Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

A da, izmislio sam novu rec sa ortakom. MUFTILJ

vec postoi ;>.

enivejz taj mali iz barse (lionel mesi) ubija. znaci ukida jebe jeve. bice najbolji za dve-tri dine. stravican je.

inace 87 god je. reci.

dosao od ortaka. o5 poker. napolju ladno. "umire se od smrti" ©.

itako.

sutra o5 faks. pa koznasta.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dakle juce peglamo neku dotu 5v5 i gaze nas celu partiju i onda nam ispadne jedan lik mi mu razgrabimo iteme i ugazimo ih. Nije mi bas jasno kako se to desilo ali se desilo. Inace devojcica mi je zvanicno objavila da sada kako se zahuhtao ispitni rok moze da se vidjamo 1 nedlejno... Ja sam malo poludeo i tako... trebalo mi je 2 sata da se smirim... I posle se pitaju sto tipovi varaju ribe....

MaudDib said:
shto bi ti rekao

you cant afford me

[;)]

иди бре све нека скупа роба овде [;)]

ц-ц-ц-ц-ц [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Stator said:
Dakle juce peglamo neku dotu 5v5 i gaze nas celu partiju i onda nam ispadne jedan lik mi mu razgrabimo iteme i ugazimo ih. Nije mi bas jasno kako se to desilo ali se desilo. Inace devojcica mi je zvanicno objavila da sada kako se zahuhtao ispitni rok moze da se vidjamo 1 nedlejno... Ja sam malo poludeo i tako... trebalo mi je 2 sata da se smirim... I posle se pitaju sto tipovi varaju ribe....

Buahhhaaahha naivcino :)

Mislim sta vi ljudi studirate ako se vidjanje odnosi na 1 nedeljno?? Fiziku makrocestica??

Inace, trebalo je da odradite teamsell :)

I zbilja : przenice bez ulja? WTF

Ili si ih przio na masti?

Stator said:
Inace devojcica mi je zvanicno objavila da sada kako se zahuhtao ispitni rok moze da se vidjamo 1 nedlejno... Ja sam malo poludeo i tako... trebalo mi je 2 sata da se smirim... I posle se pitaju sto tipovi varaju ribe....

pER tU aMOR said:

Mislim sta vi ljudi studirate ako se vidjanje odnosi na 1 nedeljno?? Fiziku makrocestica??

Plus sto je dosta simptomaticno da je posle januarskog i februarskog krene da uci tek u martu [roflmao]

Inace stigao na posao, gledam da pozavrsavam neke stvari.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Bah kakav dan - ustao u 8, chekao majstora za zhaluzine da dodje i izmeri sve prozore u stanu, doshao na posao, napravio dvd prezentaciju novog projekta, sada treba da idem u bioskop da pustim reklamu za votku pred premijerom filma, pa onda opet nameshtanje mreze (kod ljubavnice kolege s posla). A napolju je snezna oluja...

А в чем сила, брат?

kod ljubavnice kolege sa posla....

secamo li se sta se ispostavilo kada je poslednji put neko od chlanova foruma postovao u stilu "jedan moj prijatelj se jebao sa devojkom koja mu nije rekla da ima decka"...

[;)]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

kruko said:
kakve su to przenice bez ulja brate? uzas.

brate .. i posle mi kukash neke dijetice vamo tamo .. iz kuhinje sve pochinje matori ;)

pER tU aMOR said:

daj ajde nemoj da ga stresirash toliko vidish da se jedva smirio :)

pER tU aMOR said:
I zbilja : przenice bez ulja? WTF

Ili si ih przio na masti?

na slanini ;)

ma ne vredi da vam pricham morate da vidite .. usushtini to vishe nisu przenice iako je ideja ista ;)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Tip iz firme odakle sam kupio monitor kaze da donesem komp, mozda on zeza. E sad sve bi ovo bilo lepo da kucishte nije teshko 40 kila zajedno sa tft koji ima 6, a oni su na drugom kraju grada. Jel ima neko kola ili teleport na zajam ? :)

Prvo topic za ljubomoru, posle ova pesma .. hmmm .. javlja mi se, javlja .. [:D]

@topic

Ustao, sad se osecam ko dileja jer sam spavao samo 6 sati. Promenio sam program za skidanje torenata i sad mogu lepo da surfujem netom dok skidam :)

Treba da rucham, a tako me mrziiiii .....

Inache, 3 puta sam pogledao kroz prozor i 3 puta sam zatekao drukchiju sliku. Prvo pada neka kishica, pa pada sneg, a evo sad sija sunce ...

Slomio sam slushalice, sad ne mogu da ih zalepim ... Svaka mi chast. Kretenu.

Zhivot je lep.

^^

ostavio te ckode ?

eo .. ponovo sam uplatila sate , preko one teleport kartice jer me je mrzelo da idem do grada a u ovom mom selu je mnogo daleko to mesto za uplacivanje :)

inace,ucim psy , imam kolokvijum u subotu .... poludecu vise od onih pasa , salivacije ,Frojda i slicnog :P

a da , trazim na sajtu b92 , rezulatate sa audicije za crtani film "ledeno doba2" na kojoj sam bila :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...