Jump to content

Poslednja faza Alkoholizma

Recommended Posts

sheyn je u pravu: ponekad me nerviras da bih te tukao, al poneki put bih te poljubio koliko si u pravu ;) ne brini ne nabacujem ti se, samo sam surovo iskren .)

kao i onaj topik "koliko si mlad/star" stvar je opste prihvacenosti, da postoje i druge vrste zabave koje nisu stetne, ne samo po organizam, vec i nagrizaju mentalno :)

mada nisam u fazonu solo drinking, i besmislenog napijanja, licno iskustvo mi govori da se to desava iz neke poznate/nepoznate tuge. a da nemas s kim da podelis je tuzno, ali ne treba ocajavati. mozda samo nisu to ljudi koji to umeju da cene :) nije da je ovo tebi upuceno crno sunce, vec ja to kapiram univerzalno :)

ali nisam ni u fazonu da sudim, mozda sve to sto mi kapiramo kao kratkorocno zlo, ima neku dugorocnu istinu u sebi, da ne kazem dobro. da ne bi neki sebi uzeli za pravo i argument :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

boljeg filinga od toga nema, takodje meni je fantastican filing par casa vina uz dobru muziku, nebitno drustvo, ali jednostavno dobra muzika povlaci dobro pice.

par chasha nije isto shto i 2 flashe .. mislim kul je i 2 flashe samo dok ne udje u naviku nego kao sluchajno. ono krenuo sam da pijem pa sam se napio, a ne kupio sam 2 flashe, seo, otvorio jednu, otvorio drugu, komirao se.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

sheyn je u pravu: ponekad me nerviras da bih te tukao, al poneki put bih te poljubio koliko si u pravu ;) ne brini ne nabacujem ti se, samo sam surovo iskren .)

jebovode , ma samo opusteno , volim i ja vas ! [:I]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

серендате, брате много...

потпуно разумем Црно Сунце, онај први пост је објаснио све. поготово га подржавам јер се диви великом Ч. Буковском.

алкохоличар си ако не можеш без алкохола, ако те мами и зове, ако не можеш да му се одупреш, ако редовно пијеш, а не ако се обезнаниш јер ти се повремено "отвори дизна" или те лупе флешеви, добри или лоши.

Дуња, став "идем са ортацима да се напијем" је једна од најсветијих мушких тековина, као вама "идем са другарицама на кафу/у куповину", те те лепо молим да покажеш мало више поштовања према томе. [8D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

G> "nije normalno napiti se sam" to nije normalno prema opstim kriterijumima, ne znam koja je razlika za organizam kad se napijes sam ili sa drugarima, zar u oba slucaja ti ne uneses istu kolicinu alkohola u sebe?

inace ja regularno cuvam po jednu flasu vina i rakije u gajbi, i svaki dan popijem casu rakijice cim ustanem(prosirenje krvnih sudova) i oko podne uz rucak popijem casu vina(jacanje krvne slike, inace jedan lik iz sm-a je bio predlozen za nobelovu nagradu za mir jer je dao do sada 560 puta krv u zivotu, taj covek pije dnevno dve litre domaceg crnog vina), a nekad kao juce mi jednostavno dodje da popijem malo vise. i zdravlje mi je odlicno hvala na pitanju :)

edit: uzmite flasu dobrog vina, pustite dobru muziku na kompu, uzmite neku jako dobru knjigu i pocnite da pijete vino i citate knjigu. iznenadicete se kad vidite kakvo je to uzivanje.

za organizam nije zdravo kad se napijes sam i kazes opusteno, jer sta onda tek radis nad nisi sam :)

opsti kriterijumi i jesu tu da bi se prema njima mogao svako otprilike orijentisati ali ne i opredeliti, za to da li ti je lepo kad se sam opijes ili nije, htedoh reci ono sto je maud rekao ali sam se zbunjio

ako svaki dan pijes po 0.2 vina znaci ostalo ti je da das jos 560/5=112 l krvi da bi se priblizio svom idolu ;)

fallout_table.gif

shekk > moje sazaljenje ljudima koji nikad nisu dostigli nivo da uzivaju u picu, a ne samo da piju na silu zbog drustva, po meni je daleko gore kad neko pije samo zato da ne bi ispao pickica u drustvu nego kad neko pije zato sto stvarno uziva u dobroj cugi.

Kako mo

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

e ovo se pretvara u: branicu alkohol do smrti, ne mora da me mami i zove al cu da ga branim ;)

don't drink & drive

dzip.jpg

when u can smoke and fly? :D

bah pa to ostavlja gore posledice od alkohola ...

a ne da smrdi ubija, jos ti se neko popisa po tome sto stavljas u usta ...