Jump to content

Recommended Posts

A ZASTO SU ONDA MENI PRSTI OTPALI?!?! ZBORIS NEISTINU LAGZE!

DROGA JE KRIVA ZA RAT U SVETU

DROGA JE KRIVA ZA BOLESTI

DROGA JE KRIVA ZA RAK

DROGA JE KRIVA STO IMAM DVA METRA(mada s'obzirom na to da znam sta je moj cale sve radio kad je bio mojih godina ne bi me preterano ni cudilo :) )

DROGA JE KRIVA ZA RUR FORUM!!!!!!!!!!

naravoucenije "ako ne znas koga da krivis, okrivi gudru, to je najlaske"

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

darijane

vutra zaglupljuje na slichan nachin kao alkohol

dakle ako si navikao da ti je mozak u nekom stanju gde se bash i ne trudish mnogo da ga koristish jer i koliko ga koristish - zanimljivo ti je

onda se nekako naviknesh na to stanje (ako si mnogo u njemu) i kada nisi pijan/navaren mrzi te da razmishljash

i to je jedina stvar... dakle mozak ti izadje iz prakse i tu "oglupish"

na isti nachin kao shto cesh mozhda za neke stvari oglupeti ako igrash igre ceo dan

evo gledaj mohija

[:D]

e ne ne ja se gudriram pijem i igram igrice ... to se potire sve :D dodje mu ko da nish ne radim

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

A ZASTO SU ONDA MENI PRSTI OTPALI?!?! ZBORIS NEISTINU LAGZE!

DROGA JE KRIVA ZA RAT U SVETU

DROGA JE KRIVA ZA BOLESTI

DROGA JE KRIVA ZA RAK

DROGA JE KRIVA STO IMAM DVA METRA(mada s'obzirom na to da znam sta je moj cale sve radio kad je bio mojih godina ne bi me preterano ni cudilo :) )

DROGA JE KRIVA ZA RUR FORUM!!!!!!!!!!

naravoucenije "ako ne znas koga da krivis, okrivi gudru, to je najlaske"

Najbolje od svega je to što je sve što si tako u sprdnji nabrojao tačno, naravno ne u apsolutnoj meri, ali za svaku tvoju stavku postoje primeri i potvrde.

RAT

Avganistan (američka invazija), Kolumbija (građanski ratovi) su najsvežiji primeri

BOLESTI

Redovno konzumiranje npr. marihuane izaziva rak grla, hipertenziju, smanjenu pokretljivost spermatozoida. Kokain - moždani udar, razne bolesti očnog živca, srčani udar, itd... Alkohol - ciroza jetre, Duvan - rak pluća, grla, bolesti krvnih sudova, itd. Kafa - hipertenziju, neurološke probleme, bolesti gastro-intestalnog trakta... Mrzi me da pišem, u svakom slučaju ovo napisano niti su sve droge niti sve bolesti (otprilike napisano je 5 %)

RAK

Pogledaj pod BOLESTI

STO IMAS DVA METRA

Najveći broj droga povećava mogućnost slučajne mutacije gena u procesu razdvajanja i ponovnog spajanja hromozoma. Tako da poremećaj visine može biti izazvan konzumiranjem droge od strane tvojih roditelja.

DROGA JE KRIVA ZA RUR FORUM

Pa koliko sam ja upoznat, pušenje marihuane je maltene redovna ritualna stvar na rhh-ovima, a o alkoholiziranju da ne pričam. Dakle skoro cela "core" ekipa RURa konzumira neke droge tako da indirektno, RUR je ovakav kakav je zbog droge! :)

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Chitam i prosto ne mogu da verujem koliko neki ljudi lupaju gluposti...Ja ne znam kakvo je vase iskustvo sa drogom i koliko cesto konzumirate i sta , ali po ovome sto pisete , verovatno ste "vikend narkomani" , shto i nije opasno , ali daleko je od vashe "sve je kul" , "nema nikakve stetnosti" price.Mislim , ono , znam da je vama ovo kenjaza , ali jako me podsecate na neke drugare koji nisu uzimali nista sem dzojusa , samo ponekad.Al naravno , opet kazem , ako je vama kul , samo napred :)