskarce kada je odlucnost u pitanju. Svaka cast dule, naravno hocemo jos. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 fizioloshki gledan, kao sto pisci dobrog SFa odavno iznose u svojim delima, sem stanovitih 4-7 od 28 dana (mada se i to reshi kad telesna mast padne ispod 7% ;oP), zhene mnogo bolje upravljaju brzim mashinama od mushkaraca =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 i bolje podnose visoke G forsove. nije da je to bio faktor u onim drvenim dvokrilcima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Da, "Ночные Ведьмы". Imao sam chast da upoznam jednu od njih - Rafinu Sergejevnu Gashejevu (na slici levo). jebote, ovaj srba zna sve selebritije:)...kazi jos da vikendom idesh sa putinom u lov:) fizioloshki gledan, kao sto pisci dobrog SFa odavno iznose u svojim delima, sem stanovitih 4-7 od 28 dana (mada se i to reshi kad telesna mast padne ispod 7% ;oP), zhene mnogo bolje upravljaju brzim mashinama od mushkaraca =o) tako je kole, zhene i sf su nabolja kombinacija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Nemoj Srbo da ides u lov, znas i sam sta to znaci. A zene su /\ Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Jaooo sad cu da prochitam sve strane topica, imam u chetvrtak test iz 2 SR ihihiihih useful ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 pa ne verujem bash da ce ti na kontrolnom biti pitanja o erihu hartmanu i nocnim veshticama:)...osim ako ne bude neka slobodna tema:)...elem, ocekujte jos jedan tekstic ovih dana kad se budem iscimao...a posle moram malo da iskuliram, dosta je bilo od mene za sad...znate kako kazu, na mladjima svet ostaje...jel tako bole:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Tako je Dule! Ali posto si ti veoma mlad, onda ne znam tacno na sta mislis. I nemoj tu da se femkas da moramo da te molimo jer je to porazavajuce za tvoju psihu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 omg bole, otkud ti znas sta je porazavajuce za moju psihu...ah da, zaboravih da ti posedujes black ops psi skills...a ni ja nisam vishe tako mlad kao nekad:)...btw, ovaj kablovski me je poremetio tako da ne stizem nista da odradim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Vidis, vi na medecini ste sto se psihe coveka tice spali na bio-hemijske reakcije, a ne pitate se sta je sa slucajevima kojima ne trebaju lekovi/klistiri. Za takve, meni drage, moram da se brinem ja, pa te zato na vreme upozoravam, jer, kao sto rekoh, brinem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Dule rispekt za tekstove. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts