Sheyn Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bila sam kod frizera , samo na feniranju i kao osisao mi siske , al tako extra da sam morala da ih "popravim" :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ove zene nikad zadovoljne s kosom;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 koje zhene ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Migsa pa što obi dve đevojke? :) Naspavao se,doručkovao,danas ceo dan bleja.Gledam kako da upotpunim dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) shta sam ardio? :) aaaaaa , ma ne bio sam janpi pa nisam zeleo da me iskoriste ( )... Edited March 25, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) sutra cu ajo se otreznim postovati nekja slike i snikmkee.. znachi ludilo p:D[ nemojt emmeshati koktel ei pivo ... lalalallalallaalalalllalala alallalala romaleeeeeeeee pLD{ ( )... ← jeeeeeste, kao nabadash jedva slova, a smajli si potrefio bez problema sa ovim zagradama ccc :P lazhovchino trolovska! Edited March 25, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) smajli se ne mashi... :) ebem ti kad ga kucam u svakom postu kako da omashim mislim jes da sam se muchio da ga ubodem al ono :)) glava iskrivljena na krevetu gledam u monitor popd cudnim uglom i tako :)) ebem ti kolko je dobar smajli :) ( )... Edited March 25, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 prethodna dva teška, teška dana sam pregurao uz podosta vina i rakije sa old skool seoskim alkosima, uz priče kako je bilo bolje u vreme marije terezije i kako mladi nemaju pojma.. bilo je odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 prodo sam monitor, uzo 180evrica i idem vecheras sve da spichkam ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa kako postujesh onda posle sinocne uvertire spremam se za pakao danas :))) samo me josh jebe zglob nije 100% sredjen :/ valjda nece biti komplikacija .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 vidim da je dobro sto nisam dosao. Propustio si odlicnu trackmaniu, bolje da si dosao, ah da, i moje imitiranje militja :)) Ali najvishe si propustio to sto sam ti poneo RUSH, a ti se nisi pojavio :( A ja nosio cd, i lepo na njemu josh pishe "kru" ... sram te bilo ;) Odlican dan danas, a povrh svega sam lepo spavao ... posle dosta vremena sam bash fino fino spavao i potpuno mi je prijalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 prso mi win danas znachi poludeo sam dok sam ga instalirao :/ btw sad cu malo na fudbal da idem sa nekim drushtvom (nisam davno igrao ) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Gledam lost i svlachim Oblivion. Bedak je jedino shto cu sutra morati da radim neke tezge... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ...ali ipak sada idem da igram kosarku... valjda cu ostati na nogama... :) ← ostao sam na nogama... +42 poena.... :) rokaj... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) @zerbah: Edited March 25, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 idem do kuma. rezem neku ziku. pa uvece na neku zurku. mozda na maasa. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bio na basketu... ne mogu da se pomerim sada. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 @zerbah: ← Eh, kamo srece da je tako А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 na naanana zurka zurka I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 igrao dotu na Evropi, i pitam se zasto jos nisam kupio originalni WC3. valjda mi jos nisu dosadili retardi koji izadju posle 15 min partije. moram da pozavrsavam jos neke sitne poslice, pa idem na Tima... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 @Drale S obzirom da znam kako igras dotu, pitam se zasto izlaze, mozda je izlaz u tebi? @Topik Izgleda da je jos uvek hladno za patike sa tankim djonom, nije se asfalt ugrejao. Danas mi je sudjeno da idem levo-desno, jos malo pa opet napolje. Zivi bili! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 vidim ni traga od danasnjeg hejta... simpaticno :P vozila sam do panceva i nazad , bila kod drugarice na rucku za 18. rodj , bilo fino :) sad idem da se spremam , tj. ne znam dal cu bas odma... ali bi trebalo ... mrzi me da idem.. nesto sam istripovana :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 planiram da iskuliram veceras i odgledam revlolver i zlog porucnika a odgledo sam braveheart .... "every man dies, not every man really lives" kraljevski recheno... al stvarno kraljevski:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 @Drale S obzirom da znam kako igras dotu, pitam se zasto izlaze, mozda je izlaz u tebi? ← znas, mozda stvarno izlaze jer ne znaju da izadju na kraj sa mojom jedinstvenom taktikom... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Poku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts