De1Rekt0n Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Говорим о почетку стварања овог политичког органа који процесуира наше држављане, да не причамо о томе што је тај суд по свим могућим правима сам по себи неправилан и ништаван. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 I posle je prerano shto kazem da nam treba political phorum :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 sad sam cuo na tv da nista od ovoga nije tacno Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) sad sam cuo na tv da nista od ovoga nije tacno ...sto bi naglasio da nije istina... Edited February 21, 2006 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 (edited) i ja debil sto slusam tv Edited February 21, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 to znachi da tje se ovaj topic lockovati?? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Pa dobro , recite jesu ga zaklali ili nisu ? :P Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Koga bre jos briga dal su ga uvatili ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Ne brinemo mi zbog njega vec zbog drugih stvari nadam se da razumes koje i bolje lock dok ne predju u jos jednu smornu politicku rasparvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 suplja prica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Ma uhvatili su njega odavno ali za JAJA ! Hmm,pa ako je istina to sto pricate onda je super, a i vreme je bilo da ga uhvate !!! Smrad od choveka !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Iako je nas covek zlocin ne podrzavam treba da odgovara za svoje gluposti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nadam se da neće dozvoliti da ga uhvate živog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Naravno, pre su objavili informaciju na hrvatskim vestima nego na nashim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Nisam siguran da cemo ikada posetioce ohrabrivati da postuju o politici na neki od tih nacina.← Ni ne treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) nadam se da neće dozvoliti da ga uhvate živog.pa taj rad, en znam koji kurac tolika sreca, mislite da ce nam biti enshto bolje ako i kada ga uhapsimo, kao da ne zivite u srbiji jbte. Edited February 21, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 pa kad oni zive da nam napakoste. Uostalom njihova televizija je nesto posebno...mislim, da li ste samo slusali prenos utakmice kada su njihovi kosarkashi izgubili kod nas, proshlog leta? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Ma uhvatili su njega odavno ali za JAJA ! Hmm,pa ako je istina to sto pricate onda je super, a i vreme je bilo da ga uhvate !!! Smrad od choveka !!! ← pa da ti je branio porodicu od mudza itd , nebi tako mislio... to shto su napricane gluposti o njemu , itd ... nezelim da ulazim u raspravu shta je radio shta nije ja sam evo cuo na vestima da nije uhapsen , ipak moje mislenje , da ga treba zrtvovati , za dobrobit cele drzave , ali ne u ovom trenutku i ne ove prodane duse koje su na vlasti da ga daju ... mada po meni je ovo fazon da se vidi reakcija naroda , u slucaju da ga stvarno uhapse , ili neshto drugo ili je de1 upravu ko ce znati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Naravno, pre su objavili informaciju na hrvatskim vestima nego na nashim ← pa odakle su hrvati culi da je Gotovina uhvacen? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 pa naravno da jesu, hrvati su opsednuti nama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ma 100% jos nesto se njakaju s njim, pa medii ne mogu nista zvanicno da kazu a vlada kupuje vreme do jutra ili popodneva ce biti gotovo i ide decko u hag mislim ako sad ne ode nece nikad 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Bogami, kako samouvereno poricu da je uhapsen, bilo bi vrlo glupo da sutra (ili kad vec...) jave kao "e, ipak smo ga u'apsili". Tako da ne verujem da ce se nesto desiti... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 pa naravno da jesu, hrvati su opsednuti nama. ← Preblago je retji da su samo opsednuti... Mrze nas(vetjina) a ista ta vetjina slusha nashu muziku(iako mi je mrsko da priznam, bar jednom je dobro upotrebiti ovu informaciju)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nadam se da neće dozvoliti da ga uhvate Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 znash kako kazu u CSu ili u mafiji "mrtva usta ne govore" :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts