Yevod Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 sheyn je u pravu: ponekad me nerviras da bih te tukao, al poneki put bih te poljubio koliko si u pravu ;) ne brini ne nabacujem ti se, samo sam surovo iskren .) kao i onaj topik "koliko si mlad/star" stvar je opste prihvacenosti, da postoje i druge vrste zabave koje nisu stetne, ne samo po organizam, vec i nagrizaju mentalno :) mada nisam u fazonu solo drinking, i besmislenog napijanja, licno iskustvo mi govori da se to desava iz neke poznate/nepoznate tuge. a da nemas s kim da podelis je tuzno, ali ne treba ocajavati. mozda samo nisu to ljudi koji to umeju da cene :) nije da je ovo tebi upuceno crno sunce, vec ja to kapiram univerzalno :) ali nisam ni u fazonu da sudim, mozda sve to sto mi kapiramo kao kratkorocno zlo, ima neku dugorocnu istinu u sebi, da ne kazem dobro. da ne bi neki sebi uzeli za pravo i argument :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 U sir are an alchoholic!!! ← ??? ja samo volim kad lelujam onda postaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Poslednja faza alkoholizma je kad ides ulicom i pevas:"jedno drugom smo bili sve,prva ljubav,sreca i prolece,sada kasno je.....shvati moooooolim teeeee" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 boljeg filinga od toga nema, takodje meni je fantastican filing par casa vina uz dobru muziku, nebitno drustvo, ali jednostavno dobra muzika povlaci dobro pice. ← par chasha nije isto shto i 2 flashe .. mislim kul je i 2 flashe samo dok ne udje u naviku nego kao sluchajno. ono krenuo sam da pijem pa sam se napio, a ne kupio sam 2 flashe, seo, otvorio jednu, otvorio drugu, komirao se. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Poslednja faza alkoholizma je kad ides ulicom i pevas:"jedno drugom smo bili sve,prva ljubav,sreca i prolece,sada kasno je.....shvati moooooolim teeeee" ← Zar nije "levo, desno, nigde moga stana, ej ulico ala si pijanaaaaa"? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 16, 2006 Author Report Share Posted April 16, 2006 muad > nisam kupio dve flase bile su tu dve flase, prva namera mi je bila da popijem casu dve ali onda se otvorila dizna :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 sheyn je u pravu: ponekad me nerviras da bih te tukao, al poneki put bih te poljubio koliko si u pravu ;) ne brini ne nabacujem ti se, samo sam surovo iskren .) ← jebovode , ma samo opusteno , volim i ja vas ! Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 серендате, брате много... потпуно разумем Црно Сунце, онај први пост је објаснио све. поготово га подржавам јер се диви великом Ч. Буковском. алкохоличар си ако не можеш без алкохола, ако те мами и зове, ако не можеш да му се одупреш, ако редовно пијеш, а не ако се обезнаниш јер ти се повремено "отвори дизна" или те лупе флешеви, добри или лоши. Дуња, став "идем са ортацима да се напијем" је једна од најсветијих мушких тековина, као вама "идем са другарицама на кафу/у куповину", те те лепо молим да покажеш мало више поштовања према томе. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Takodje treba praviti razliku izmedju pijanice i alkoholicara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Alkohol je najveci (legalni) socijalni afrodizijak, i ko god misli drugachije nije moj drug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 G> "nije normalno napiti se sam" to nije normalno prema opstim kriterijumima, ne znam koja je razlika za organizam kad se napijes sam ili sa drugarima, zar u oba slucaja ti ne uneses istu kolicinu alkohola u sebe? inace ja regularno cuvam po jednu flasu vina i rakije u gajbi, i svaki dan popijem casu rakijice cim ustanem(prosirenje krvnih sudova) i oko podne uz rucak popijem casu vina(jacanje krvne slike, inace jedan lik iz sm-a je bio predlozen za nobelovu nagradu za mir jer je dao do sada 560 puta krv u zivotu, taj covek pije dnevno dve litre domaceg crnog vina), a nekad kao juce mi jednostavno dodje da popijem malo vise. i zdravlje mi je odlicno hvala na pitanju :) edit: uzmite flasu dobrog vina, pustite dobru muziku na kompu, uzmite neku jako dobru knjigu i pocnite da pijete vino i citate knjigu. iznenadicete se kad vidite kakvo je to uzivanje. za organizam nije zdravo kad se napijes sam i kazes opusteno, jer sta onda tek radis nad nisi sam :) opsti kriterijumi i jesu tu da bi se prema njima mogao svako otprilike orijentisati ali ne i opredeliti, za to da li ti je lepo kad se sam opijes ili nije, htedoh reci ono sto je maud rekao ali sam se zbunjio ako svaki dan pijes po 0.2 vina znaci ostalo ti je da das jos 560/5=112 l krvi da bi se priblizio svom idolu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 shekk > moje sazaljenje ljudima koji nikad nisu dostigli nivo da uzivaju u picu, a ne samo da piju na silu zbog drustva, po meni je daleko gore kad neko pije samo zato da ne bi ispao pickica u drustvu nego kad neko pije zato sto stvarno uziva u dobroj cugi. Kako mo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 e ovo se pretvara u: branicu alkohol do smrti, ne mora da me mami i zove al cu da ga branim ;) don't drink & drive Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Pa ja ću prvi da branim alkohol ali ne i alkose :) Nije prepečenica kriva ako neko ne zna da je pije Greota bre i kad pojede Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ne vidim kakve veze ima ova slika sa alkoholisanim stanjem, al' ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Pa ono, kao ne znaju da neki ovde bolje voze pijani :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 kaze cika doktor ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ajd' da se neko napije i da se pokrije ushima zbog toga - to i mogu da razumem, al' vidim ovde se vecina ljudi hvali kako se odshrafilo od alkohola itd... shto je meni lichno nepojmljivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 don't drink & drive ← when u can smoke and fly? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 when u can smoke and fly? :D ← Мохи наварен пика алтерак :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 (edited) daj mi vina da se napijem, daj mi casu da je razbijem, daj mi snage da zaboravim... Edited April 18, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 daj mi pushku da ubijem Darijanaaaaaaaaaaa Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Kolko si bio sa tom ribom sa kojom si raskinuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 when u can smoke and fly? :D ← bah pa to ostavlja gore posledice od alkohola ... a ne da smrdi ubija, jos ti se neko popisa po tome sto stavljas u usta ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 lord> nista posebno mesec dana Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts