Jump to content

Dzabalebaroshi/kloshari...

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Potpuno si u pravu. Zato sam i naglasio da sam se ja iznervirao. Ali i to se valjda uchi sa godinama, a i nije lako. Mnogo shto shta sam od nje nauchio. Jel mi verujesh da sam se prvo setio kako sam ovde postovao da je okej pomotji? Znachi totalno sam skapirao kako se osetila. Ono ja zelim da pomognem a onda, tap. Ali ne treba chovek zbog takvih da bude gori. Eto. Ne treba ih shutirati.

Chudni su putevi gospodnji, stvarno...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

scena: Otishao ja neki dan na pijac kad tamo ispred se posadila neka gankaci...srednjih 40ih godina...prvi put je vidim...

Bash sam neshto razmishljao kakvu ce sad prichu da sklopi kada budem prolazio kad ona :" Aj sine daj pare za mleko za cigare imam" O.O

wtf jebale te cigare !!

samo sam pomislio u sebi: dabogda dobila rak pluca ...

Arbeit macht Frei.

Kapiram da postoje neki/mnogi ljudi koje zivot nije mazio, nisu imali sretje ili jednostavno su nesposobni da zive.... Pricam o onim standardnim klosharima sto idu (na primer) na potezu slavija - terazije - trg republike - dom omladine...

Desilo se sledece..  oko ponoci, cekao sam red u Perperu da kupim pljedzu, i dolaze 3 klinca... 15,16 godina i dvoje pljuju onog treceg sto je dao nekom liku neke pare, bla bla.... skapiram da je jedan od onih std zhickacha. Kad sam kupio pljedzu, krenuo ka slaviji i sledeca spika na tjoshku:

kloshar: Batice, jel imas 10 din?

ja: Izvini, nemam.

kloshar: Vazno je da imash ti da jedesh.

I shta sad? treba da se osecam krivim sto imam da jedem, a on mrcina od 2m i 90 kg ne radi nishta u zivotu i meni trazi kesh? Mrzim takve likove, i strpao bih ih sve na jedno mesto negde daleko....

to je to.... neka jedu nage penise

a i ti.....sta se bre lozis, samo "DZIBE BRE PICKA TI MATERINA" mrzim klosare!!!!!

ne dajem im ni govnjivog dinara nikada

dajem jedino pare onim ulicnim sviracima zato sto to postujem...

kad sam najvise popizdeo : idem da se nadjem sa ortakinjom idem od zelenjaka do konja, i tu negde usput me neki matori lik sa suzama u ocima moli na kolenima vise manje da mu dam nesto malo para, jerbo nije jeo tri dana i slicne fore, ja se budala sazalim i dam mu 20 dinara, nisam imao vise sitno, kad vidis matorog baju, suze iz ociju nestale, onako pogleda pare, pogleda mene mrtav ozbiljan i kaze "jebes zemlju gde ljude tako potcenjuju"....

i sad sta ja treba njemu da kazem?!

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

hahhaha, pa jebote.. sad sam se setio, dok sam sedeo na wc solji i pogledo prstenje na rukama.... Pisao sam ovo pod utiskom onog dogadjaja, a nisam se setio shta se desilo letos...

elem... oko 3,4 ujutru mi se prijela pljedza, i krenuo da kupim kod Una na cvetnom trgu... od ulice prote mateje, njegoshevom na dole.. i blizu trece gimnazije me startuje neki lik i trazi mi pare. Rekoh mu da nemam, poshto sam video da je jedan od onih sto zhicka po ceo dan. Lik je skochio i ugrizao me za ruku (biceps)... hahha... brate :/// Iskrivio sam prsten kad sam ga udario, tj. jedan sam iskrivio, i jedan sam polomio pa sam morao kljeshtima da ga skidam, a bio je srebrn i lep.

Get smart or die dumb!

elem... oko 3,4 ujutru mi se prijela pljedza, i krenuo da kupim kod Una na cvetnom trgu... od ulice prote mateje, njegoshevom na dole.. i blizu trece gimnazije me startuje neki lik i trazi mi pare. Rekoh mu da nemam, poshto sam video da je jedan od onih sto zhicka po ceo dan. Lik je skochio i ugrizao me za ruku (biceps)... hahha... brate :/// Iskrivio sam prsten kad sam ga udario, tj. jedan sam iskrivio, i jedan sam polomio pa sam morao kljeshtima da ga skidam, a bio je srebrn i lep.

chuck2.jpg

nego najviše mrzim one cigane što se sakupe ispred crkve za vreme nekog velikog praznika,uzmu sliku nekog sveca i čim neko prođe "daj kume nešto para da su ti živa i zdrava deca,ajde neka vas bog čuva" m'da