[BMF]Psycho Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Mene zanima dal smo mi ikad bili slozni kao narod. Ovo mora biti genetika kad nas nema dva da isto mislimo. Ima zemalja i manjih i bednijih od nas, pa se drze zajedno i prodju bolje. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Kod nas je individualizam kao karakterna osobina jak, shto je sa jedne strane velika prednost a sa druge mana. U nekim narodima kad kazu levo, jednostavno im je uslovljeno u kulturi i vaspitanju da poslushaju ili barem da se ne usprotive. Naravno ovde govorimo o generalizacijama, koje su same po sebi loshe, ali drugacije ne mozemo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Ne znam dal bi se slozio. Stavi nase politicare u Japan, pa vidi dal ce ih slozno pratiti kao svoje lidere. Opet se sve svede na to da su nam kresali sve pametne glave koje provire da nas povedu nabolje. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 A jeste sada nema pametnih ljudi u Srbiji. Ispirane mozga radi bolje nego shto su se njegovi tvorci i nadali. Ima dovoljno pametnih ljudi, a cim mafija podrzavana spolja malo oslabi, mozda ce neki od njih i promoliti glavu. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Kad god se potegne pitanje, "zasto se ovo desava nama Srbima", ja se romanticno uhvatim teorije da smo mi proleti narod ratnika placenika iz regije koja je sada Taklamekan pustinja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 sto bas taklamakan:)...btw, do jaja slike kali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 "zasto se ovo desava nama Srbima" zato što smo digli kuću na raskrsnici. bukvalno nema drugog razloga. svi drugi razlozi (mentalitet blatruć) su posledice ovog prvog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Jedan totalni OT. Svi koji posete Pariz moraju da se slikaju ispred Ajfelovog tornja, prokleti cam-hoes! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 fucking tourists Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ima čuvena priča da je Đus Lover hteo da se slika na vrhu tornja, ali su radnici sabotirali lift. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Imam moja tetka jednog prijatelja Francuza, matoran je sada, ima oko 75 godina koji mrzi to mesto (palata Šajo - palais Chaillot) jer se tu Hitler slikao, a ima i još slika kako pokazuje rukama šta bi on tu menjao. Navodno je tu pala odluka da ne sravni Pariz sa zemljom, što mu je bila inicijalna ideja. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Trebo je London sravniti, kakav Pariz. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Trebao je neshto sravniti, sada bi se manje voleli francuzi i nemci pa bi mi imali kome da se uvlacimo u bulju radi podrshke oko Kosova :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Imam moja tetka jednog prijatelja Francuza, matoran je sada, ima oko 75 godina koji mrzi to mesto (palata Šajo - palais Chaillot) jer se tu Hitler slikao, a ima i još slika kako pokazuje rukama šta bi on tu menjao. Navodno je tu pala odluka da ne sravni Pariz sa zemljom, što mu je bila inicijalna ideja. inace pre nego sto su saveznicke trupe usle u pariz avgusta '44, hitler je naredio generalu koji je komandovao garnizonom u gradu da ga spali do temelja, ali ga ovaj hvala bogu nije poslusao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Trebao je neshto sravniti, sada bi se manje voleli francuzi i nemci pa bi mi imali kome da se uvlacimo u bulju radi podrshke oko Kosova :D ne vole se oni bas i dan danas :) ali vise u fazonu francuzi pederi zavide nemcima sto imaju mamojebacku ekonomiju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/magazine-15560482 Kratak prilog o veteranu koji je na zapadnom frontu u zatišju između dva sukoba crtao skice njihovih života. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Mitraljez sa Spitfire, izvučen posle 70 godina u močvari, ponovo u akciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 kad snime dogfight zero vs spitfire nek okace klip na jutjub! btw, sinoc na historiju poceo novi serijal, soviet storm, ruska perspektiva ww2...al ne svidja mi se bas nesto, videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Dajte neke dokumentarce da se skinu, odgledao sam dosta ali hocu jos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Do sada su svaki put napravili kako su Rusi pobedili Nemce tako sto su se bacali pod tenkove dok se gusenice ne zaglave od silnih kostiju, jebes ti zapadne dokumentarce. Cudno kako Rusi ne prave.. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 pustali su par puta na historiju neki dokumentarac na ruskom, o kurskoj bici cini mi se, dobar je...al stvarno, muka mi je od americkih dokumentaraca koji prikazuju rat samo iz njihove perspektive...ocu bre neki nemacki i japanski dokumentarac...jebem mu misha, pa i klint istvud je snimio pisma sa iwo jime:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 danas mi bio u ambulanti neki deda '27 godiste...i prica kako su ga partizani mobilisali sa 17 godina i kako je video da streljaju par likova koji nisu hteli da podju u vojsku...kasnije je bio nesto kratko na sremskom frontu i izvukao zivu glavu...kaze, mi napred u jurish, a shvaba samo kosi mitraljezima...al guzva bila u ambulanti, zao mi sto nisam imao vise vremena da ga slusam:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Pa sve prezivele dede pricaju tako isto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 stfu coko, zar nije gusht da pricas sa nekim ko se borio vs pancera! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Jbs takve pancere ako posle njih ima prezivelih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts