mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 nije nestalo, evo ga ovdi: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=37750 ← OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bash sam se lepo obrijala :( ← eeeerrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ja sam inace samo cekao kad ce neko da kaze nesto u fazonu "okaci sliku" web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bjeli okaci sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ja se ne secam da je Sir neo okachio sliku ... a i lucky bi mogao ... Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 HAHAHAHAHAHAHAHAH koliko je prajsles taj izraz lica! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 a i lucky bi mogao ... ← Mladi ste vi jos deco... Ne znate famoznu epizodu sa Luckyjevom slikom i amihotornot sajtom. To je bio vrh vrhova, sa sve jogurtom u C marketu Mada je dobre ocene dobio od ovih strendzera. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Evo skorashnja slika Luck-a sa okupljanja, on je onaj skroz levo » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 4, 2006 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 aa ne seri luckyiacky 'de si uzeo ovaj crni IBM autfit, nisi mi prijavio =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 vidi kolicni mu je flopi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Mali a tehnichar :P Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 (edited) jes... bolan.. mosh bit i inzhenjer.. ali i dalje je mali ;) :D pwnd! LOLOLOL a bas sam se lepo obrijala nazhalost na pogreshnom mestu :D Edited May 5, 2006 by Zlajonja Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ok, here we go again ... neko trazhi moju sliku, onda neko okaci sliku kompjutera. Onda nekoliko ljudi okace razlicite slike kompjutera uz komentar "ne, ipak evo ga ovde". Onda se javi zwerko i kazhe kako dok ja pricam n-gage-om on mozhe da vidi iza mene sa kim ja razgovaram. a ne, cekaj, nije to ta prica. Onda se ljudi javljaju i komentarishu delove kompjutera, onda se ja pojavim i kazhem pa trazhite po forumu fotke, bilo ih je kaceno x puta, problem je sto skoro uvek ja fotkam, al' ima sa rhhova barem dosta, a mislim i sa parteea, a cak i sa onog paintballa gde me je moj drugar luka izabrao u top 3 fotki :} Onda se, neobaziruci se na to napisano i dalje nastavi prica oko kompjutera, harda, kucista i monitora, onda uleti "proverena kombinacija" i nabaca neke komentare nevezane za temu, i onda konacno dare okaci svoje fotke, neko novo zensko, emo, ili neko dok je bio pijan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ah taj sajber spejs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 laki je popizdeo :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ok, here we go again ... neko trazhi moju sliku, onda neko okaci sliku kompjutera. Onda nekoliko ljudi okace razlicite slike kompjutera uz komentar "ne, ipak evo ga ovde". Onda se javi zwerko i kazhe kako dok ja pricam n-gage-om on mozhe da vidi iza mene sa kim ja razgovaram. a ne, cekaj, nije to ta prica. Onda se ljudi javljaju i komentarishu delove kompjutera, onda se ja pojavim i kazhem pa trazhite po forumu fotke, bilo ih je kaceno x puta, problem je sto skoro uvek ja fotkam, al' ima sa rhhova barem dosta, a mislim i sa parteea, a cak i sa onog paintballa gde me je moj drugar luka izabrao u top 3 fotki :} Onda se, neobaziruci se na to napisano i dalje nastavi prica oko kompjutera, harda, kucista i monitora, onda uleti "proverena kombinacija" i nabaca neke komentare nevezane za temu, i onda konacno dare okaci svoje fotke, neko novo zensko, emo, ili neko dok je bio pijan. ← Laki care sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ok, here we go again ... neko trazhi moju sliku, onda neko okaci sliku kompjutera. Onda nekoliko ljudi okace razlicite slike kompjutera uz komentar "ne, ipak evo ga ovde". Onda se javi zwerko i kazhe kako dok ja pricam n-gage-om on mozhe da vidi iza mene sa kim ja razgovaram. a ne, cekaj, nije to ta prica. Onda se ljudi javljaju i komentarishu delove kompjutera, onda se ja pojavim i kazhem pa trazhite po forumu fotke, bilo ih je kaceno x puta, problem je sto skoro uvek ja fotkam, al' ima sa rhhova barem dosta, a mislim i sa parteea, a cak i sa onog paintballa gde me je moj drugar luka izabrao u top 3 fotki :} Onda se, neobaziruci se na to napisano i dalje nastavi prica oko kompjutera, harda, kucista i monitora, onda uleti "proverena kombinacija" i nabaca neke komentare nevezane za temu, i onda konacno dare okaci svoje fotke, neko novo zensko, emo, ili neko dok je bio pijan. btw: » Click to show Spoiler - click again to hide... « malko je bajato, jedno mesec i kusur dana, no nema veze :) vazhno je drugarstvo... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ne miloshe, kako si smeo da okacis lakijevu sliku...pojesce te mrak sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 a si vido uroshe :? :D ludilo... no sada smo samo u fazonu skidanja... ovaj... nishta... hihihihihi Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 brate kolko ste vi kinky, samo se nesto presvlacite :)) ← hahahaha to je isto i meni palo na pamet :) zlaja perverznjak :p • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 iskreno, nikako ;) menjaj kosu11 ← dredove mi je ortakinja pravila jedno tri meseca po odmorima u školi. one slike su iz najgrđeg perioda, ono - ni tu ni tamo. sada su finally gotovi, prilično sam zadovoljan, okačiću neku sliku uskoro da vidite... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ja sa društvom na skijanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 FatboySlim is fucking in haven » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ja u prirodi setam se divljinom :P » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Osh da se kladimo da cesh da ih skinesh, kad budesh krenuo na fax, jer ce da te smore [tj samo to odrzavanje istih]? :) ← Nije mi cim, perem ih svaka 3-4 dana, heklam ih svakih nedelju dana, za sada me ne mrzi. Ono što me zanima je jel ima neka fora da se oslobodim peruti ispod dredova? (ko ih je imao zna na šta mislim) Koga god da sam pitao rekao je dredovi=perut ali možda neko ipak zna od vas ...? God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nije mi cim, perem ih svaka 3-4 dana, heklam ih svakih nedelju dana, za sada me ne mrzi. Ono OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts