Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se iz arandjelovca...

sa kezom [:D]

sad malo neta, pa nwn do jutra. pa sutra do faxa i malo blejanja po gradu.. kako je ovo redovno odsustvo dobra stvar..

btw, dobih od zene za pola godine veze pljosku sa urezanim

"Property of ch1zra"

kako sam opasan jbt [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pre sat ipo sam bio u stanju da ubijem nekog... al bukvalno da ubije, josh me je nervirala ona guzhva u busu... thx god da sam pustio klasichnu ziku a ne neki dark rap... inache bi bilo krvi...

a da bio na tekmi prvo poluvreme ne znam sh aje bilo ovim indijancima (Roma) znachi zamalo da ih dobije onaj ubogi inter ebem ti 5 igracha njihovih su bili odvezheni sa terena, ko da su od stakla ... uf mrzi me sad da pishem sem ako neko neshto napishe interesantno...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Ja sam ponosan vlasnik ovog kompleta vec 6 godina...

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
3538.jpg

Ne znam tacno koji je komplet u pitanju, ali najraniji mis koji moze da bude na slici je MX700, koji je izasao krajem 2002. godine. Kamo 6 godina? [:D]

Moj MS Natural Pro mene verno sluzi i necem ga menjam.

Dobio sam zadatak da skeniram neke slike za ID kartice, koji je ono horor koliko ima ruznih ljudi... Odoh da imam kosmare.

Heghlu'meH QaQ jajvam

@Corey

Mnogo bi bilo bolje da si sliku u signi ostavio bez ovog "mafia", a povecao vas koji hodate, ovako sa "mafia" deluje, kako da kazem, bezveze. Mozda neka druga rec, ali "mafia" je toliko rabljena da je izgubila smisao.

@Topik

Danas sam u nekom cudnom raspolozenju, nadam se pozitivnom. Pretvaram se u corporate drona, siguran sam da to nije dobro. Surovi kapitalizam se slama na mojim nejakim plecima, avaj.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Ust'o, tushno se, podgrej'o supu, ubacio u nju ren, najbolja stvar koju covek mozhe da jede ... sad lagano mail, torrent, forum, pa msn dok se sa svima ispozdravljam i onda lagano na neki pos'o. Nervira me ovo vreme sto duva vetar i kao suncano je, al' nesto oko 15 stepeni, ne zna covek kako da se obuce jer je na suncu do jaja toplo a u hladu do jaja hladno.

na poslu sam... smor totalni... treba da pioshem odgovor na tuzbu unesrecenog penzionera, a nemam ni najmanju ideju kako i koliko da lazem i mazem chikicu... mrzim kad mi zapadnu ovakvi "zadatci"... grrrrrrrrr...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

saznao da sam pao ispit.. jbg, to sam i ocekivao, mada, uvek postoji onaj tracak nade da ce se profa smilovati posle 8 izlazaka na ispit, pa da ce te pustiti zato sto si ocigledno glup da naucis to...

kad ono patka...

sad malo nwn, pa da ovaj put krenem sa spremanjem ispita na vreme...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...