Guest Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 bolestan sam, i spavam na rate, totalno sam sjebao bioritam.. zaspao sam u 21h, probudio se u 1, sad ću valjda uskoro opet.. a gladan sam.. i propustio sam premijeru plinomobila što me je posebno smorilo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 eto meni par iljada postova :] migsa i ja tjemo emuliramo irc ^^ znachi, moram da prebacim boleta u treci stepen pripravnosti, poznat kao "narandzasto". a tako vi mladi danas zovete gudriranje aha, mog'o si i ti da navrnes, taman da ti damo vrata da radis (i ovo je novi secret talk mladih danas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ali u pocetku mnogo smara onaj lik sa maskom i njegovom poezijom... :) ← Cuti tu, otisao si na pola filma napolje:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 btw laki jel ti to radish u svojoj gajbi ili srecuje RUR HQ u bigzu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 RUR ima HQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Imam icq boga pitaj koliko vremena ali tek u poslednje vreme me cimaju neki levi kontakti onako intezivno, i to sve neki smaraci ono kao cao cao i odmah pocne da mi se zali kako nema dovoljno vremena u zivtu kurac palac.. onda ih samo napusim kurcom i uklonim autorizaciju ono bas cool :))) Inace danas treba boletu da zavrsim text, odradim neko polu-maratonsko ucenje i onda bleja kod ortaka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 (edited) @voodoo yessss..... Ali se ne da tačna lokacija zbog mogućih terorističkih napada njihovih rivala,tipa ana.co.yu. Sinoć sam baš rano legao ali sam jedva ustao....ne znam kako....imao sam osećaj da mogu ceo dan da spavam. Ali pre spavanja sam opičio neki poker,igrao sa nekim Hrvatom,baš gotivan lik.Onda je došao neki klinac iz SAD-a,neki rasista,skins šta već i krenuo da baca na chatu postove "THe white power" itd...a onda kada smo krenuli da ga ložimo da smo crnci iz Uzbekistana(a meni nick CoreySerbia).... Edited May 2, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Sinoc sa, lego oko 8 sati jer sam bio toklo umoran od 1 maja i tek sad se probudio Znaci bilo je tolko dobro na uranku da nisam ni oka sklopio ceo provod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 ustao, vozio babu za pozarevac, sad stigoh kuci...btw kori, tako su lozili jednog nasheg drugara(malo sporijeg jelte:)) da sam ja iz avganistana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 poslednji dan raspusta. Sada pishem neki esej na temu arhitekture u nacistickoj nemackoj, a posle idem kod ortakinje ciji matorci slave 25 godina braka, da se malo ogrebem o meso i kolache It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 dosao neki fini chika na vrata jutros, nasao mi novcanik sa svim dokumentima, spashen sam smora i torture od strane murije. ali tri soma i dalje fali, jos sam morao i da castim coveka, red je jebiga...sad sam bez filera, a treba mi neki kesh za popodne :P ← Možda ih nije on digao...barem ne moraš da se cimaš da sve ponovo vadiš.... nego nikako da se nakanim da uzmem da učim nešto....ma čemu služi raspust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 btw laki jel ti to radish u svojoj gajbi ili srecuje RUR HQ u bigzu? ovo drugo. Neka kombinacija narandzasto/zelene sa jednim skroz plavim zidom. Bice sve boje zastupljene ;) A gajbu ne planiram jos da radim, bash mi je kul ova crvena boja na zidovima, mnogo mi se svidja, a i crvena boja lechi i daje energiju :) dosao neki fini chika na vrata jutros, nasao mi novcanik sa svim dokumentima, spashen sam smora i torture od strane murije. ali tri soma i dalje fali, jos sam morao i da castim coveka, red je jebiga...sad sam bez filera, a treba mi neki kesh za popodne :P Jel to isti onaj kojem burazer nije hteo da otvori vrata? ;) @ topic - Naj'o se ko svinja. Bio da vidim taj gumball sa dovlom, ja ne znam ni sto sam is'o ni sta sam tamo treb'o da vidim, pa mi je bilo nekako svejedno. Sreo Ilketa, pozdrav njemu, a od poznatih koliko sam skapirao nije bilo nikoga :) Sredicu fotke malo kasnije pa cu da okacim na speed! deo foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Aj okaci i slike "bigz posle psihodelije" plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 odlucih da produzim sebi raspust...tj, necu sutra na fax vec tek od ponedeljka..red je da se malko odmorim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 smaranje gajbi......nesto jutros uzeo da ucim......ustao u 8......mozda odem do grada.....cekam poziv.......til the end of time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 pa tajrad dule, sad treba malo vremena da se oporavimo od raspusta jelte :)))) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Opet mnogo posla + predlazu mi josh posla... A ja hocu na odmor А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Aj okaci i slike "bigz posle psihodelije" plz nazalost, obrisali su veci deo ovi iz bigza narednog dana ... i ocistili ... inache, zanimljivo je i napomenuti da je samo jedan deo bigza otvoren za psidzu, tj. i jednim putem se do tamo stizhe, ali su oni uspeli da pronadju puteve i dodju u skoro svaki kraj. Plus su razvalili neke "barikade" da bi prosli ... ma katastrofa. Citav jedan deo zgrade je bio lepljiv od prosutog piva/pegli, sve naravno u djubretu ... Evo nesto malo isfotkanih stvari, ali ne otvarajte ako ste slabijeg stomaka, i to. http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi1.jpg http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi2.jpg http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi3.jpg http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi4.jpg http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi5.jpg http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/psi/psi6.jpg Na jednoj slici je uzasni prljavi itison koji samo josh pa u fekalijama nije plivao, oni ljudi lepo napravili od toga dvosed ;) Tamo u drugom kraju medju onim industrijskim mashinama prljavim i masnim (i od industrijskog ulja), i na okolnim paletama napravili zhurku, doneli krekere i zasrali sve okolo ... loodilo opste ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 nikako da se vreme prolepsa. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Lale okachi slike sa farbanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Uchim i blejim ceo dan >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 simptomi gripa se povukli, al sam još uvek slinav i pomalo izmoren.. nema veze, za dan-dva ću biti kao nov.. al ne mogu da uradim ništa pametno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 mozes :) Mrppmphhh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 idi bre laki kako si mi ti opisavao ja ochekivao neku sodomu i gomoru, a ono samo pishica iz 4 ugla i prosuta kofa za djubre. vidi se da nikad nisi bio na exitu npr :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 idi bre laki kako si mi ti opisavao ja ochekivao neku sodomu i gomoru, a ono samo pishica iz 4 ugla i prosuta kofa za djubre. vidi se da nikad nisi bio na exitu npr :) aj voz ekshli. eeeeenivejz, kao sto rekoh, dodji dan posle, a ne kad ovi iz bigza sve pociste :) Ili jos bolje, dodji dok je psidza jos uvek tu. @ topic - gledam 24ku, odgledah 5 epizoda danas, kao kulminacija praznika rada :) Bogami se opako zakuvalo, verovatno cu otvoriti novi topic na filmu, jedna od najboljih sezona (za sada) ako ne i najbolja. Bio i do grada malo, nesto sam sav bio smoren pa da se opustim ;) Jel zna neko dobar nacin da se operu patike? Tj. kako ih vi uopste perete? Ono bash se djon (sa strane) dosta isprljao, tradicionalne metode ocigledno ne pomazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts