Corey Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ustao ovako rano iako sam legao oko 2....kako se ustaje kad imaš motivaciju (PB)...uzeo neki has pa idem da budim burazera da gledamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) Kori ti si budala btw...SRECAN PRAZNIK SVIMA,I DA NAM DUGO POZIVI OVA NASA DRZAVA!!!11 gistro :)))) rekao mi cale sad da kad uzmem L table ne mogu da vozim skuter jer ja automatik,pa cu morati caletovog chopera...bedak...ne volim chopere :( Edited April 27, 2006 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Bri brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 > Konacno gotov ispitni rok, sto znaci vise ide tajma weeeee > Gledam neki bajs sa kupim ako sam skapirao da ispod 14 ljada ne mozes nista posteno da kupis > Skupljam mentalnu snagu da vidim do koliko bi mogao max da O/C cpu a da sljaka bez sranja :) Jede mi se burek sa jabukama?! El znaneko gde to jos moze da se kupi u ovome gradu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) U "Sarajevu"? Između politike i takovske... A mislim i da ima u onoj pekari kod op Edited April 27, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ima nesto na ovom svetu sto tebi moze da se svidi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 dva dana lezim u jebenom krevetu...sjebao ledja na basketu samo tako...sad mi je malo bolje pa sam se nekako dovukao do kompa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) @Weasel Pomenu u nekom drugom topicu da mu se svidjaju ribe iz ''rnica. Nisam mogao da zaspim do pola 6 i malo pre sam ustao. Imam neke vilike planove danas ali mi sve mrzi da sprovedem u delo. Sad cu da cimam matori da mi da paaaaaaaaare. Edited April 27, 2006 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 uf...al' ce da se raspishem.... a mozhda i ne =o) ustao pre 7...do 10 obavio vishe nego nekim danima do 5 popodne.... citat ispred italijanske ambasade (koji vam sigurno nece ubrzati vreme chekanja): "Sto bre nista ne rade ovi zhabaroni" ... trazhio malo po gradu patike...nek se nose u 3 lepe sva stoka sto trazhi 150-250 evra za par komada ushivene kozhe zalepljene sa par komada textila i gume...pa sve to plus pertle...aloooo! stator nalazi bicikl za 14 iljada, koji gej koji se kupa u novcu kupuje one najke od 21k dinara? na bezhanijskoj kosi 2 od 3 pekare u koje ja ulazim imaju burek sa jabukama...nisam znao da je dotichni postao raritet u ovom gradu... najlepshi kompliment za devoke koje znaju da cene: "Sva si mi ko burek s jabukama! Slatka, a masTna!" u pola grada nema da se kupi garner shampon za normalnu kosu...samo za masTnu, za suvu & ispucalu ili za dugu & ofarbanu? pa jebemli im tetku gejevsku jel ne mozhe shampon za normalnu kosu da se kupi u ovom gradu? (da, ima KONDICIONER za normalnu kosu? imjamjkubzhju i balzame i subrinu...@$%!@$%) sigurno sam nesto zaboravio da ishejtujem ovako rano ali nema veze...dan je mlad =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 najlepshi kompliment za devoke koje znaju da cene: "Sva si mi ko burek s jabukama! Slatka, a masTna!" A takvih ima dve u gradu? u pola grada nema da se kupi garner shampon za normalnu kosu...samo za masTnu, za suvu & ispucalu ili za dugu & ofarbanu? pa jebemli im tetku gejevsku jel ne mozhe shampon za normalnu kosu da se kupi u ovom gradu? (da, ima KONDICIONER za normalnu kosu? imjamjkubzhju i balzame i subrinu...@$%!@$%) ← E Kole koji si metroseksualac postao, moras bas Garnier da kupis, i to bas za normalnu kosu? Ts, ts, ts, uzmi bre malo sapun pa protrljaj to! Sedim kod kuce i blejim nesto, nisam nizasta, razmisljam kako bih mogao da doprinesem necemu danas ali mi nista ne pada napamet. Tj pada mi napamet hiljadu stvari koje treba da zavrsim ali me mrzi Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 @Kole Idi do prodavnice koja se zove LUSH, odmah prekoputa staklenca na Trgu, preko puta one picerije, pored Telekoma, jebote, e tu, idi uzi na mgra za masTnu kosu i nema da se brines. Ozbiljan sam, jedino sto je skuplje malo, ali zdravlje je u pitanju. @Topik Ljudi, moram na 706! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Doshao na posao, sad malo raduckam, pa kuci. Zenu josh ne pushtaju iz porodilishta, malog nece pustiti josh jedno 2-3 nedelje... Smor. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 konachno sam se naspavao kako treba bez silnih budjenja kuraca-palaca, doruchkovao posle sto godina gledao tv i chitao novine, uchio i sad malo da iskuliram pa odoh da posvrshavam neke stvari .. vecheras party \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 @ bole#1 - pa da mi poraste tvoja emo frizura? @ bole#2 - zomfg bataya city! @ zverko - jebiga, nisam rekao da nisu zauzete ;o)) @ tchale - jel bre srbo sta rade oni 3 nedleje sa decom u bolnaji? predshkolski seminar? @ topic ono sto sam zaboravio da ishejtujem je deblea chelava sa ruzhnom facom hrvatica na MTV adria...jebote od stotina hiljada lepih zhena i devojaka nashih (bivshih) naroda i narodnosti + nesvrstani studenti na razmeni oni su uzeli debelo gabor zlo da im vodi emisije...pa gledo sam ih sad jednom i nikad vishe... sad idem da budem innocent bystander dok sestra bira venchanicu...kao treba sto vishe ochiju show program...pishite opklade koliko cu minuta da izdrzhim u radnji bez da krenem da hejtujem...mada...kako je mesto zlochina trzhni centar bitje utegnute zhenske dece sto shopignuje okolo...god bless springtime in belgrade =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 dobro je, popustila su me ledja malo...treba popodne da kupujemo neke poklone za rodj ortaku i njegovoj sestri...ajd bacite neke kreativne predloge:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 bio na masazhi, bilo extra... lalal idem ponovo sutra prekosutra ostavishe devojke dobar utisak na mene... :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 a kakav si ti utisak ostavio migsa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ahahah prochitaj mi titulu :D takav btw. nisam je ja stavio :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 jel ovo neke prozivke na racun admina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ima nesto na ovom svetu sto tebi moze da se svidi ? ← Naravno, recimo stari dobri burek sa sirom. Mmmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ajde migša, ispričaj šta ti se desilo u salonu za tajlandsku masažu, da ne ispadne da su admini gej :) ja bio na šišanju, skontao da je frizerka iz bivšeg kajbla i da smo išli u istu osnovnu, fin ovaj novi beograd mnogo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 /edit A da, burek s jabukama ← Kao prvo u "Sarajevu" su PITE a ne BUREK...kao da pričam zidu. nego što se tiče tvoje gadljivosti svake hrane...kupi kevi kuvar,pita sa jabukama rula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ama već smo pričali o tome, oni ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mmmmmm piiiie bio do proklete piramide...skor 3h sa sve putovanjem donde i nazad...i jebenih 350 evra kosta IZNAJMLJIVANJE venchanice? like WTF mate? sve vishe stvari me smara idem da gledam TNG na tvu i nostalgishem o ranim 90im =oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 sta ti je bre kole, mnogo hejtujes u poslednje vreme:)...ovde grmi i seva, izgleda da ce neki pljusak...nista od kupovine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts