Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zasto uvek moram da dobijem milku sa jebenim suvim grozdjem i lesnicima? Zasto ne samo lesnici?

ali ne, mora suve grozdje. pu.

Otvara se loki kod mene u kraju, cekam da zavrse pa da vidim tu cuvenu pljeskavicu:)

mrzi me da ucim testoveeeeeeeeeeeeeeee...

Forum neprikladan za signaturu!

:)

Poshto sam izmedju dve poslednje epizode Losta odgledao dve sezone BSG, shvatio sam da mi je Lost postao malo dosadan...

Haha, taj fazon ..

Ja gledao uporedo prve sezone BSG/lost, dok nisam skinuo drugu BSG. Posle toga lost nisam ni pogledao. Kad smo vec kod toga, mogao bih da odgledam.

@topic

Bio u shetnji po gradu (obozhavam da se shetam po kishi) i svratio da kupim giros za vecheru (u turskoj radnji koja se zove Olympia [:D] ).

Sad blejim kuci, cem da opikam malo nekih igara (nashao sam torent za mechwarrior4 [jupi] )

Neko je ostavio na muzika podforumu forum za mix-ove sa torentima pa sam svukao neki Hop i DnB.

ajde reci mi [:D]

[:D] daleko daleko... do ispod mosta. [:D]

Odgledao danas poslednju epizodu (20-tu) druge sezone nove Galaktike - povlachim sve loshe shto sam ikada rekao o ovoj seriji! Sada chekam trecu sezonu - AAAAAA!

[claps]

poludeo sam u gajbi, ne mogu da smislim nikakvu akciju, a tako bih i neshto uffff .. poludeo sam.

hihihihihihi... [:p][:p][:p]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Zasto uvek moram da dobijem milku sa jebenim suvim grozdjem i lesnicima? Zasto ne samo lesnici?

jebote,pa to je duplo zadovoljstvo!!eeej

bio do teretane posle škole,nisam se toliko umorio koliko sam prognozirao.Doneo mi stalja PB 21...odoh da gledam.

ceo dan blejim po gajbi, nista pametno da uradim.

a kad malo razmislim sad sam miran, dao sam ispit koji sam trebao da dam, uradio sam odlicno kolokvijum koji sam trebao da dam.

i sad sam miran do juna

jipi ka jej! :)

sad cu da kuntam pa sutra na sljaku.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jel ti studiras arh? svrshila isti? daj neki info da mogu da te prozivam.

hmmmm...ne [:D]

-ti si care zapravo predao ono..

-to je bre iva ide u prvu dinu debilu >_<.

-lol.

-skloniste za prijatelja stip-klub.

-^_^.

bu da lo :)))))

zar nije iva tretja dina gradjevine? [:D]

( [;)] )...

ne, to je milica :PPPPPPPPPPP

sori miljane, al morala sam :) bilo je preterano sweet :)))

signatura.jpg

_malimjau.

ne, to je milica :PPPPPPPPPPP

sori miljane, al morala sam :) bilo je preterano sweet :)))

pa zar ne idete zajedno? [:D]

e da, izgleda da sam nekako sjebo nogu, osetjam mnogo tup bol... koji bash iritira... damn:/

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

Dan mi je pocheo, tako shto cela grupa sa faxa nije mogla da nacrta jebenog modela zato shto je dotichni zgutao exere ili doshao pijan da nam pozira. Nakon toga popio sam najgoru kafu u svome zivotu, nakon koje me je boleo stomak. Do pre sat sam bio u vikendici i uchio sa junski rok. Malochas sam odgledao pb 21 i nakon nje ortak me cima na msn da dodjem na njegovu zurku u subotu, a znajuci dotichnog bice mucho zenskog sveta.

Ipak zivot nije toliko sranje [:)]

Edited by stalja

pukao sam...

neverovatno sam se smorio..

citam blog neke ribe za koj nemam pojma ko je, a sad vise ni ne znam kako sam uopste dosao dotle... i vrtim tako neka sranja po glavi... bas sam se opasno umracio.. ovih dana mozete da ocekujete more mracno obojenih postova od mene.. izgleda da sam o5 upao u "onaj" mood...

bwaaaaaaaaaa.... kako nam neverovatno vrlo jako treba neki armagedon... da nas pobije sve i sravni sve sa zemljom, pa da nekad negde neke amebice o5 pocnu da se razvijaju, i da nastane neki novi svet.. i da nikad ne postane ovo sto je ovaj svet sada...

zelim kraj...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...