Ramirez Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 svi cemo mi umreti. jedino pitanje je shta radimo sa vremenom koje nam je preostalo.. ← cali the white inache i meni se deshavalo da sanjam da me neko juri... ali ne da me juri u smislu da me vidi i trchi za mnom nego da pokushava da me nadje a ja se skrivam u smrtnom strahu. uglavnom me jure neke spodobe i vanzemaljci, nikad ljudi :/ sanjao sam par puta i smrt. ne svoju nego od drugara, ili tjaleta, ili random prolaznika... ne mozhete da verujete koji losh trip kad se probudite i 3 dana vam je muka jer ste u tripu da ste gledali nekog da umire na uzhasan nachin. ali imam i dosta snova koji me "dizhu" :p aj da preskochim snove sa nekim finim devojkama jer su retki ( ), ali deshava se da sanjam da sam na moru, i da mi je extra. ili da kupujem neke stvari... u sred neke zhurke O.o (da, freak san) deshava se da sanjam da sam u osnovnoj opet shto je ql, ili da sanjam ljude sa kojima sam prestao da se druzhim... ili sanjam da sam "hero of the day" i tako... svega ima u grad Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Najstrasniji san mi je :"vozim se sa sestrom u liftu a ona je vampir i pojede me" Najnesrecniji san : "mogu da letim/jako visoko skacem, onda u skolskom dvoristu ispred zgrade skupim drustvo (nekad im uzickam pare da im pokazem svoje skilove nekad ne) i ond trt....nista od letenja, a mene blam" Inace omiljeni san mi je onaj kad sam sanjao da sam vatrogasac i gasim pozar. Naravno da sam se upisao u snu. Sto i ne bi bilo strasno da nism imao 25 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Saaaaaaaaaaanjaaaaaaaaaaaam, saaaaaaaaaanjam da si tuuu, k'o da leeeetim, na zlaaaatnom TJILIMU ← it can be arranged ;* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Saaaaaaaaaaanjaaaaaaaaaaaam, saaaaaaaaaanjam da si tuuu, k'o da leeeetim, na zlaaaatnom TJILIMU ← Sanjao sam nocas mene i Madonu u staklenom kondomu... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 nisam sanjao jedno dinu dana.....i pre metar dana sanjam sanim da mi obili kola i ukrali muziku....pxaxaxax.....zlo.........i opet naravno ne sanjam nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Najstrasniji san mi je :"vozim se sa sestrom u liftu a ona je vampir i pojede me" Najnesrecniji san : "mogu da letim/jako visoko skacem, onda u skolskom dvoristu ispred zgrade skupim drustvo (nekad im uzickam pare da im pokazem svoje skilove nekad ne) i ond trt....nista od letenja, a mene blam" Inace omiljeni san mi je onaj kad sam sanjao da sam vatrogasac i gasim pozar. Naravno da sam se upisao u snu. Sto i ne bi bilo strasno da nism imao 25 godina :) ← hihihi :))) meni je najgori san uvatim da se peglam sa nekim i udaram ga iz sve snage a moje pesnice se odbijaju najgori trip i onda se okrenem pa bezim a ustvari stojim u mestu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Inace omiljeni san mi je onaj kad sam sanjao da sam vatrogasac i gasim pozar. Naravno da sam se upisao u snu. Sto i ne bi bilo strasno da nism imao 25 godina :) ← ROFLMAO :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Sinoc sam sanjao da me je profanka neka provalila da sam falsifikovao ocenu iz projektovanja, da bih upao na izborni predmet koji hocu, i da su me zbog toga izbacili s faksa... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Najgori tipovi sna su kada sanjaš da se nešto loše desilo nekom bližnjem,što je neko spomenuo.Ti snovi me najviše uznemire. Kad sam bio klinac nisu bili redki snovi kako umem da letim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 jako retko sanjam. a kad sanjam, uglavnom zaboravim snove. secam se nekih snova kad me progone razni uzasi. secam se paranoje skrivanja i bezanja. i trcanja u mestu. sanjao sam i par mucnih, ono rat i apokalipsa, fazon nuklearni udari po Beogradu ili ja u Vukovaru (nikad nisam bio tamo, ali sam nekako znao da je to Vukovar, ako je izgledao kao 37 blok), itd... sanjao sam i gomilu lepih, tipa zurke, devojcice, neka zajebancija, probudim se nasmejan. sanjao sam i da padam, da letim. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Kad bi vam rekao sta mi burazer sanja juuuu, uvek ne ka bolesna sranja. Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Znachi najjakiji trip bi bio sanjam pa po' godine kasnije sanjam slichno mesto/okruzhenje i u snu se secam cele stvari tipa gde je shta. Mada ovaj zadnji je bio bash extra. Znachi tripujem se u snu da li sanjam i ako da proverim probam da uhvatim zemlju, kad ono osecam zemlju u ruci. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) :/ Edited February 25, 2006 by Peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 jako retko se secam sta sam sanjao. par puta astralna projekcija, do jaja je :) jednom sam sanjao da me je upucao neki lik ( ide neka prica pre toga al me mrzi ), i kako dobijam metak, osecam kako se sve gasi polako, neke neonke trepcu, neverovatno realno, topla krv na rukama ( ne, nisam se upisao ) i onda kao da je bio prekid u trajanju od milisekunde pre budjenja, nije ono da sam se isprepadao i probudio se...najjaci san ikad :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ne znam da li ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ne sanjam toliko cesto, ali obicno sanjam scene filmova koje sam skoro dogledao samnom u glavnoj ulozi :))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 jebeno,kako vezbati spavanje :))))))))) da bi se dozivela astralna projekcija?? :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Jel to u okviru onog turistickog aranzmana sto organizuju braca SHARAC? ← to je bilo u Sarajevu... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 sanjao sam pre neki dan kako pocnu neprekidno da padaju meteori na zemlju , velicine teniske loptice, i nemogu nikako da se zaustave, probijaju kroz sve..etc. Najgori trip je shto svi normalno zive dok se to deshava, idu na posao, deca u shkolu, onako pricash sa nekim, proleti meteor kroz njega , svi kul, shta ima veze , proleteo meteor pa shta :) . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Znachi najjakiji trip bi bio sanjam pa po' godine kasnije sanjam slichno mesto/okruzhenje i u snu se secam cele stvari tipa gde je shta. Mada ovaj zadnji je bio bash extra. Znachi tripujem se u snu da li sanjam i ako da proverim probam da uhvatim zemlju, kad ono osecam zemlju u ruci. ← Znaci taj fazon sad sam se i ja setio tih tripova :) Dezavu u snu :P Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 sanjao sam pre neki dan kako pocnu neprekidno da padaju meteori na zemlju , velicine teniske loptice, i nemogu nikako da se zaustave, probijaju kroz sve..etc. Najgori trip je shto svi normalno zive dok se to deshava, idu na posao, deca u shkolu, onako pricash sa nekim, proleti meteor kroz njega , svi kul, shta ima veze , proleteo meteor pa shta :) . ← Ma to si se ti tripovao da padaju infernali :P Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 ^^ bra'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ma to si se ti tripovao da padaju infernali :P ← super, eto materijala za sledeci san Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ne sanjam mnogo ali kad sanjam nichega se posle ne secam. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 kako onda znash kad sanjash ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts