Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Lazesh Mohi, ako si prestao gde je onda filmic a la DrakeDog? [:)]

Fala qrcu, napokon ce ljudi moci normalno da dishu.

Ustao oko 12, odvrnuo muziq i uspeo da probudim sestru pa se izdrala na mene. [8D]

Nisam rekao da cu da obrishem chara nego da cu da prestanem. Znas ono snaga volje i tako to ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dosao malo na forum da odmorim mozak od fizike... :)

aj odoh nazad da ucim :)

[preslisavanje]hmmmm, nuklearne sile nisu centralne kao gravitaciona, one poseduju sposobnost zasicenosti i ne zavise od naelektrisanja izmedju cestica na koje deluju...[/preslisavanje]

'bem ti ovakav prvi maj....

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

tja odlucio sam da zrtvujem prvi maj i provod na vikendici kod ortaka, i mnogo gajbi piva, i zajebavanja i rostiljanja, i kotlic i .........

radi ucenja...

kmeeeee kmeeee kmeee

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

hmm, nisam znao da pishem zato sho nekog interesuje shta radim vetj ono da izbacim iz sebe, ovo mi dodj neshto kao ,moj lichni dajeri...  [:D]

( [;)] )...

a taj dajeri mora da bude na forumu da ga svi vide:)...idem oko 4 da pokupim rostilj i pivo pa razvaljivanje:)

srpskivojnik-3.jpg

Sad se vratih iz koteza. Jebote 2 ogromna kartona po 24 nikshicka piva

Bio si u Kotežu,ima dva OGROMNA kartona mog omiljenog piva i nisi zvao!?!?

dobro

dobro

[:D]

brate shmigi, zar stvarno mislis da je neko ovde zeleo to da zna...

Ma pusti ga,trka se sa mnom...misli da će dobiti :))

Vratio se sa roštilja,kiša nas ja prekinula...ali ekstra je bilo.Jedino je neka kvalitetna muzika falila.

sedim sam gajbi, pijem cashu vina, pusim cigaru i slusam baha. moze li biti savrsenije?

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...