Jump to content

Kako zaraditi pare

Recommended Posts

vecita srpska misterija...

elem nesto smo danas pricali na faxu i nikako nismo uspeli pronaci resenje

tako da sam odlucio da se obratim za pomoc isqsnim forumashima biznismenima :)

na fonu postoji prostor u prizemlju gde je trenutno poslasticarnica Aurelio

jedno 30 kvadrata...skroz ok prostor..standardan za kafic

tu su dosad blejali besposleni studenti fona/fpna..skroz opusteno mesto za bleju,kafu,pivo itd..

medjutim..oni se iseljavaju u aprilu...i nece ponovo zinajmljivati prostor od faxa...

iznajmljivanje je mesecno oko 600eura

- Dobijes od Stud.unije neke stolice..

- Dobijes Pult

- Frizidere mozes od koka-kole isto dobiti za dz

E sad..pitanje je STA otvoriti na tom prostoru pod uslovom da imash pare da dash faxu u startu 6 meseci kirije

Evo i VEOMA otezavajucih cinjenica

- NEMA sluzenja alkohola

- NEMA pusenja (jer je to kao u okviru faxa)

- NEMA hrane (jer je zabranjeno da kako oni kazu `podgrevat/spremati hranu u okviru faxa)

- NE MOZE igraonica/Bilijar klub/slicna zjbncija..vec su neki pitali..nast.vece je reklo nemoze...-`Nije korisno za studente`

jel ima neko neku svsishodnu ideju? :)

ja nisam uspeo da se setim necega u sto bi ljudi dolazili, a da ne puse,ne piju a jos plus da ti ostavljaju pare da ti prezivljavas,placas radnika,itd...

P.S. eh zaboravio sam jos jedan minus celog posla...

Mora da se placa zakupnina i za jul i avgust i ako tada fax ne radi

znaci u startu imas minus od oko 1200e :))))

pakao...

rekao bih fotokoprinica al teshko da bi to moglo isplatiti pare toliko brzo, a i vec ima neshto na 10 metara odatle ako se secam ..

jebemmumisha, sad si me bash bacio na razmishljanje ako smislim neshto cu postujem

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa pazi, jeste da je zabranjeno podgravati, odnosno spremati hranu na fakultetu, ali pitanje je da li moze da se prodaje hrana a da se tamo ne spremi, mislim na sendvice, lepo spremis kuci 150 sendvica i odneses i prodajes.

jedini pravi problem je sto nema pusenja, jer ce onda studenti koji odu sa predavanja pre otici u neki kafic gde im je dozvoljeno da zapale nego tamo da se suzdrzavaju, ni alkohol nije nikakav problem.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jedino mi sada za vreme brijanja pade na pamet 30' mins bioskop .. gde bi vrteo neshto tipa kratke filmove i serije ala simpsonovi i sl

sve ostalo je neizvodljivo zbog nemogucnosti hrane/pica/pushenja

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Otvori kupleraj, obecavam da cete obrnuti kesh za 4 dana. Eto, ja sam kao student svojevremeno oduvek imao zelju da bocnem nesto na pauzama izmedju predavanja, ali nam nije bilo omoguceno ://

Ispravi istorijske krive drine!!!

ako nisu koleginice nije zanimljivo... dakle vidi u startu da se dogovoris sa par njih

verovatno imate net na faxu za dz a ako ne onda internet kafe + neki sokici i voila.

Gde fon nema net :)

600 eura .... pffffff

GPRS modem 17000

Kasa 20000

Oprema ostala....pfff

Platezna moc studenata....pfff

Totalna glupost

verovatno imate net na faxu za dz a ako ne onda internet kafe + neki sokici i voila.

ovo i meni pada na pamet kao relativno najbolja ideja...

za igraonicu i da moze i nije neki prostor a i te male su ispale iz fazona nekako :(

dakle net, ne preterano skupi kompovi, nesto za pice \ grickanje i sl, skener + stampac koji ce ti koristiti studenti isto kao da si kopirnica jer vecinom verovatno stampaju text...

tih 1200e sto ti ode za dz ? jel bas ode za dz ili samo nece biti bas mnogo musterija (ono tipa nema ljudi na faxu tj predavanjima). posto mi u tom smislu nema smisla?

600e i nije mnogo za tu lokaciju i velicinu prostora, posto kod nas posl. prostori i jesu skupi. ogranicenja su shit al ono kapiram da ih nema vec bi bio zauzet ...

jedino mi sada za vreme brijanja pade na pamet 30' mins bioskop .. gde bi vrteo neshto tipa kratke filmove i serije ala simpsonovi i sl

sve ostalo je neizvodljivo zbog nemogucnosti hrane/pica/pushenja

super ideja !

steta sto tako nesto ne postoji na svakom faxu i onda u pauzama izmedju predavanja pogledamo neki crtac ili neku seriju :)

mada.. bolje je tracarenje sa ortakinjama :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Chuvaj pare za neshto pametnije :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ne..pazi Aurelio je tu vec 3 godine mislim...

a jul i avgust ne radi fax skoro uopshte pa samim tim mushterija bash i nema..

mozda neki zalutali poludeli prolaznik:)

to s netom sve otpada jer na faxu sad ima neki ultra-mega-extra net...i sto bi mi onda placali..

boli ih qrac kad imaju za dz

realno hrana neka bi bila ubedljivo najbolje resenje jer su svi studenti poprilicno nervozni sto moraju da idu da jedu u pekaru 3 ulice dalje..ali to sa spremanjem hrane te malo ogranicava...jedino kad bi spremo na politickim prekoputa a neko samo prenosi u fon:)..ali ovako..slaba vajda

neznam meni padala na pamet igraonica za soni..ali i tu bi se slabo ovajdio..

veliki ulog a zarada neverujem da bi bila zadovoljavajuca + svi koji igraju nesto vole da zapale pljugu sto im je onemoguceno...sve u svemu jedva cekam da vidim dal ce neko iznajmiti prostor i sta ce s njim..

a krukovo resenje bi jedino bilo max isplativo:)

jos organizujes da korisnici idu po faxu i biraju studentkinje koje ce da bocnu :)

Edited by GibanicA

jel ima neko neku svsishodnu ideju? :)

ja nisam uspeo da se setim necega u sto bi ljudi dolazili, a da ne puse,ne piju a jos plus da ti ostavljaju pare da ti prezivljavas,placas radnika,itd...

...u tom prostoru najbolje lezhi ovo:

manilaopium.jpg

...ne radi se o duhanu, znaci nemas tu frku, skoro da nema dima, svi opushteni,

nema nezadovoljnih musterija... i naravno nabudzish cene ;)

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

аутентични далекоисточни opium-house из 30-тих [jupi]

Дебели, алал ти вера! [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Zaboravi to koliko je Aurelio bio tu, uzmi samo u obzir:

Bili su skupi k'o djavo+gomila studenata je tu MORALA da se hrani+je pusenje vajda bilo dozvoljeno+su bili mahom puni, barem tokom nastave= kraj balade iselili se:-)

Do the math!

Najbolje bi bilo negde blizu otvoriti pekaru sa nekim pristojnim cenama.

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Meni pada na pamet, ako dodjesh do nekog ozbiljnijeg kesha, lepo napravish neku zurku. Ono ulozish, ali ti se i vrati. Dovedesh nekog DJ-a, lepo to sve izreklamirash, naplatish papreno ulaznicu (jer se raja lozi na to).

Ali realnije je prodaj bubreg...

Evo i nigger-ova ideja je odlichna [:D]

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...