Nemesis Enforcer Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 qliram Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 набације ми се сад друга колегиница, пошто је прва схватила да од тога нема ништа. и још 100 неких проблемчића. одлепићу. ← Šta voziš? :) ručao neki grašak,sad pijuckam čaj od nane i jedem kikiriki pa posle idem malo da odspavam,premoren sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 e drasko, ispushio si ga ali bukvalno... uostalom, ne mozesh reci da u tome i nema necheg dobrog. Kapiram da ti pushish zato sto te to opusta, ali fakat je da bi bilo zdravije da si ceo dan naduvan kao cepelin, nego da duvanish i tovarish u sebi nikotin... Ali ok, necu da ti serem vishe. Znash kako kaze Bond - Live and let other's die Inache, uspavao sam se za faks - zbog faksa. MIslim, kako oni ocekuju da ja projektujem do pola pet i da budem na faksu od 1 do 9 sledeceg dana....Ko tu koga pravi budalom. A i kada ostanem kuci, moram opet da radim za faks i to molim te, jahting klub na Bezaniji!!!! Jahting klub u suvozemnom getu!?!?! Samo josh dve godine i sve cu ih jebati kada budem magistar. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Jebote. To se radi u radno vreme. Sad ide ono cuveno "nije ni cudo sto nam je zemlja u takvom kurcu". I nije to tvoja kancelarija, to je drzavno vlasnistvo dodeljeno tebi na koriscenje dok si zaposlen, tako da ima da postujes drzavne zakone ;) ← морамо бити пажљиви у спровођењу закона, да не буде неких пропуста. e drasko, ispushio si ga ali bukvalno... uostalom, ne mozesh reci da u tome i nema necheg dobrog. Kapiram da ti pushish zato sto te to opusta, ali fakat je da bi bilo zdravije da si ceo dan naduvan kao cepelin, nego da duvanish i tovarish u sebi nikotin... Ali ok, necu da ti serem vishe. Znash kako kaze Bond - Live and let other's die Inache, uspavao sam se za faks - zbog faksa. MIslim, kako oni ocekuju da ja projektujem do pola pet i da budem na faksu od 1 do 9 sledeceg dana....Ko tu koga pravi budalom. A i kada ostanem kuci, moram opet da radim za faks i to molim te, jahting klub na Bezaniji!!!! Jahting klub u suvozemnom getu!?!?! Samo josh dve godine i sve cu ih jebati kada budem magistar. ← има доброг, али морам да прођем кроз пакао сад... Бежанији и треба Јахтинг клуб, јер је то урбано монденско насеље... а то што нема воде, испројектуј и воду, за шта те плаћамо, главни дунђеру... @Кори: пресудно је што сам много велики (и у буквалном смислу ) шмекер, па возио Ламборџинија или Пеглицу. а тренутно возим стари Ауди 100, у ужим круговима познатији као Плиномобил. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 grlo mi je josh uvek sjebano... kashljem ko foiusghjgshjkfhsjk oce li ovo prestati... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 kekek chuo sam da morash da primash u guzu da bi proshlo :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) Grafulja mi josh lezi na garanciji, a tutnuli mi x1300pro kao zamenu. Crtkam neke crteze za fah i prosto mi je chudno da chujem ziku u sobi posle 3 dana tishine. Edited March 7, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 sad bio do doma zdravlja, i eto sve lepshe od lepsheg imam zapaljenje pluca i kak omi je doktorka rekla ako nastavim ovim tokom krv cu da iskashljavam... :/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Lepo se odmorio,hasao neku tunjevinu s' lukcem,popio 2 čaja i sad idem da završim učenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 probudio se sav komiran oko 10h .. pocheo sam opet loshe da spavam :( cimao se do faxa na predavanja i opet ista situacija kao juche .. 700 studenata, 6 generacija .. horor nekako sam zabo mesto u prvim redovima al shta to vredi kad se bukvalno samo sa centra iz prvog reda vidi shta pishe posle se cimao po gradu jurio neke duxeve i tegove, otishao sa Dz na cepi kod ortaka i vratio se kuci da kuwam .. sad mi dodje da legnem da spavam al onda cu se probudim u 02h i shta onda da radim :) odoh da peglam neke dote .. i jebem sebe u mozak shto sam lenj da odem da kupim original • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Smaram se previse kupio sam igricu (star wars Em...AtWar)koja nece da se instalira i treba da idem sad kod cice da vezbam matis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 topi se sneg i kapljuca po oluku...i po mom mozgu...kap kap kap.... aaaaaaa strasno I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 dosao iz skole oko 6.....uzeo nesto malo procitao za sutra......bleja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Spavao do malopre. O5 cu da blejim u komp celu noc. Sestra mi ide u Shpaniju na prolecnom raspustu i ja joj dajem svu kintu koju imam. Qpice mi valjda neshto. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 plan za sutra: - idem ujutru rano kod ćaleta u firmu da mi overe zdravstvenu knjižicu - idem da se slikam - idem u polikliniku na zdravstveni pregled - idem po slike - idem u sup da obnovim dozvolu ako mi to sve uspe, pa ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 celu noc gledala filmove... opet ne mogu da spavam... dugo se nisam druzila sa insomniom, pa smo sad reshile da sve nadoknadimo... sad nekako prezivljavam dan na poslu i chekam kolegu iz bilijara da dodje i smucka nam po 1 ness... ← A pa i mislio sam da sam te video, ali nisam bio siguran. U Staklencu, tamo gde je bilijar...u petak proshli, ili pretproshli. Rajt? @topic: Shkola standardno, i dalje nishta ne pipam za istu, ne mogu da se nateram. Ali, kapiram da cu uskoro morati, mora par ocena da se sredi. S` druge strane, zivot ovako je extra...ne moze i jare i pare . Sutra 8. mart, imamo skracene chasove u shkoli, pa josh imam 5 chasova, milina. Posle kod ex devojchice da joj uruchim one chokolade (kolachice ili shtagod), koje sam kupio...A sad kad razmislim, dao sam 1400 din na to, a nismo ni zajedno. Mada, kapiram bili smo ortaci pre svega, a i sada smo bash extra, tako da mi nije zao ni malo. Kao shto svi koji nas znaju kazu, a i ja, pomiricemo se mi jednom...interesantan osecaj kada nisi sa nekim, a osecas se kao da jesi. Moram da nateram sebe da to prodje, bar sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Green šmekeru,pomirite se već jednom :) da ne bude da si bacio 1400 dinara za džabe šalim se Nego i mi sutra imamo skraćene časove milina.Taman imam vremena da završim dosta stvari koje sam planirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Shto je najgrdje, ja josh to ne bih...polako, da se uzelim mnogo, a valjda i ona . Uglavnom, necu vishe gushiti forum ovim sranjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ne brate, klo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Shalim se. ← eo danas se vratio rezdragan iz skole...jer sam uradio dobro kontrolni iz mate... sad belja na netu...sutra skraceni casovi zbog 8 marta... jeeeeeeeeee Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Izgleda da sam ja jedina budala u ovom gradu koja nema skracene casove. I to u skoli punoj zena. Pu! Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Elem da se pohvalim i ovde...Znaci sramota , u zivotu nisam ovako izmasio tikete ko danas na LS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Proshecao se sa st4ljom gradom, saznao da su mi sutra skraceni chasovi zbog 8. Marta, pa se sad radujem, i tako... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 @ green cim se toliko cimas izduvaces kod ribe. tako ti to ide. ← Moguce, moguce...mada ono, nije ni njoj svejedno... Ma ono, Elem da se pohvalim i ovde...Znaci sramota , u zivotu nisam ovako izmasio tikete ko danas na LS... ← Same here...strashno kakvi rezultati i prelazi. @topic: otishao sam na qnt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ja pogodio ligu sampiona... a pao na neke francuze...koi sam konj... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts