Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

колегиница мени: "ајде стисни петљу па уради нешто* у овој канцеларији!!!"

и шта ја после да радим у ово мртво пролеће?!?!?!!?!? [8]

јебали ме принципи!!! [:p][:(][V]

----------------------

*то нешто је у вези са причом која се водила о оправданости постојања завеса у канцеларији.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

E Drale, Drale, razocharao si me sada kao chovek i komunista [:D]

Edit, @topic: ovih dana mi Marfijev zakon radi ko satic - taman pomislim "pa nece valjda josh i to da se desi..." i desi se [;)]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

bila do keve, rodjendan i te fore... dovela klinku samnom na posao i sad se obe smaramo za medalju...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

kako mi se maestralno zagovnao dan.. u supu, naravno, nisam završio, jer nisam imao Potvrdu da mi pradeda nije bio peder.. onda sam u povratku nekako nezgodno cimnuo ruku i obnovio neko ušinuće koje vučem još od skijanja.. uveče je trebalo da odem u teretanu, sad od toga nema ništa. pu.

a na studentskoj poliklinici fizijatar radi samo pre podne.. koga boli kurac za studente, bitno je da babama ima ko u svako doba dana i noći da meri pritisak.

dr nick, šiša te keva? zašto?

Pravougaonik? :)

al sa krivim stranicama, ne znam kako se to zove, ako uopšte ima ime.

cek drale, tebi se koleginica dala na posluzavniku a ti nisi mogao ni jabuku iz usta da joj izvadish.... Decko ti nemash principe, ti si gej ! [;)]

danas mi je dan bio krajnje u ekstremima. prvo saznam da mi junski ispitni rok traje do 14 jula = cao egzit....a posle saznam da mi septembarski ispitni rok pocinje 14. avgusta. Ne znam kako cu uspeti da uglavim i more i neko inostranstvo (zapad), ako budem imao kesha.

ali sam se posle malo oraspolozio sa crvenim kingom i setnjom sa jednom devojkom uz dunavski kej do zemuna.... a sad pijem koka kolu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

danas sam gubio 3 sata na faksu jer je profa razbio negde glavu...

tako da sam doshao ranije gajbi divota... i josh vece iznenadjenje... nashao sam sobu ocishcenu... znachi isplatilo se to moje chekanje dobe vile il cega vec... divota... :))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Mene kewa shisha... :)

I mene je moja zeznula proshle nedelje......15cm kose otishlo u nepovrat [:(]

Naterala sam jednu drugaricu iz razreda, koja je strashno introvertna i nikad ne izlazi, da vecheras izadjemo...Naravno, netje biti mesto po mom ukusu ali shta mogu...Idemo na neki hip-hop u Piping [:D]...Samo ne razumem moju potrebu da stalno pokushavam da pomognem povuchenim ljudima da se oslobode svoje "ljushture".....verovatno jer se lozhim na povuchene tipove [:D]

Dobila 4 iz matematike,najbolje uradila u razredu...Sutra neobavezan dan...

I mene je moja zeznula proshle nedelje......15cm kose otishlo u nepovrat [:(]

Naterala sam jednu drugaricu iz razreda, koja je strashno introvertna i nikad ne izlazi, da vecheras izadjemo...Naravno, netje biti mesto po mom ukusu ali shta mogu...Idemo na neki hip-hop u Piping [:D]...Samo ne razumem moju potrebu da stalno pokushavam da pomognem povuchenim ljudima da se oslobode svoje "ljushture".....verovatno jer se lozhim na povuchene tipove [:D]

Dobila 4 iz matematike,najbolje uradila u razredu...Sutra neobavezan dan...

sad si me zbunila. Jel se ti lozish na tipove ili na ribe? a ako se lozish na ribe, da li imash neku VHS kasetu, dvd disk?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sad si me zbunila. Jel se ti lozish na tipove ili na ribe? a ako se lozish na ribe, da li imash neku VHS kasetu, dvd disk?

zaboravio si da se ponudish da snimite ako vec nema [;)]

@Drale

Znas sta, sad si me povredio, uspeo si, a to je jako tesko. Naravno moja licnost je dovoljno razvijena da te necu psovati, jednostavno mi je mnogo tesko zbog tebe i situacije u kojoj se nalazis. Nisam jos dosao do tog stadijuma da cu plakati i moliti se za tebe, ali zaista mi je tesko kada vidim coveka kog gotivim kako pati.

@Zerbah

Nema potrebe pozivati se na Marfija, to je covek koji je ziveo u Americi i bavio se avionima, dakle, svez je. Imamo mi u nasem narodu jednu poslovicu koja kaze i mislim da je vec svi ovde znaju koliko sam je puta napisao:

Djavo sere na veliku gomilu.

@Topik

Danas je bio dan u kome sam bio produktivan, veoma sam zadovoljan, ima jos elana u meni, to je pozitivno, ziv vam ja.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

E Drale, Drale, razocharao si me sada kao chovek i komunista [:D]

necu pokleknuti!!! [:)]

cek drale, tebi se koleginica dala na posluzavniku a ti nisi mogao ni jabuku iz usta da joj izvadish.... Decko ti nemash principe, ti si gej ! [;)]

brate...

pricao sam vec o tome.

@Drale

Znas sta, sad si me povredio, uspeo si, a to je jako tesko. Naravno moja licnost je dovoljno razvijena da te necu psovati, jednostavno mi je mnogo tesko zbog tebe i situacije u kojoj se nalazis. Nisam jos dosao do tog stadijuma da cu plakati i moliti se za tebe, ali zaista mi je tesko kada vidim coveka kog gotivim kako pati.

dobar si Bolence :*

nadam se da razumes. zivot je tezak, i ja to znam. jednom se sjebes i zagovnas ga do balcaka. sujeta mi jos nije prejebala zdrav razum... [b)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...