Kole Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 http://govori.tripod.com/srbati.htm super da se chovek nasmeje, pa zamilsi, pa opet malo smeje ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 WTF ? prvo mi nije jasna mapa , drugo ono je pf bem im ja , mislim ovaj topik nije trebalo otvarati ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 добар си Коленце... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Сјајно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 mapa je zakon =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Pa dobro, izlazimo barem na more :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) Zamisli da si hrvat koji sanja da je srbin koji sanja da je hrvat....ziveo bi u ovakvoj drzavi Edited March 30, 2006 by Maelkum Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ahahah odlicno je :) Intruderu brate idi ubij se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Do jaja Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) ja ne razumem ovu kartu ?? sto je izmesana ??:D po textu ispada da je hrvata ko kineza izginulo u ratovima 10miliona:D dobar je deo kad kazu cepkaju hrvatsku a srbiju ne diraju.. Edited March 30, 2006 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Svaka cast Kole, ovo je do jaja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) Dok smo mi Hrvati kroz povijest ginuli za Domovinu, stvarali ju svojom krvi i darivali Srbima, Srbi su ju dobili na dar 1991. vrh:) mada bih bas voleo da procitam neku hrvatsku knjigu o skorasnjoj istoriji(poslednjih par vekova).da li bi mi to bila istina da sam se rodio u hrvatskoj? stvarno me plasi sto ima ljudi koji u ovo veruju. ko pre neki dan kad sam video na tvu intervjuisu neke mlade "kosovare"(13-14god).i svi su kao "jedva cekamo da opet budemo samostalni".sta li tek njih uce:) Edited March 30, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 heh... jebo lud zbunjenog :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 jebote ljudi ne mogu da verujem da pojedinci ne kapiraju ovo, nego bacaju komentare tipa - ma da bash su hrvati ovo ono - Ovo je nesto najsrpskije moguce... Zamenjene su role Hrvati su ustvari... Srbi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 I onda zasto smo na lestvici IQ dole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 mada bih bas voleo da procitam neku hrvatsku knjigu o skorasnjoj istoriji(poslednjih par vekova).da li bi mi to bila istina da sam se rodio u hrvatskoj? stvarno me plasi sto ima ljudi koji u ovo veruju. ← ortak mi kaže da neki značajan postotak ex-yu makedonaca veruje da su potomci aleksandra makedonskog.. ako je to istina, onda i nije toliko čudno što hrvati mogu da poveruju da su mešavina ilira i azerbejdžanaca. I onda zasto smo na lestvici IQ dole :) ← dobar komentar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 onda i nije toliko čudno Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) Ja bi ovaj text uveo Hrvatima kao lektiru u skoli, da razmisle malo... Video sam ranije neku 'mapu iz srednjeg veka drzave kosovo'!!! Kacili siptari na netu za vreme bombardovanja... Navodno, Kosovo je tada bilo chak i vece...uzas! Edited March 30, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Mapa je vrh Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 haha...zlo moram da odstampam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ???? nije mi jasno samo zasto je Knin u albaniji ??? I ne kapiram uopste mapu ?? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Jes' ti čuo nekad za simetriju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Dobro je, mnogo dobro...kao sto je neko vec napisao, imamo dojajan izlaz na more ovog puta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 \o/ reci kako bi bilo do jaja da smo tako blizu mora :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts