rockdudbg Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 bio do proklete piramide...skor 3h sa sve putovanjem donde i nazad...i jebenih 350 evra kosta IZNAJMLJIVANJE venchanice? like WTF mate? sve vishe stvari me smara idem da gledam TNG na tvu i nostalgishem o ranim 90im =oPkole se UDAVA...GZ m8!:D) sedim,i razmisljam o izumrlim zivotinjskim vrstama... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jebo te, svi su se povampirili i krenuli da treniraju ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 do sad mi bio the bole u kuci,dizajnirali nesto...a sada se mislim da li da idem u Apartman ili ne. Nekako mi trulo da izigravam frajera pred Hrvaticama ili Slovenkama sa praznim dzepovima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Otvorila se neka teretana u nekoj zgradi blizu mene, fino izgleda :] Krenuli neki moji ortaci pa cu i ja od sutra s'njima... a i bleji neka cupi tamo, Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mmmmmm piiiie bio do proklete piramide...skor 3h sa sve putovanjem donde i nazad...i jebenih 350 evra kosta IZNAJMLJIVANJE venchanice? like WTF mate? sve vishe stvari me smara idem da gledam TNG na tvu i nostalgishem o ranim 90im =oP ← Zhenish se? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ne, ne. tek kada zavrshi fakultet i zaposli se. Znash kako to kod nas ide : faks , vojska, posao , brak, deca (unuci).... jk kole Nemoj da se zenish uskoro. Iovako nam pocinje da pomanjkavaju igrachi za dotu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 vozio bajk sa drugarima, zapalili posle da radimo vezhbe... znachi kekselent, planiram sutra il prekosutra da odem na masazhu... inache da ne kaljam ime nasheg dragog admina, nije mi on dao nick shecerlema vec devojke koje rade tamo kekeke ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Otvorila se neka teretana u nekoj zgradi blizu mene, fino izgleda :] Krenuli neki moji ortaci pa cu i ja od sutra s'njima... a i bleji neka cupi tamo, ← koje ste lozhane...Jel i Neca krenuo? btw...malo pre sam posle dve godine seo na bajs i posle 15 minuta voznje nisam znao gde se nalazim...znaci ovo je zlo,ne znam koji mi je... ne znam sta cu veceras..mozda odem da Kgb na CS malo :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jeee napishem pola strane iznad da idem da budem uz nervoznu sestru koja bira venchanicu (jerbo se ona udaje za 10ak dana) ali neeee, trula amerika je valjano rasejala ADD medju mladim korisnicima ovog foruma 4those with cheaper seats - Attention Defficiency Disorder... a hejtujem jer je to prirodno stanje domatjeg choveka...bolje hejt na forumu nego aneurizma u mozgu ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) Zamolio bih sve forumashe da obrate paznju na Koletov problem...:)) Edited April 27, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 dajte uspostavite dijagnozu coveku..:):D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 kole stvarno ne mogu da pratim tvoje pos... a vidi shto je lep leptir... lallalala ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jeee napishem pola strane iznad da idem da budem uz nervoznu sestru koja bira venchanicu (jerbo se ona udaje za 10ak dana) ali neeee, trula amerika je valjano rasejala ADD medju mladim korisnicima ovog foruma 4those with cheaper seats - Attention Defficiency Disorder... a hejtujem jer je to prirodno stanje domatjeg choveka...bolje hejt na forumu nego aneurizma u mozgu ;oP ← Sorry, nemoj da se ljutish shto stari phorumash chita medju redovima Doshao kuci, uradio gomilu kucnih poslova (od pranja sudova do kuvanja), sada treba da odradim dizajn koji mora da bude gotov sutra, blah. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jeee napishem pola strane iznad da idem da budem uz nervoznu sestru koja bira venchanicu (jerbo se ona udaje za 10ak dana) ali neeee, trula amerika je valjano rasejala ADD medju mladim korisnicima ovog foruma 4those with cheaper seats - Attention Defficiency Disorder... a hejtujem jer je to prirodno stanje domatjeg choveka...bolje hejt na forumu nego aneurizma u mozgu ;oP ← -zar nije attention defficiet disorder...? -... . brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jede mi se burek sa jabukama?! El znaneko gde to jos moze da se kupi u ovome gradu??? Bilo je svojevremeno u onoj arkanovoj pekari kod Avale i zvezdinog stadiona, kapiram da ima jos uvek. trazhio malo po gradu patike...nek se nose u 3 lepe sva stoka sto trazhi 150-250 evra za par komada ushivene kozhe zalepljene sa par komada textila i gume... Gledah sad u dnevniku da su zaplenili ne znam koliko desetina hiljada patika laznjaka iz kine. Ko zna kojoj je to radnji u Knezu bilo namenjeno :) ...pa sve to plus pertle...aloooo! stator nalazi bicikl za 14 iljada, koji gej koji se kupa u novcu kupuje one najke od 21k dinara? Ja imam pravilo da za patike ne dajem vise od 4000, maksimalno 5000 dinara. I uvek nadjem ono sto me interesuje, posto imam specifican ukus, k'o sto svi znamo, ili je to ustvari normalni ukus, a ovde kod nas uvoze kojekakav shit vec godinama (kao sto smo svi vec odavno konstatovali). u pola grada nema da se kupi garner shampon za normalnu kosu...samo za masTnu, za suvu & ispucalu ili za dugu & ofarbanu? pa jebemli im tetku gejevsku jel ne mozhe shampon za normalnu kosu da se kupi u ovom gradu? (da, ima KONDICIONER za normalnu kosu? imjamjkubzhju i balzame i subrinu...@$%!@$%) Overio si DM i pokoji Lilly? Ako nema tu, onda samo u Roditju ;> Idi do prodavnice koja se zove LUSH, odmah prekoputa staklenca na Trgu, preko puta one picerije, pored Telekoma, jebote, e tu, idi uzi na mgra za masTnu kosu i nema da se brines. Ozbiljan sam, jedino sto je skuplje malo, ali zdravlje je u pitanju. Video sam tu radnju, sta je tu stos? Kao oni sami to prave nesto, prirodno, ili sta? Nikako mi nije bilo jasno kad sam prolazio tuda, videh onako samo sta pise u izlogu. ono sto sam zaboravio da ishejtujem je deblea chelava sa ruzhnom facom hrvatica na MTV adria...jebote od stotina hiljada lepih zhena i devojaka nashih (bivshih) naroda i narodnosti + nesvrstani studenti na razmeni oni su uzeli debelo gabor zlo da im vodi emisije...pa gledo sam ih sad jednom i nikad vishe... KOLE KOLE!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Gledah sad u dnevniku da su zaplenili ne znam koliko desetina hiljada patika laznjaka iz kine. Ko zna kojoj je to radnji u Knezu bilo namenjeno :) Ja kad sam to rekao na jednoj drugoj temi, rekli su mi da sam hejter :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 a sada se mislim da li da idem u Apartman ili ne. Nekako mi trulo da izigravam frajera pred Hrvaticama ili Slovenkama sa praznim dzepovima. ← A jel to nesto specijalno u Apartmanu veceras pa su hrvatice i slovenke ili je to stalno? Mislim ja sam tamo ukupno bio jednom, a i samnom je bila neka hrvatica, pa onda nisam primetio neku razliku Inace bio na nekom sastanku koji je trajao cirka pet ipo sati, i sad mi malo nije dobro. Plus sto nisam otisao na neku svirku veceras, plus sto sam jos pre par dana odustao od Sascha jer stekam pare. Smor. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 smorio sam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 laki, ta pekara vishe ne postoji ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ladno uhapsili snoop dogga:)...bah, sutra treba voziti neke ljude za bg i blejati tamo ceo dan...nadam se da ce moja jadna ledja izdrzati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ja kad sam to rekao na jednoj drugoj temi, rekli su mi da sam hejter :) ma ti si poseban slucaj :) laki, ta pekara vishe ne postoji ;) eto ... mada priznajem da me ne cudi, nisam tamo prolazio odavno, al' znam da je burek sa jabukama tamo bio bash dobar. Kupio laminat danas, i podlogu, pa 'ce padne montiranje sutra popodne, nadam se da cu zavrsiti to do RHHa, a potencijalno i do 18h pa da mogu da svrnem do boleta, imamo neke obaveze, koje su se svukle sa torrenta ;} Odgledah drugu epizodu 24ke, sa'cu i trecu... druga bila zanimljiva, videcemo kako ce se stvari nadalje razvijati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 @Kole Ti si furao gay-homosexual frizuru pre nego sto sam ja furao EMO. Drugo, na "dobijanje" aneurizme ne mozes da utices svojom voljom, dok na hejt mozes. @Lucky und Kole LUSH pravi sve na prirodnoj bazi i kazu da su im proizvodi vrhunski. Samo odes kazes koji problem imas (ne psihicki, nego kozmeticke prirode) i oni ti daju sta treba. Das malo vise kesha, al si zato smireniji. @Topik Danas sam se naradio vise nego za sve ove dane na poslu. Prvo neki tekst koji jos nisam zavrsio pa cu da stradam, pa onda Igz i ja - dizajnerski tandem, pri cemu samo on crta, onda sam se video sa Draletom, tu smo se na licu mesta israli ko grlice, majko moja mila. I tako... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Prvo neki tekst koji jos nisam zavrsio pa cu da stradam o da, ooooo daaaaa ... LUSH pravi sve na prirodnoj bazi i kazu da su im proizvodi vrhunski. Samo odes kazes koji problem imas (ne psihicki, nego kozmeticke prirode) i oni ti daju sta treba. Das malo vise kesha, al si zato smireniji. Phe, bash zanimljivo ... samo da ne bude sampon za kosu 2000 dinara i to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 vratio se sa fudbala... branio po obicaju (ko zna da igra on igra ko ne zna on je golman :) ) povredio se kao i obicno... nuthin' new... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Danas sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts