shaylee Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 kako si ti pametno neko dete :) ← Znam Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 kupi lopova ← a milicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ishao sabajle da qpim nove gilje ← deca u africi nemaju leba da jedu a ti tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Bio do igraone igrali ceo dan umoran sam ko kreten idem ja bre da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 bio na utakmici prosetao sa navijachima do kalisa ...sad dosao kuci i idem malo da slipingujem noge me bole don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 vratio se iz arandjelovca... sa kezom sad malo neta, pa nwn do jutra. pa sutra do faxa i malo blejanja po gradu.. kako je ovo redovno odsustvo dobra stvar.. btw, dobih od zene za pola godine veze pljosku sa urezanim "Property of ch1zra" kako sam opasan jbt Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Prodao mi ortak za 400 djunti » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← welcome to teh club! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 pre sat ipo sam bio u stanju da ubijem nekog... al bukvalno da ubije, josh me je nervirala ona guzhva u busu... thx god da sam pustio klasichnu ziku a ne neki dark rap... inache bi bilo krvi... a da bio na tekmi prvo poluvreme ne znam sh aje bilo ovim indijancima (Roma) znachi zamalo da ih dobije onaj ubogi inter ebem ti 5 igracha njihovih su bili odvezheni sa terena, ko da su od stakla ... uf mrzi me sad da pishem sem ako neko neshto napishe interesantno... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 vratio se sa dote...fino je bilo igrali jednu partiju 2 sata:)...usput kupio najjeftiniju pljeskavicu u gradu-50 kinti...nije ni cudo sto mi je sad malo muka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Ja sam ponosan vlasnik ovog kompleta vec 6 godina... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 3, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ja sam ponosan vlasnik ovog kompleta vec 6 godina... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Ne znam tacno koji je komplet u pitanju, ali najraniji mis koji moze da bude na slici je MX700, koji je izasao krajem 2002. godine. Kamo 6 godina? Moj MS Natural Pro mene verno sluzi i necem ga menjam. Dobio sam zadatak da skeniram neke slike za ID kartice, koji je ono horor koliko ima ruznih ljudi... Odoh da imam kosmare. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) svrljam netom i pronasao sam sliku koja mi je bas kul zar nije kul? Edited May 4, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Dve, meni najlepse, slike koje sam videla u zadnjih par godina Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Naspavao se ka čovek,doručkovao neku proju sa sirom i spanaćem,pomogo kevi oko spemanja kuće...sad idem u školu na dva časa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 na poslu sam ali me neshto mrzi da radim.. pa kao radim i tako to.... zzzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzz Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 @Corey Mnogo bi bilo bolje da si sliku u signi ostavio bez ovog "mafia", a povecao vas koji hodate, ovako sa "mafia" deluje, kako da kazem, bezveze. Mozda neka druga rec, ali "mafia" je toliko rabljena da je izgubila smisao. @Topik Danas sam u nekom cudnom raspolozenju, nadam se pozitivnom. Pretvaram se u corporate drona, siguran sam da to nije dobro. Surovi kapitalizam se slama na mojim nejakim plecima, avaj. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Gledam da organizujem neku kafu pre fax-a. Imam danas 1002 stvari da odradim a naravno vremena ni ich... tako to uvek bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ust'o, tushno se, podgrej'o supu, ubacio u nju ren, najbolja stvar koju covek mozhe da jede ... sad lagano mail, torrent, forum, pa msn dok se sa svima ispozdravljam i onda lagano na neki pos'o. Nervira me ovo vreme sto duva vetar i kao suncano je, al' nesto oko 15 stepeni, ne zna covek kako da se obuce jer je na suncu do jaja toplo a u hladu do jaja hladno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 na poslu sam... smor totalni... treba da pioshem odgovor na tuzbu unesrecenog penzionera, a nemam ni najmanju ideju kako i koliko da lazem i mazem chikicu... mrzim kad mi zapadnu ovakvi "zadatci"... grrrrrrrrr... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ustao sam u 06.00, odveo zenu do klinca, pa na posao... Vec mi se spava :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) sad sam ustao...odoh da stavim po neki zu zu usta pa prawac skola @shaylee slika sa tigrom je bas full Edited May 4, 2006 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 photo by ja, bash je tuzhan manki :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bozhe imas li ti ochi manki nije tuzan vetj izgleda ko masovni ubitza i psihopata! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 saznao da sam pao ispit.. jbg, to sam i ocekivao, mada, uvek postoji onaj tracak nade da ce se profa smilovati posle 8 izlazaka na ispit, pa da ce te pustiti zato sto si ocigledno glup da naucis to... kad ono patka... sad malo nwn, pa da ovaj put krenem sa spremanjem ispita na vreme... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ajde ljudi smilujte se recite miiiiiiiiiiii !!!!!111!!one!! kako da navatam ovog shto me vec danima cima na fixni....... ???? Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts