Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Jebote u šta se pretvara ovaj forum :)) mislim da je vreme za jedan roze skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Jebote u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Pa i da ga pozove sta........ nazvace ga kad je malo sjebana zbog necega ili se lose oseca.....da cuje kako on pati za njom i onda ce se osecati bolje...... bar je tako u najvecem broju slucajeva...... a ti ces se ponadati necemu i bice ti lepo dan, dva ...... ali ces zato posle toga biti sjeban jos vise..... tako najbolje je da prekines svaki kontakt sa njom i sto pre nadjes neku drugu ...... ili trecu.....:D ← ili ce joj jednostavno trebati neka usluga :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) posaljes joj lepo poruku "have a nice life" i izbrises njen broj iz fona, uzmes telefon nadjes 5-6 nekih simpaticnih drugarica sa kojima nisi bas nesto posebno i dogovoris se sa njima za kafu, sokitj, chaj, par dana zaredom, koja prva uspe uspe, ako ne uspe ni jedna, pa opet stize vikend i izlazak.... pomaze veruj mi u slucaju da ti ne pomogne pa poslusaj reci pesme od azre - usne vrele visnje :) Edited April 11, 2006 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Znaci nevera, riba koja mi je do juce govorila da me voli i da bi sve uradila za mene danas me,posle 3 meseca, tako ispalila da se jos pusim. Najgore je sto ja kuju i dalje volim. Jos me to tolko ne pogadja jer se desilo pre par sati ali bojim se sta ce biti onih 10 minuta pre sna kad se o svemu razmislja, sta sutra, kako protiv jebene depresije. Pomirenje NE DOLAZI U OBZIR !!! pls help, ali nemojte se sad sprdati ← Dobro kod mene nije tkava spika, al sam u svakom sluchaju sinotj reskinuo sa ribom posle 7 meseci i to bez povratka (jer ga je stvarno preterala)...iako nije proshlo 30 minuta od kako smo raskinuli a da to nije pokushala... Ali brate, posle 3 metara dana te spike su ti samo slatke reche i nishta vishe - nikad ne treba da uzimash za ozbiljno, tj kad vidish u ochima da je ozbiljno onda je ozbiljno al to je jako teshko videti - i sigurno se ne vidi posle 3 meseca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 pa na nekim forumima i to postoji...uzas..i obavezno pol...plava strelica, ili roze krstitj.. ← Pa dobro na nekim forumimam ti pise koji imas operativni sistem kada si kompalirao brouser i kog provajdera koristis :) tako da ono ukusi su razliciti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ^^ dobro,ne želimo sada da ovo pretvorimo u geek forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 We don't? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 topic@ ahahahah koj si gej ispao one bre vole da ih jebesh u dupe , da pishash po njima itd. samo treba da skupish muda da to uradish i to je to... (ozbiljan sam ^^) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ^^ dobro,ne Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Hmmm, ako te je prevarila, a nisam video to, onda je zaboravi...kao shto su ljudi rekli, ako je mogla jednom, mocice opet. E, i to shto je Lord rekao, ako te voli, ne mora to da ti kaze, primeticesh sam. Ma, mozemo mi da pametujemo do sutra, vidi kako se ti osecas, i postupaj u skladu sa tim. Ali, nemoj da je zovesh. Ali, ako je vec volish i tako to, nema nade da je oterash u tri lepe ako te pozove, i mislim da ni ne treba...ako te pozove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 BRATE JEBI JE PA JE SHUTNI OPET Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ischilliraj jedno dve nedelje nadji neku drugu , prcaj jako+chesto i procice te sigurno.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 uzmi neku hemiju ili alkohol veruj mi .... a i ko je jb ima i lepsih i boljih od nje paz sta di kazem Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ma brate zakolji je, veruj mi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Iskuliraj je... Nacicesh drugu, ima ih na sve strane... A i jesi li siguran da si je voleo? Nemash pojma kako cesh se iznenaditi kada stvarno zavolish neku ribu... Iskreno mislim da ti se ova samo mnogo svidela, ili je prva sa kojom si spavao, pa si se malo vishe primio na nju... Sve u svemu, prebolecesh... Mali pocenat ljudi je zapravo umro od problema te vrste... gl Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ma brate zakolji je, veruj mi ← mnogo dobrih saveta delish za jednog choveka Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 to je zato shto sam ustvari dva choveka jedan je hulk hogan a drugi jeti! ?? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ...rece covek koji uci ceo dan ... ← :( :D ako ti trebaju časovi iz mate,fizike,kemije,biologije samo javi :* popust jer si član(ica) rura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 :( :D ako ti trebaju časovi iz mate,fizike,kemije,biologije samo javi :* popust jer si član(ica) rura ← ghghgh mi sad kao treba da mislimo da ti stvarno oces da joj dajes casove a ustvari imas skrivene namere perverznjaku ghghghgh vickonja si :D ali biologije fizike hemije... ghghghgh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ovaj dzhontra volta mi se svidja :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 nasli ste se :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 E ako bilo kojoj ribi sa foruma trebaju casovi , slobodno nek se javi na pm...Mozemo se i malo bolje upoznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 E ako bilo kojoj ribi treba neko ko će da slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts