darK.One Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Bash, bash... gledao emisiju na Discovery-ju. Shto objashnjava i onu shto ribe muvaju tipove koje imaju ribe... ← znaci smekeri su oni koji ga bacaju 345 puta na dan? Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pa zar nije uvek tako bilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 znaci smekeri su oni koji ga bacaju 345 puta na dan? ← šeki,u godini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 spika E imam sutra ispit, el moze poljubac za srecu. ova fora je za divno cudo uspela ne znam ko se vise cudio, ona sto sam je tako startovao ili ja sto mi je uspelo... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Ja sam zabo` jednom sa prichom, ona prilazi i pita jel imam upaljach, i ja kao imam, i dam joj i kazhem poklanjam ti, ali nije dobro pokloniti nekom upaljach a da ne dobijesh neshto za uzvrat, makar sitnitzu, tako kazhu. I ona kao shta. I ja kao pa mozhe poljubatz. Pa kao mozhe... :) @shaylee Edited March 23, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ne pusim, ali ima da pocnem da nosim upaljac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ^^ ma ponesesh 10 pa dobijesh 10 poljubaca :D a shto nenapravite spisak svih dobrih fora i fotokopirate date kiligoru da deli drugovima i da se sam poduchi malo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) Bash, bash... gledao emisiju na Discovery-ju. Shto objashnjava i onu shto ribe muvaju tipove koje imaju ribe... ← na diskaveriju?! to beshe ona televizija na kojoj u top 10 najboljih aviona lovaca sveta na prvom mestu bio jedan od najvetjih promashaja posle McDonell F-4 Phantom II - Lockeed F-22 Lightning II <aka Raptor>, a ne svepriznati Sukhoi Su-35 Super Flanker??? <Su je ipak u serijskoj proizvodnji, dok F-22 josh nije>. VAAZIII!!! + Shto su rekli da je Republic P-47 Thunderbolt <flying brick> bio jedan od najboljih, posle Mustanga? PHAAA, VAZI !!! mrmot i folija! ruku na srce, discovery ima extra emisije i po temi i po tehnichkim karakteristikama - dokle god zaobilazite emisije tipa "Top 10". btw, u pravu si za feromone ali nisam mogao da odolim da te cimnem loma ^^ ma ponesesh 10 pa dobijesh 10 poljubaca :D ← ma jeste, poklonish zippo i kresnesh Edited March 29, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 na diskaveriju?! to beshe ona televizija na kojoj u top 10 najboljih aviona lovaca sveta na prvom mestu bio jedan od najvetjih promashaja posle McDonell F-4 Phantom II - Lockeed F-22 Lightning II <aka Raptor>, a ne svepriznati Sukhoi Su-35 Super Flanker??? <Su je ipak u serijskoj proizvodnji, dok F-22 josh nije>. VAAZIII!!! + Shto su rekli da je Republic P-47 Thunderbolt <flying brick> bio jedan od najboljih, posle Mustanga? PHAAA, VAZI !!! mrmot i folija! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 ^^ LOL de nadje ovo GEEK ALERT aaaaa roflkopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 http://www.hicksville.co.nz/Pickle%209%20geek%20alert.GIF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ma fora je kada jedan kreten na exkurziji "prilazi" ribi lepo se napije i uoci doticnu i sada da bi joj privuko paznju on lepo vidite naruci viski i onako se dere. Kako mu je stigo viski on uzme casu i zavrljaci je na njen sto i casa se razbije i riba je delimicno morka od viskija a delimicno krvava od stakla ,i u tom trenutku on je onako zavodnicki pogleda i kao "De si .." kraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 laki mutira u nekog dobrotjudnog hejtera, nece ovo na dobro ispasti :) a josh je veceras RHH ... pazi ti tek to! :) A i nije hejt, samo strip ;) lepo se napije i uoci doticnu i sada da bi joj privuko paznju on lepo vidite naruci viski i onako se dere. Kako mu je stigo viski on uzme casu i zavrljaci je na njen sto i casa se razbije i riba je delimicno morka od viskija a delimicno krvava od stakla ,i u tom trenutku on je onako zavodnicki pogleda i kao "De si .." Riiight ... da probamo da raslojimo pricu: 1. Neko na ekskurziji ima da plati viski :> 2. Neko je zafrljacio casu na sto? 3. Casa je tako pukla da su se delovi iste tako jako lansirali u devojku da su uspeli da je iseku i "puste joj krvcu", 4. Ona je to sve mirno posmatrala sedeci na svom mestu e da bi taj lik mogao da je zavodnicki pogleda i kazhe "de si" ? 5. Niko drugi nije bio tu da to sve vidi i "napravi guzvu", odstrani ovog pijanog, nju hospitalizuje ... ? Mada opet, moguce je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ma fora je kada jedan kreten na exkurziji "prilazi" ribi lepo se napije i uoci doticnu i sada da bi joj privuko paznju on lepo vidite naruci viski i onako se dere. Kako mu je stigo viski on uzme casu i zavrljaci je na njen sto i casa se razbije i riba je delimicno morka od viskija a delimicno krvava od stakla ,i u tom trenutku on je onako zavodnicki pogleda i kao "De si .." kraj ← se mi znamo ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ma decko je blagi retard i naravno da je riba pizdila i kukala tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ma fora je kada jedan kreten na exkurziji "prilazi" ribi lepo se napije i uoci doticnu i sada da bi joj privuko paznju on lepo vidite naruci viski i onako se dere. Kako mu je stigo viski on uzme casu i zavrljaci je na njen sto i casa se razbije i riba je delimicno morka od viskija a delimicno krvava od stakla ,i u tom trenutku on je onako zavodnicki pogleda i kao "De si .." kraj ← mrmot i folija Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 niko se nije setio aprilili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 lepo se napije i uoci doticnu i sada da bi joj privuko paznju on lepo vidite naruci viski i onako se dere. ... ja sam ovde vec bio u fazonu da prestanem da citam :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Najbolji start :zdravo moje ime je Uki,oces da mi sednes na tuki : | Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 si probao? i zashto imash zakazano kod stomatologa bash u ponedeljak? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 Najbolji start :zdravo moje ime je Uki,oces da mi sednes na tuki : | ← Vanja,ne ide tako... fora je jos gluplja,i ja sam se ispovracao kad sam cuo zdravo moje ime je Ivan,a zovu me Uki...znas zasto?? zato sto ces da mi sednes na tuki... znaci kad mi je to lik rekao...komirao sam se koliko je glupo... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 stvarno ne mogu sada da citam ovoliko teksta... citacu drugi put :) sorry ako se ponavljam... izvini... devojcica mi je na odsluzenju vojnog roka... pa sam mislio da nas dvoje malo.............. on: edesi Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ... bitno je da je nateras da kaze: "jebe mi se!"... a to i nije bas tesko... npr. pitas je sta misli o pozaru u kaliforniji... a onda joj otkrijes "zadnje" namere: i meni, nego mi bilo trulo da te pitam... :)))))))))) ← pazi kada tju ovo probati. javitje vam neko kako sam proshao, cali kojot ili ivan tje me posetiti u bolnici. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 pa pre ce da kaze "boli me uvo" "ne zanima me" nego "jebe mi se" Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 pa ql, ali ako se zajebe pa kaze jebemise, e onda smo na konju to bih hteo da probam chisto fore radi. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts