urgh Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 bio do faxa, shto mi je upropastilo ceo dan, svratio do kolege, koji je odluchio da mi pokaze shta sve moze njegov 5.1 sistem pustivshi seku, i tako... mukama nikad kraja:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Ima jedna devojka koja mi se bas ucinila slatka pre par dana u gradskom... Juce sam je opet video... Rekao sam sebi da kada je sledeci put vidim izlazim za njom... Wish me luck :)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 isao da igram basket... igrala neka gluvo-nema deca... igrali su fudbal btw. bash mi ih beshe zao... a igraju super fudbal, imaju osecaj za kolektivnu igru... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Posle 4 dana sam dosao na forum, sacekalo me 10 strana aktivnih topica. Mislio sam da cu stici i da postujem, ali sam protekla dva sata samo brisao gluposti. Mislim da za ovih pet godina nisam obrisao postova/topica koliko veceras. Mis'im, ljudi, kontrolishite se ... pederi, gejevi, trandze na sve strane, slike, video ... besmisleni topici, ovo ono ... ajmo malo kontrole. Sad idem da odgledam do kraja fudbal, a onda dead like me da malo pogledam i tako ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 pa to je zato shto si imao ivana pored pa nisi ni video gomile spama ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ^^ tacno :) Iance vratio sam se sa treninga preumoran sada kao malo bleim i skidam ovaj RUSH fantasticnom brzinom od 500 B/s :) Inace sutra imam ispit u 9 ujutro i da mi je znati sto ne spavam sada??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 danas kupio AND1 shorc... slusam Blazu... jbt od kada ga nisam cuo... suze mi krenuse na oci... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Danas sam u dva navrata morao da idem na relaciji NBGD-Karaburma, kroz najvecu jebenu gradsku guzvu. Popizdeo sam koliko mi je vremena trebalo, za takve stvari treba ugraditi DVD ili PS2 u kola... I sutra moram opet, blah. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 konacno promenio custom titulu... spremao sam se da to radim vec nekoliko meseci.. al mi bilo zao da diram "UT Sektas"... al jbg, life goes on... btw, samo kad se setim kolko sam pre davio zwerka za titule sad ga davim samo za crteze edija ;] (sto bi bte mogao da mi bacis nekad ) i tako.. sutra ispit, a ovih dana se nesto stalno kacim sa devojkom... koncentracija ima da mi bude na mamooplodnom nivou... samo da dodje 5ak... i da me ne bace na jebene nasipe... moglo bi ovo sranje vise da prestane, i da se reke smire... skroz mi je poremecen ritam.... grr... nesto sam opasno skurcan... ae necu vise da davim... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ustao u 15 do 6, klackao se ceo dan, jeo lošu hranu i čitao dobru knjigu.. nije mi jasno kako za 24h u vozu (tamo+nazad) možeš ne sresti niti jednu zanimljivu osobu.. pokušavam da se setim na kakve sam sve spodobe naletao al padaju mi na pamet samo masni riđi austrijanac koji mi se ogrebao za kredit jer su mu u srbiji ukrali mobilni i deda koji je pričao o politici od budimpešte do beograda.. jebemliga. slučajno sam kliknuo na forum umesto na vremensku prognozu i ostao na netu 3h overavajući ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 slučajno sam kliknuo na forum umesto na vremensku prognozu i ostao na netu 3h overavajući ga. ← wb :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ali bilo je i svetlih momenata danas, dosli neki likovi da mi donesu orman i dok su ga sklapali umrla sam od smeha...prave se mangupi, kao mnogo su duhoviti, a imaju neki smesni leskovacki naglasak i prosipaju 'fore'...kao pricaju na satrovackom, kaze lik 'e tebra dajdo mi taj cigersraf da srafimza ova tavra' ooo booozee : ))) ← pssst. oni su tebe muvali.. prajsles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 dragi sejnte, kao prvo, hvala na dobrodošlici. kao drugo, čestitam što si konačno dočekao priliku da upotrebiš tu sličicu. znam koliko ti to znači. iskreno, ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 dragi sejnte, kao prvo, hvala na dobrodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 prave se mangupi, kao mnogo su duhoviti, a imaju neki smesni leskovacki naglasak i prosipaju 'fore'...kao pricaju na satrovackom, kaze lik 'e tebra dajdo mi taj cigersraf da srafimza ova tavra' ooo booozee : ))) ← kako vama devojkama prija da vas muvaju, a jos vise kad necete da priznate ;) Rekao sam sebi da kada je sledeci put vidim izlazim za njom... Wish me luck :)... ← genije, samo napred :) jutros sanjao da sam kao zajedno sa bivsom i da se muva sa tipovima za ukrasne salvete. vrhunac je sto sam bio u fazonu: pa ok nema veze, da si mi ranije rekla u cemu je fora, pustio bih te ... kad sam se probudio krenuo sam da se smejem sam sebi, sta sanjam i kako reagujem ko sisa :))))) (grohotom) Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 posle duze vremena pored toga sto sam mrtav umoram mogu da kazem da sam imao lep dan necu da vam kazem zasto web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 omg bjeli necemo da pomislimo da je zbog neke ribe!11111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 duplo bolje web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 2 ribe!?!? 3some?!? omg bjeli i bow 2 u Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 that's so gay .... web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Uzeo da jedem neku salatu,gledam kroz prozor ovo vreme i tako mi se nigde ne ide.... uskoro moram da palim u školu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Cekaj bre vreme je feno0omenalno. Znaci, toplo je, nije mnogo oblacno, pada kisa ali bez vetra,mirise ozon. Sta bolje treba coveku :) A dovoljno je ladno da se uvuce trenerka u pantalone. Odo da cekam red u mobtelu za onaj SE k700i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Vratio se sa ispita.. ono trebalo je 26 tacnih odgovora za prolaz ja sam uradio 25 %$@#$&!!@$%^$@* grrrrrrrrrr sada sam sav na tri coska.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 damn, trebao si da im brutalno bacish zlu djiju....iskuliraj sada, sachuvaj gnev i releasuj ga u petak na bolketa...bitje bolje sledeci put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) Vratio se sa ispita.. ono trebalo je 26 tacnih odgovora za prolaz ja sam uradio 25 %$@#$&!!@$%^$@* grrrrrrrrrr sada sam sav na tri coska.... ← ^^бедак... иначе, морам опет код мајсторице данас да наштелује јебени аутоматски саух, јер ми овако папучица за гас није потребна са лером од 2000 обртаја. сатрло ме ово време, вожња кишовитим Београдом је пакао. у Лењиновом булевару је лудница, апелујем на све да избегавају овај правац. још ови ретарди раде асфалт у Париске комуне, тако да ради само једна трака. аххх... у Немачкој пресвуку 60 км аутопута за ноћ, а ови наши идиоти пресвлаче 300 м улице по две недеље. продуктивни су као слепа старица без обе руке. док неко не заплива Савом са бетонским ципелицама, неће се много променити... [:(!] синоћ сам гледао прву епизоду Prison Break-a и свидео ми се почетак. обећава. остатак се скида, таман да премостим до септембра и нове Галактике. петак је нерадан, још само сутра на посао, па иду 4 дана неодговорног живота. Edited April 19, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts