JetSet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 pa da je legija izashao na ulice petog oktobra beograd bi plivao u krvi. naravno da je Djindjic morao da to sprechi na sve nachine pa chak i da legiji da odredjene povlastice kako bi ga sprechio da intervenishe. ali nemoj zaboraviti da smo zhiveli u drzhavi u kojoj je taj legija, kriminalac, bio vodja elitne vojne formacije. i nije on pojedinachan sluchaj vec je sprega izmedju vlasti i kriminala bila tolko jaka da je razlika praktichno i prestala da postoji. u toj situaciji Djindjic nije imao drugog izbora ali chim je vlada malo stala na noge i reshila da se pozabavi zemunskim klanom oni su to saznali i nazhalost bili korak ispred njega. naravno, ovo je samo moje mishljenje, ja vama ne branim da mislite shta god hocete ali jednostavno uz celu tu propagandu odbijam da poverujem da bi se jedan tako inteligentan i sposoban chovek, koji je mogao da bude uspeshan u svakom poslu kog bi se prihvatio upleo u kriminal. i na kraju, ne mislim da je Zoran bio svetac ali da je bio veliki chovek - u to sam ubedjen. uostalom istorija ce pokazati... ← meni nije jasno samo jedno... posle neuspesnog pokusaja atentata... on je i dalje ostao korak iza ubica... ili je previse verovao ljudima ili je shvatio da je otpor iluzoran i da je posle ko zna cega... on vec pokojnik... apsurd... bilo je mnogo vise ljudi koji su zeleli da ubiju slobu dok je bio na vlasti... (mrtav sam ozbiljan kada kazem da sam se jednom prilikom usrao posle caletove price... bio je u stanju potpunog pomracenja uma... njegove reci su glasile otprilike ovako: ovo je neizdrzivo... idem da vezem oko sebe 20kg dinamita i da se rukujem sa predsednikom... verujte deco to je jedina sansa da vam pomognem...) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) ... obrisite post, predomislih se :) Edited March 20, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ^ sad sam hteo nesto smesno da kazem za tvog tatu ali mi nista ne pada na pamet glupi ja kad nemam smisla za humor ali neko ce to odraditi i onda cu ja nauciti HAAAAAAAAAA Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 de1, omladina radikalne stranke prosto vapi za tobom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Imamo mi vodju !!! Posalica, jelte, al pre 10 godina za njega bi i u vatru :) ← seselj i vuk su za mene nestali sa politicke scene onoga dana kada su imali vecinu u skupstini i nisu napravili vladu... ne ulazim u to sto je na kraju vuk izvisio... e kumovi kumovi... da ste imali gram jebenog mozga... makar po srbiji ne bi padale bombe ko sto su u bosni... hrvatskoj... ne postoji nikakva sansa da glasam ni za jednog ni za drugog... nikada... to mi je mozda i najvece razocarenje svih ovih godina na politickoj sceni... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ^ sad sam hteo nesto smesno da kazem za tvog tatu ali mi nista ne pada na pamet glupi ja kad nemam smisla za humor ali neko ce to odraditi i onda cu ja nauciti HAAAAAAAAAA ← veruj mi, cale mi je nevidjeni lik... zato i kazem da sam se usrao... on nikada nece sebi oprostiti sto je glasao za slobu na "prvim" izborima... (iako je tada dve trecine izaslih glasalo za doticnog i njegov glas apsolutno nije imao nikakvog znacaja, kao i mnogo puta posle toga, kada je birao svoju opciju po sistemu: ko ima najvece sanse da srusi sps sa vlasti :)... sve do famozne 2000.) mrzeo ga je iz dna duse dok god mu je bio pretnja... onoga dana kada su ga odveli u hag... shvatio je da se ovaj ziv nece vratiti i od tada je jednostavno iskulirao... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) nego momci i devojke... shta mislite o tome... da se probudite nekako lepshi nego juche... da skinete te mrachne misli ako ih imate sa glave... da udahnete jutarnju rosu... da se zahalite na josh jednom danu na ovoj lepoj planeti koju mi oblikujemo.. da se nasmejete kad vidite malo dete kako vas zbunjeno gleda, da uradite neshto lepo za nekoga... da se okanete gudre i cigara... glas da pustite da treperi po mesecini... *da popijete neshto piva ... pozovite vashu simpatiju i recite josh neshto lepo.... izadjite i igrajte... igrajte ples neba... ples nashih predaka... glas vetra... osetite treperenje zvuka u vashim grudima... ta zelja da izadje da obasja ... da ozari sve oko vas..., mashtajte o lepoti boja... o bojama koje ne poznajete ... ili ... razmishljajte o crnilu koje je ostalo iza nas... o rdjavim idolima... o stvarima... koje nemaju b33r`4 u s3b1 0 5tv4r1m4 k0j3 n15u l33t, n000 r 4g3 1z p0w444444 b333333333r (neshto su mi ubacili u tabako ) me spinz - c-block - summertime ( )... Edited March 20, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 taman sam hteo da hejtujem de1-ja opet, i seth-fix mi ne bi promakao... ali migsa mi lupio kontru! silan si migsa, sutra okretjem list zbog ovoga shto si napisao. idem na kej da trchim i pevam i radujem se, i okrenem koju drugaricu da vidim shta radi, i takoooo :* Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ako ako ... nemoj da zaboravish lallala i kezhenje shiro lova and peace :) l33t b33r n33d3d :))) :* ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 de1, omladina radikalne stranke prosto vapi za tobom ! LOL !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pogledajte ovu galeriju, ima zaista odlichnih fotki... ;) http://photobucket.com/albums/v334/gizmoo/D70/ode_Zloba/ ← auuuuuuuu... prosel odina je 400, + - koja godina... ali strashno... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Citulja u Politici - Slobodanu Milosevicu Hvala ti za sve obmane i kradje, za svaku kap krvi koju su zbog tebe prolile hiljade, za strah i neizvjesnost, za promasene zivote i generacije, snove koje nismo ostvarili, za uzase i ratove koje si, ne pitajuci nas, u nase ime vodio, za sav teret koji si nam na pleca natovario. Pamtimo tenkove na ulicama Beograda i krv na njegovim plocnicima. Pamtimo Vukovar. Pamtimo Dubrovnik. Pamtimo Knin i Krajinu. Pamtimo Sarajevo. Pamtimo Srebrenicu. Pamtimo bombardovanje. Pamtimo Kosovo. Tek cemo ga pamtiti. I sanjati. Secamo se poginulih, ranjenih, unesrecenih, izbeglica. Secamo se svojih unistenih zivota. Pamtice gradjani Srbije: Nada, Srecko, Sloboda, Vesela i Mile Djurdjic. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Da se najezis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Тај силан народ који је приказан на сликама није за понижавање, тај народ је сиротиња, тај народ једва да има да се прехрани. Најгора је бљувотина смејати се народу који је сирот и који нема ништа, кад су демократе распродале све и направили складишта од наших фабрика ти сви људи су изгубили посао, сада они тумарају улицама и виде у Слоби неку славну прошлост како су много боље живели тад него сад. [roflmao] sta reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 videh one Nigerove slike od pre par stranica... Svaka cast za onu sliku sa decom sto ljube plochu!!! pa ja bih te roditelje ubio od batina... OCHAJ!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 [quote name='KingLui[FOG Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 @ignis: Majke ti, brate mili, i sve te fore... u kojoj ti to drzavi trenutno zivis i o kojoj pricas????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ← живим у Србији брале. тешко? јесте. лошије него 90-тих? никако! мука ми је самом себи што НЕМАМ за 1000 ствари за којима чезнем. платицу коју добијем потрошим до следеће, не могу да приуштим себи ништа екстра. стан, кола, намештај, самосталан живот? ништа од тога још дуго. можда не тако дуго, јер се борим да ми буде боље. борим се да и Србији буде боље, јер сам националиста. а, ја сам још и добар каквих има, који скапавају од посла за мању плату од мене. или који немају плату. али, не заустављам се на кукњави и фрустрацији. гледам у будућност, очекујем да ће бити боље, хватам се за сваку добру вест. размишљам, а не хистеришем. Зола је лепо рекао, сам си ковач своје среће. ако кривиш власт за своје неуспехе, онда си слабић. диносаурус самоуправни... ...bate, sorry sto sam te razocarao... a za pricu ne brigaj, nema sta ko da mi prodaje, pricam samo o onome sto sam osetio na svojoj kozi... ← ниси ти мене разочарао, Дебели... одакле ти то. напротив, разумем те, али мислим да си мало отишао у крајност. удараш контру Деију, а обојица сте помало у праву и по много претерујете. не улазим ко је више у праву. када прште увреде, нема озбиљног разговора. нису ствари тако једноставне и једностране. свако од нас је понешто осетио на својој кожи последњих 15 година. и свако има своје виђење истине, свој угао гледања. само то, Матори, ништа више... изгубили смо деценију која је била најпросперитетнија у свету. прешишали су нас они којима смо се смејали 80-тих. на коленима смо дочекали 21. век. али, устајемо полако. треба нам јединство око кључних питања да би се ишло брже. pax serbiana. ова Влада (иако далеко од савршене) је најближа том циљу стабилности од било које претходне у последњих ко зна колико. мир у кући, јединство око пресудних питања, напредак Србије у сваком погледу и у сваком тренутку би требало да буде циљ свих нас, без обзира на идеологију. то јединство је недостижни сан у тренуцима када видим намерно уношење зле крви, дефетизма, лажи и обмана међу Србе, са свих страна. трошимо енергију на уништавање једни других и на политичко секташење, док нам државни интереси измичу. процес уништавања Србије, започет давно, није завршен 99., нити 2000., нити смрћу Слобе. надам се само да ћемо окренути точак у супротном смеру ове одсудне године, или нам се црно пише за дуго времена... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Stvarno nema poente raspravljati samo treba videti slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 [roflmao] sta reci... ← Pazi, to sa skladi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ...nikada me nece biti sramota sto sam podrzavao pokusaj demokratizacije ove zemlje, nazalost taj proces je sabotiran od strane gamadi koje nam je zloba i njegov rezim ostavio, i naravno ni u "demokratskim snagama" ne zasluzuju svi da ih hvalim, stavise, jako mali deo istih danas mogu javno da podrzim... ← Izvini ali moras da mi pojasnis svoj stav,ja sam glup. Znaci, posto je Zoran ubijen, proces demokratizacije je stao, jer u celoj paleti ljudi koja je dosla posle Slobe, nije bilo ni jedne osobe da to uradi ? Ili je bilo ali su snage mraka i tame to sprecile ? Tvoja sposobnost da verujes u kofu govana koja ti je servirana je izvanredna, patentiraj to na vreme. cek, ovo treba da bude smesno ili sta? evo ja cu se sad smejati za svaki slucaj! keve ti? ← Da. Promaklo ti je nesto. Evo opet i zove se sarkazam. ...e sad za ovo, lepo se sagni i pocni da mi fafash kobas! preprodavci? pa ti zaista ne shvatas razliku izmedju banana republike i uredjenog drustva, i takvih mi je pun elvis, ukinuo bih vam i kompjutere i net i mobilne, za vas je sabor u guchi i pancevacka pijaca, tamo svi sve znaju ionako... ← Opet ti je promaklo. Nisi bas brz. Evo jos jednom. Hvala demokratama sto imam PC, mobilni, net i ostalo. Sve sam to dobio zahvaljujuci njima i njihovom trudu da demokratizuju ovu zemlju. Zivelo uredjeno drustvo demokrata! Ziveo pokret ! Naravno cinjenica da radim od svoje 11-e nema nikakve veze sa onim sto posedujem, treba tome da zahvalim silama svetlosti koje su mi to dale ? Ako cemo da saljemo ljude koji nam smetaju, ja bi tebe tu gde si u ovom trenu. Iskreno si zasluzio sve sto ti sleduje. 15 godina iste vlasti i verovanja da ces kad se probudis ziveti boljim zivotom. "Zato sto vam mi to omogucujemo" - buduci plakat demokrata na izborima. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) @voodoo ne mogu vishe da se slazem sa tobom, smesno mi je nesto drugo... Edited March 20, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 znachi seth fix ti imas oko 25 god ali ne cini mi se da se ponasas tako.Cak tvoja razmisljanja i pokusaji da tvojim glupim postovima nasmejes ljude su na nivou nekog klinca 4.-5. osnovne.Aj vidis kako se de1 urazumio pa je prestao da postuje ili razmislja o onome sto sam mu rekao , aj probaj uradi to i ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Gledam sad neke slike od subote... matoraca kilo... a isti taj deda/baba ce da mi traze da im ustanem u autobusu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) @ voodoo Znam sluchaj sa Yumcom iz Vranja gde je generalni od pre godinu dana moj techa. Firma bila u zestokom qurcu: dugovi prema radnicima, partnerima, drzavi izgubljene parnice,ma sva moguca beda im je bila za vratom. Doshao chovek, postavio stvari na svoje mesto i evo sada polako se oporavljaju, plate ok... Chak je lik potpisao ugovor sa nemackom vojskom siju im donji vesh! Vrtela se ta vest... Znaci problem je u nama i tome koliko ce svako odgovorno i dobro da obavlja svoj posao. Edited March 20, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 A ti ih pitaj za koga su glasali na prvim izborima :P Odustace :P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 znachi seth fix ti imas oko 25 god ali ne cini mi se da se ponasas tako.Cak tvoja razmisljanja i pokusaji da tvojim glupim postovima nasmejes ljude su na nivou nekog klinca 4.-5. osnovne.Aj vidis kako se de1 urazumio pa je prestao da postuje ili razmislja o onome sto sam mu rekao , aj probaj uradi to i ti. ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « To je vec drugi put da teras nekog sa foruma. Ja bar imam muda da stanem iza onog sto pripovedam. A ti ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts