Maelkum Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sedeo sam na trosedu rasklimanih federa kad se desilo...Ljuljao sam se 2 sekunde napred nazad..... Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 takodje tipa spavam i cujem kako mi se vrata tresu, ja na stranu kad ono izvalim da se ljuljam lOLLL ← zamolio bih te da mi vratis signu,hvala. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 neverovatno, baš sam jutros razmišljao kako dugo nije bilo zemljotresa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 a ja pre neki dan. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Nisam nista osetio :P bem ti prvi sprat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sedim ja i slusam neko predavanje u kome se govori o velikom zemljotresu 1755. od koga je poginulo mnogo ljudi u Lisabonu. I tako, samo se zaljulalo u sobi, ja reko', da li je moguce? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 u zgradi arhitektonskog fakulteta zemljotres se uopste nije osetio, sto je fenomen s obzirom da se tamo oseti kada prodje tramvaj ruzveltovom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) To je zato Edited March 22, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 bemliga, prizemlje pa nisam osetio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 To je zato Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 A vi ste na drugom, i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 pa podstanari smo , kao i vi, ali to je ipak zgradai arhitektonskog fakulteta. Btw secam se kada sam bio na prvom predavanju, prve godine na ETF-u, tachnije kod antonija djordjevica (lika koji pravi decu sa 60 godina) i kada je lik izvalio - dobrodosli na fakultet, iznad vas je visha shkola, a na poslednjem spratu je skola crtanja.... booodala Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Haha, znam... :) Takođe vas nazivaju i "kurs crtanja" i " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 bte ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 treća slika....aaaa :)) ili ona sa kikicama .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 To je profersko corey :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 u zgradi arhitektonskog fakulteta zemljotres se uopste nije osetio, sto je fenomen s obzirom da se tamo oseti kada prodje tramvaj ruzveltovomto je zato shto se ta zgrada konstantno trese shto od beovoza shto od tranvaja, tako da 4,4 rihtera niste ni mogli primetiti.jedina zgrada koja je u goroj situaciji je ogranak mashinca na samom trgu, inache tamo su smeshtene lab za fiziku. @krule ono shto sam trenutno pomisio ima veze sa dunjom, tobom i role playing-om:) @ topic kod mene se onako pomalo osetio, bio sam u nekom stanju polu sna kad je sve pohelo.na momenat sam se pridigao da vidim da li sam dobio neki napad, ili je zemljotres u pitanju. bacio sam pogled na diisko kuglu, konstatovao da se ljulja i vratio se na kunt:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 i gde je ta skola? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ma debeli to samo odlikashi :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 pa debeli je bio odlikash, a onda je upozano nas:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Danas svi pricaju o nekom zemljotresu,ja nemam pojma o cemu se radi... nisam osetio :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ikebana ? ma to ti je ono kad poprskas suvo cvece lakom za kosu i udenes u sundjer za grobarske vence :)))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 bio je zemljotres 100% Moram da priznam da sam se prilično presekao. Ono, psihologija je u pravu, dva urođena straha su strah od jakog zvuka i od izmicanja podloge. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Za mene je zemljotres zavrsio tek u 13h. Kad je poceo ja ucio biologiju, i ljuljao se na stolici kao sto mi se cesto desava dok ucim, kad me odjednom zaljuljalo . Pogledam luster - trese se - odmah zakljucim da je zemljotres, otrcim do keve kad ona kao ma nije zemljotres, samo ti se ucinilo 100% sigurno nije zemljotres. Sledecih pola sata sam se tresao od nekakvog straha da se meni nesto nije desilo kad haluciniram zemljotrese (doduse ne bi bilo prvi put da sam halucinirao neku prirodnu nepogodu) kad sam najzad video na Studiu B kako prolazi obavestenje o zemljotresu. Mislim da se nikad u zivotu nisam osecao bolje nego u trenutku kad sam video to obavestenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sry for interrupting your life story but... mene zateko zemljotres u sobi od matoraca trazhio neke baterije, a oni imaju neki ogroman orman u duborezu koji je tako strashno krenuo da shkripi da sam se skroz skenjao :) inache zhivim u zgradi staroj sto godina tako da sam se poshteno uprpeo :) inache kurko kad se vidimo na ircu ochekujem od tebe da sherujesh kolekciju sa bratjom perverima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts