Jump to content

pričajte.


Guest

Recommended Posts

E Drale, Drale, razocharao si me sada kao chovek i komunista [:D]

necu pokleknuti!!! [:)]

cek drale, tebi se koleginica dala na posluzavniku a ti nisi mogao ni jabuku iz usta da joj izvadish.... Decko ti nemash principe, ti si gej ! [;)]

brate...

pricao sam vec o tome.

@Drale

Znas sta, sad si me povredio, uspeo si, a to je jako tesko. Naravno moja licnost je dovoljno razvijena da te necu psovati, jednostavno mi je mnogo tesko zbog tebe i situacije u kojoj se nalazis. Nisam jos dosao do tog stadijuma da cu plakati i moliti se za tebe, ali zaista mi je tesko kada vidim coveka kog gotivim kako pati.

dobar si Bolence :*

nadam se da razumes. zivot je tezak, i ja to znam. jednom se sjebes i zagovnas ga do balcaka. sujeta mi jos nije prejebala zdrav razum... [b)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma ne brini, nacicesh drugu...

ja sam znala da ima glupih ljudi, ali ovoliko... pa mene bi bilo sramota... lepo mu kazesh da kuca timecode, a on uporno pokushava da ukuca user acount... bruka i sramota...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Link to comment
Share on other sites

Djavo sere na veliku gomilu.

Ne mogu da se setim ko mi je to tacno rekao pre jedno dve godine, tad sam je plasirao u "beep" i od tada je legenda :) Al' bash nekad legne sjajno, kao nijedna druga poslovica.

@ ivan - E, ja redovno krenem da "zaspim" dok se shisham, makar bio i najodmorniji ... Ono josh prvo pranje kose, djene djene, al' ono drugo kasnije tu se jedva kontrolishem da ne zaspim. Dodushe, cesto ne mogu jer su prekoputa zenski clanovi ekipe pa dok cekaju 4:37h da im se sredi "trajna" ili jebem li ga sta (ono sto imaju neke papire u kosi, mozhda mi neke od zenskih clanova pomognu da kazhu sta je ;)) prelistavaju Skandal i ostalu literaturu, pa nikada nije dosadno.

Stigoh konacno kutji ... Nesto krenulo grlo da me zeza, pa sam kupio Tantum Verde, i sad necu imati culo ukusa narednih pet dana. Znam da smo vec pisali o tome, ali meni su ova bombone zaista FTW kada pricamo o upali grla i slicnim stvarima.

A sad nesto razmisljam da legnem da spavam, pa da ustanem oko ponotji, nesto se tako osecam, skroz sam umoran. Pravim neki plan i program za prolecno spremanje redakcije, i troskovnik pored svega toga, naravno, bitje tu bogami dosta toga. Al' za to moram da otvorim novi topic, da krenemo oko onih laminata nesto. Al' to ne moram sad, nego kad dodje vreme.

Odo' da odgledam 24ku, odlucio sam da bacim pogled i na drugu epizodu ... smogao sam snage ;)

Link to comment
Share on other sites

gadno se smaram pokusavajuci da namestim DNS server... tripujem se i gledam koliko je sretnih ljudi! npr... Raskinuo sa ribom pevaj nisi ni svestan koliko si sretan! Josh ti je ostalo njih 3 i nesto milijarde da isprobas pa vidi koja ti se svidi zeni je! sta da ti kazem... zivot radis u igraonici! Dok ne pocnu kucati po admin sekciji sve je dobro... :D

ma zivot je lep kada zivis kao choban... life!

Link to comment
Share on other sites

...ma evo odmaram ne mogu da podesim active directory da radi sa dnsom pod mojdomen.local... i sada citam neku knjigu od Sybex-a - Mastering Windows Server 2003 i idemo polako trebace mi jedno mesec da sve savladam ali ne zurim se.... :))

Ha hA :)

Moraces da reinstaliras 2003 - ku :)

Nemoj da ti domen kontroler bude i dns server ;)

Link to comment
Share on other sites

Ej ej kakvi su to geek razgovori bez mene :) Win 2003 Server je za pickice pravi muskarci koriste.............. sada cete svi da pomislite da cu da kazem Linux e pa zajebali ste se :) Pravi muskarci koriste *BSD za servere :)

Inace gledam film na B92 sa AJ a u pauzama klopam :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...