Jump to content

Slobodan Milosevic

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stoji, ima puno malih i velikih 'sloba' zato i jesmo fenjerashi u evropi. Chak i jebena Albanija je ispred nas. Ne osudjujem ja samo slobu nego taj tip ljudi.

A to shto mu pripisuju (za ratove) nije kriv za mnoge stvari ali ga je izduvo jer je odigrao jako loshe, puno puta. 90. godine smo bili u najboljoj poziciji u odnosu na ostale, i shto se tiche prekomunistichke istorije i desavanja u 2. svetskom ratu.

Dobrom propagandom, lobiranjem pa i keshiranjem mogla je da se stvori mnooogo bolja slika o Srbima u svetu sa tom startnom pozicijom. Da je napravio dil sa Amerikancima,tada, koji trenutno imaju Shiptari...

Sve na foru 1. i 2. svetski rat, verni saveznici, chetnici kraljevska vojska spasavanje mnogih americkih pilota, velike zrtve, hrvati i muslimani ex nazi saveznici, JASENOVAC, pa i partizani u kojima su bili mahom Srbi, jedini chovek koji je dobio 3 medal of honour srbin... e sve to je mogao da natera na nashu vodenicu.

A ne, on ce da se suprotstavlja novom svetskom poretku pa smo dobili po pichki. Dobar politichar je morao bolje da sagleda situaciju. Chak i da je bio svestan sumnjam da bi reagovao drugachije jer bi to bili uglavnom negativni potezi koji bi mu smanjivali rejting. Jednostavno ga je boleo qurac, mislio je da moze, ali mu se to otelo kontroli kao shto smo svi videli. Najbitnije mu je bilo samo da ostane na vlasti.

Mrzim ga zato shto je svoj lichni interes podigao iznad Srbije i srpskog naroda.

@ scion

po tebi je komunizam = socijalizam

ali malo juche.

i treba da zazalis sto si postovao. mozda sam bezobrazan, ali se ne pravim pametan bez pokrica. a zreo sam odavno, kao i svi koji su odrastali u gospodinovo vreme, pa i ti, samo izgleda nisi svestan toga.

elem, sad sam imao neku diskusiju o svemu ovome, po stoti put ovih dana, i vise ne znam sta da mislim, sad nam samo ostaje da pratimo sta se dogadja..

pazi ja ne mogu da pricam o tebi irl ali mogu da pricam o onome sto citam iz tvojih postova i ne samo tvojih jer si se ti ocligledno jedini nasao prozvanim a ima i gorih postova ...

elem ja vrlo dobro znam sta je i komunizam i socijalizam , mi nikad nisam , pogotovu posle 50ih god. proshlog veka pravi komunistichki rezim ... a ni ovo posle nije socijalizam cist ... dakle prelaz sa starog komunizma na novi socijalizam 80-90 je prilicno mutan ... kao sto ni socijalizam 90ih nije bio pravi socijalizam u svom izvornom smislu ...

Ipak ... znao sam da ces odgovoriti ti se pravish pametan etc etc ... ali zasto ti nisi llepo rekao izvini covece ja se ne slazem sa tobom i izneo normalne argumente zasto je govno ... naglasavam normalne .. nego tvoj argument je ti se pravish pamentan etc

poenta je da sam ja potrosio sat vremena prakticno uzalud citajuci ovo i video sam jako malo pametnih stvari ...

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

...radovati se bilo cijoj smrti to je totalno necovecno...

...osim ako taj neko nije direktno odgovoran za smrt hiljada ljudi...

...nije sloba uzeo pushku i ubijao...

..samo je iste nabavljao novcem poreskih obveznika, gurao ih u ruke glupljima od

sebe, izmanipulisanima i plitkoumnima da ginu umesto njega i njegovih prasaca u koznim foteljama...

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

@StormScion

Trazis nesto pametno da procitas ovde? [:)][roflmao]

edit: and yea, almost forgot, STFU bre

Ovaj topic nam je Pesma smestio da budzimo postove bre, oni koji mrze Slobu imaju razloga a sa onima koji ga volU nije uopste uputno razgovarati o tome bez 2-3 diplome [;)]

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

...samo dodjem i vidim topik 26 i kusur strana jebenog junka...

...mora da je VRASKI MUCHNO uprkos svojoj volji chitati 26 strana junka, a?

koliko si health-a izgubio dok sve nisi prochitao? da li sada imas traume?

ako ces da racunas komunizam od 80-90 da imam dovoljno godina ... necu napisati

nista vise , znachi dotakli ste se teme o kojoj ne mozes da kazes 2-3 reci / psovke,

kao ovaj kruko , koji nazalost ne znam koliko ima godina ali se svakako ne ponasa

kao ozbiljan odrastao i zreo covek ...

ma taj kruko je strani plachenik, on samo minira ovde po forumu! [:0]

Dakle ja ne branim milosevica ... ali ne mozes jbt okriviti jednog coveka tamo gde je

ne samo ceo jebeni sistem zakazao nego i nacija

i JOS JEDAN pokusaj kreiranja KOLEKTIVNE krivice ct ct ct ct... kolega....

...sta da vam kazem <pruzam index> ... ponovite gradivo bolje malo...

...i dodjite opet u SLEDECEM ROKU!

Najlashe je uperiti prst i lincovati jednog coveka/grupu , i sta si time postigao?

[RUMUNIJA] Postigao si to da ostali slicni zlikovci stave prst na chelo pre nego sto

pokusaju istu bezobrastinu nad sopstvenim narodom..... i nulirao si mogucnost

pojave novih naslednika zlikovacke politike.... Kostunjeskua....Seseljeskua i sl... [/RUMUNIJA]

Koliko god vi to poricali vi i mi smo vecinom izabbrali te ljude tudjmana milosevica i ostalu bulumentu...

Opet moram da vas bijem u glavu! Esam LEPO NAGLASIO i to na vise topika,

ne svrstavajte mene (a imam sigurno i istomisljenike ovde) u ISTI KOSH sa

VAMA KOJI SMATRATE DA STE GA IZABRALI !!! NE - ja ga NISAM izabrao,

ja NISAM glasao za njega da bi on mogao posle da radi sta hoce i kako hoce,

ja nisam navijao za paravojne jedinice, ja sam samo pizdeo sto moj C64 nece da

ucita novu piratsku kasetu narucenu iz "TRANSCOM-a" i sto se isti pregreva nakon

celodnevnog igranja, prema tome DABOME ! To idi i pricaj neko drugom, i shvati

da NE MOZES DA OD POJEDINACNE NECIJE KRIVICE NAPRAVISH KOLEKTIVNU,

pa makar si i MAGE 60-ti level, sorry, but - NO, SORRY !!!

PS: negde sam procitao ovde da neko zali klepmu, kao dozvolili da mu se ukaze

adekvatna lekarska pomoc pre njegovu smrt i to...

ALO BRE, on je umro u lepoj sobici, u odelu, mazen i pazen uz strucan doktorski tim,

holandski... a on siroma bas zapeo za ruski doktorski tim.....

...aj sad prst na chelo pa se malo vratite u devedesete.... secate se kada ste bili

u bolnicu mozda? ko je rekao "zdravstvena zastita"? "mogucnost izbora lekara"?

"adekvatno ukazivanje zdravstvene nege po bolnicama za lakse i teze obolele"?

alo, BANANAMENI, secate li se na sta je sve to licilo? Jelda da ste i vi radije ostajali

kuci da umrete od gripa nego da umrete tamo po hodnicima bolnice koja lici kao

da je nacrtana u Alan Fordu?

mislim...... neki od vas ovde su stvarno:

munky.jpg

Edited by nigger

haha lepo se nasmejah na kraju :) ( pozitivno mislim )

bloodstorm : ne znash koliko si me iznenadio ovim tvojim postom :) da citiram tvog drugara : ne znash ti koliko se logicnih misli nalazi u mom mozgu do kojih ti ne mozes da dopres :)))

kruko : ja sam bas hteo da kazem isto :)

Nigger : kakve mage lvl 60 ima veze sa ovom ? uvreda ? lol life is cold and cruel ... bitch ...

Nigde ja nisam rekao da ja slobu volim , nikad ja nisam glasao i nikad necu , svako ima pravo na svoje mishljenje , ali kada jedna zajednica cisto vecinom izabere nekog lepo kaze ustav da je onda predsednik svih gradjana te drzave ili kako god da to definise ... svih = svih pa i tvoj ako si drzavljanin srbije ... svidelo se to tebi ili ne ... tako je svugde u svetu of amerike pa do africkih plemana u planinama zimbabvea :D

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ma ok, to stoji druze, ali kada taj isti predsednik svih gradjana pocne

da koristi razna nelegitimna i mnogo gora sredstva kako bi tu istu vlast

i zadrzao uprkos promeni volje biraca, onda tu vec nesto nije u redu, zar ne?

mislim, znamo svi sta se desavalo.... ili je neko zaspao na chasu?

Sve na stranu, ali konacno sam skapirao zasto je Drale spremao kokice - da ima sta da zvanjka dok gleda uzivo prenos oko toga gde ce Slobu da izloze. Da nije tuzno bilo bi smesno.

Niger je hteo kokice.

kruko imas dojajan avatar :)

ovo je najpametnije sto si napisao u tom postu.

Opet moram da vas bijem u glavu! Esam LEPO NAGLASIO i to na vise topika,

ne svrstavajte mene (a imam sigurno i istomisljenike ovde) u ISTI KOSH sa

VAMA KOJI SMATRATE DA STE GA IZABRALI !!! NE - ja ga NISAM izabrao,

ja NISAM glasao za njega da bi on mogao posle da radi sta hoce i kako hoce,

ja nisam navijao za paravojne jedinice, ja sam samo pizdeo sto moj C64 nece da

ucita novu piratsku kasetu narucenu iz "TRANSCOM-a" i sto se isti pregreva nakon

celodnevnog igranja, prema tome DABOME !  To idi i pricaj neko drugom, i shvati

da NE MOZES DA OD POJEDINACNE NECIJE KRIVICE NAPRAVISH KOLEKTIVNU,

pa makar si i MAGE 60-ti level, sorry, but - NO, SORRY !!!

munky.jpg

jebiga, matori, zacheci demokratije, ni ja je ne volim, ali takav je posao.

ma ok, to stoji druze, ali kada taj isti predsednik svih gradjana pocne

da koristi razna nelegitimna i mnogo gora sredstva kako bi tu istu vlast

i zadrzao uprkos promeni volje biraca, onda tu vec nesto nije u redu, zar ne?

mislim, znamo svi sta se desavalo.... ili je neko zaspao na chasu?

ali to je vec bio kraj, kada se Slobin sistem podredio Mirinoj diktaturi, 98. i 99. i 2000.

96. je priznao izbore. ogorcen si, Crnjo, i previse, posle toliko vremena koje je proslo.

ne hejtujte ljude po forumu, bar ne tamo gde se pokusava ozbiljna rasprava. nije ovo topik za politicki hejt...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Naravno , naravno da je to tako ... tako je uvek bilo i tako ce uvek i biti ... svako ce da koristi svakakva sredstva da ostane na vlasti . Po tome kakava sredstva koristi i u kolikoj meri se definishe da li je politichar ili diktator ...

e sada uporedivati staljina hitlera i milosevica je malo smeshno ... ako je i bio diktator sto je diskutabilno onda je bio vrlo blag ili jednostavno nesposoban ...

96. je priznao izbore. ogorcen si, Crnjo, i previse, posle toliko vremena koje je proslo.

Pa ovaj 96-je priznao izbore, pa mu se onda baba jula popela na kicmu, pa je on oterao u pm, pa je onda ona jos pritiskala bobisku, pa je onda krenula sramna pljacka, teror, i skoro 6 meseci zajebavanja i igranja rupice boce.

Na kraju je doneo Lex Specijalis :) [tu ne mislim na pustanje Lexa i njegove bratije na ulice da zaplase demonstrante :) ]

Znaci matora jajara nije imao muda nikad da kaze "ne" vestici. Samim tim zasluzuje da bude sahranjen na wheenie groblju

Edited by pER tU aMOR

Najsmeshnija stvar je reci da je Sloba bio diktator. Mozda je bio "diktatorce" ako neshto tako moze da postoji. Diktatura je ono shto imate u Severnoj Koreji. Ne secam se da smo naprimer imali zabranu da koristimo internet, ili da mozemo da posecujemo samo stranice na kubanskom/kineskom kao shto je slucaj u doticnim drzavama?

Kao shto neko rece, ako je Sloba pokushavao da bude diktator, do jaja loshe mu je ishlo. Mnoge stvari su bile sranje, ali diktatura je rec koji koriste ljudi kao shto su oni koji predstavljaju "Narodni Pokret 5. Oktobar". Verovatno se vecina slaze da su oni veoma smeshni :P, barem meni jesu.

Kao shto rekoh, mozda je bio diktator u pokushaju, ali je to onda radio veoma loshe. Ne verujem da je bio bash toliko glup, pa nije cak uspeo ni da bude diktator :)

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !