Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 To je ono najgore :)) jebenih mesec dana!! ejj :=) i pitam ja za koliko bi stigao 930BF kada bih menjao, "Za 2-3 dana" aaa :D da poludiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Trazi im pare nazad i kupi u ljudskoj firmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Neshto sam danas skrshen. Lepo se naspavao i sve, nemam grip ali se i dalje osetjam samleveno. To je valjda taj proletjni umor... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 bio na šišanju, tamo se fino opustio, pa svratio gajbi da jedem (i ostao na forumu) pre nego što odem u policiju da se rvem sa šalterušama.. uf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Mene kewa shisha... :) Bio u shkoli od 7 ujustru na prechasu iz mate i tek sam se sad vratio... :/ Pao je fini basket, a nadam se da ce kasnije biti i bajsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ja sam crtao krugove i kvadrate po ekranu i divio se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 колегиница мени: "ајде стисни петљу па уради нешто* у овој канцеларији!!!" и шта ја после да радим у ово мртво пролеће?!?!?!!?!? јебали ме принципи!!! ---------------------- *то нешто је у вези са причом која се водила о оправданости постојања завеса у канцеларији. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 (edited) E Drale, Drale, razocharao si me sada kao chovek i komunista Edit, @topic: ovih dana mi Marfijev zakon radi ko satic - taman pomislim "pa nece valjda josh i to da se desi..." i desi se Edited March 30, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 bila do keve, rodjendan i te fore... dovela klinku samnom na posao i sad se obe smaramo za medalju... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 kako mi se maestralno zagovnao dan.. u supu, naravno, nisam završio, jer nisam imao Potvrdu da mi pradeda nije bio peder.. onda sam u povratku nekako nezgodno cimnuo ruku i obnovio neko ušinuće koje vučem još od skijanja.. uveče je trebalo da odem u teretanu, sad od toga nema ništa. pu. a na studentskoj poliklinici fizijatar radi samo pre podne.. koga boli kurac za studente, bitno je da babama ima ko u svako doba dana i noći da meri pritisak. dr nick, šiša te keva? zašto? Pravougaonik? :) ← al sa krivim stranicama, ne znam kako se to zove, ako uopšte ima ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 cek drale, tebi se koleginica dala na posluzavniku a ti nisi mogao ni jabuku iz usta da joj izvadish.... Decko ti nemash principe, ti si gej ! danas mi je dan bio krajnje u ekstremima. prvo saznam da mi junski ispitni rok traje do 14 jula = cao egzit....a posle saznam da mi septembarski ispitni rok pocinje 14. avgusta. Ne znam kako cu uspeti da uglavim i more i neko inostranstvo (zapad), ako budem imao kesha. ali sam se posle malo oraspolozio sa crvenim kingom i setnjom sa jednom devojkom uz dunavski kej do zemuna.... a sad pijem koka kolu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Sad se vrnuo iz shkole, imam sutra 2 kontrolna za koje sam vetj uchio, ali znajutji profu... odoh da ponovim, pa tju mozhda malo na basket kada to sredim lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 danas sam gubio 3 sata na faksu jer je profa razbio negde glavu... tako da sam doshao ranije gajbi divota... i josh vece iznenadjenje... nashao sam sobu ocishcenu... znachi isplatilo se to moje chekanje dobe vile il cega vec... divota... :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 izvukao sam se se u skoli :D pao neki super basket posle skole... sad treba iskopati nesto za (prvu) veceru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 otishao na tehnicki pregled zbog registracije auta ali nisam nishta uradio jer mi treba atest za plin... dosad sam se shlepo ali vishe ne moze...sad treba da se cimam po shalterima a istekla mi registracija... bice veselo ako me stisne murija Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Mene kewa shisha... :) ← I mene je moja zeznula proshle nedelje......15cm kose otishlo u nepovrat Naterala sam jednu drugaricu iz razreda, koja je strashno introvertna i nikad ne izlazi, da vecheras izadjemo...Naravno, netje biti mesto po mom ukusu ali shta mogu...Idemo na neki hip-hop u Piping ...Samo ne razumem moju potrebu da stalno pokushavam da pomognem povuchenim ljudima da se oslobode svoje "ljushture".....verovatno jer se lozhim na povuchene tipove Dobila 4 iz matematike,najbolje uradila u razredu...Sutra neobavezan dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 tebi bash znachi ta shkola ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Trebatje mi dobre ocene za fax.......Kad je vetj lako zashto da ne....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Dobila 4 iz matematike,najbolje uradila u razredu...Sutra neobavezan dan... ← ne bih rekao da je samo to u pitanju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 If u can be the best, why not:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 I mene je moja zeznula proshle nedelje......15cm kose otishlo u nepovrat Naterala sam jednu drugaricu iz razreda, koja je strashno introvertna i nikad ne izlazi, da vecheras izadjemo...Naravno, netje biti mesto po mom ukusu ali shta mogu...Idemo na neki hip-hop u Piping ...Samo ne razumem moju potrebu da stalno pokushavam da pomognem povuchenim ljudima da se oslobode svoje "ljushture".....verovatno jer se lozhim na povuchene tipove Dobila 4 iz matematike,najbolje uradila u razredu...Sutra neobavezan dan... ← sad si me zbunila. Jel se ti lozish na tipove ili na ribe? a ako se lozish na ribe, da li imash neku VHS kasetu, dvd disk? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 sad si me zbunila. Jel se ti lozish na tipove ili na ribe? a ako se lozish na ribe, da li imash neku VHS kasetu, dvd disk? ← zaboravio si da se ponudish da snimite ako vec nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 @Drale Znas sta, sad si me povredio, uspeo si, a to je jako tesko. Naravno moja licnost je dovoljno razvijena da te necu psovati, jednostavno mi je mnogo tesko zbog tebe i situacije u kojoj se nalazis. Nisam jos dosao do tog stadijuma da cu plakati i moliti se za tebe, ali zaista mi je tesko kada vidim coveka kog gotivim kako pati. @Zerbah Nema potrebe pozivati se na Marfija, to je covek koji je ziveo u Americi i bavio se avionima, dakle, svez je. Imamo mi u nasem narodu jednu poslovicu koja kaze i mislim da je vec svi ovde znaju koliko sam je puta napisao: Djavo sere na veliku gomilu. @Topik Danas je bio dan u kome sam bio produktivan, veoma sam zadovoljan, ima jos elana u meni, to je pozitivno, ziv vam ja. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Uzeh danas Hepi sam , odlichan fon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 E Drale, Drale, razocharao si me sada kao chovek i komunista ← necu pokleknuti!!! cek drale, tebi se koleginica dala na posluzavniku a ti nisi mogao ni jabuku iz usta da joj izvadish.... Decko ti nemash principe, ti si gej ! ← brate... pricao sam vec o tome. @Drale Znas sta, sad si me povredio, uspeo si, a to je jako tesko. Naravno moja licnost je dovoljno razvijena da te necu psovati, jednostavno mi je mnogo tesko zbog tebe i situacije u kojoj se nalazis. Nisam jos dosao do tog stadijuma da cu plakati i moliti se za tebe, ali zaista mi je tesko kada vidim coveka kog gotivim kako pati. ← dobar si Bolence :* nadam se da razumes. zivot je tezak, i ja to znam. jednom se sjebes i zagovnas ga do balcaka. sujeta mi jos nije prejebala zdrav razum... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts