Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ignis Dei said:
набације ми се сад друга колегиница, пошто је прва схватила да од тога нема ништа. и још 100 неких проблемчића. одлепићу.

Šta voziš? :)

ručao neki grašak,sad pijuckam čaj od nane i jedem kikiriki pa posle idem malo da odspavam,premoren sam.

e drasko, ispushio si ga ali bukvalno...

uostalom, ne mozesh reci da u tome i nema necheg dobrog. Kapiram da ti pushish zato sto te to opusta, ali fakat je da bi bilo zdravije da si ceo dan naduvan kao cepelin, nego da duvanish i tovarish u sebi nikotin... Ali ok, necu da ti serem vishe. Znash kako kaze Bond - Live and let other's die

Inache, uspavao sam se za faks - zbog faksa. MIslim, kako oni ocekuju da ja projektujem do pola pet i da budem na faksu od 1 do 9 sledeceg dana....Ko tu koga pravi budalom. A i kada ostanem kuci, moram opet da radim za faks i to molim te, jahting klub na Bezaniji!!!! Jahting klub u suvozemnom getu!?!?! Samo josh dve godine i sve cu ih jebati kada budem magistar.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

kruko said:
Jebote. To se radi u radno vreme. Sad ide ono cuveno "nije ni cudo sto nam je zemlja u takvom kurcu".

I nije to tvoja kancelarija, to je drzavno vlasnistvo dodeljeno tebi na koriscenje dok si zaposlen, tako da ima da postujes drzavne zakone ;)

морамо бити пажљиви у спровођењу закона, да не буде неких пропуста. [:D]

iguana said:
e drasko, ispushio si ga ali bukvalno...

uostalom, ne mozesh reci da u tome i nema necheg dobrog. Kapiram da ti pushish zato sto te to opusta, ali fakat je da bi bilo zdravije da si ceo dan naduvan kao cepelin, nego da duvanish i tovarish u sebi nikotin... Ali ok, necu da ti serem vishe. Znash kako kaze Bond - Live and let other's die

Inache, uspavao sam se za faks - zbog faksa. MIslim, kako oni ocekuju da ja projektujem do pola pet i da budem na faksu od 1 do 9 sledeceg dana....Ko tu koga pravi budalom. A i kada ostanem kuci, moram opet da radim za faks i to molim te, jahting klub na Bezaniji!!!! Jahting klub u suvozemnom getu!?!?! Samo josh dve godine i sve cu ih jebati kada budem magistar.

има доброг, али морам да прођем кроз пакао сад... [:(]

Бежанији и треба Јахтинг клуб, јер је то урбано монденско насеље... [:p] а то што нема воде, испројектуј и воду, за шта те плаћамо, главни дунђеру... [:D]

@Кори:

пресудно је што сам много велики (и у буквалном смислу [:p] ) шмекер, па возио Ламборџинија или Пеглицу. [;)]

а тренутно возим стари Ауди 100, у ужим круговима познатији као Плиномобил.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

probudio se sav komiran oko 10h .. pocheo sam opet loshe da spavam :(

cimao se do faxa na predavanja i opet ista situacija kao juche .. 700 studenata, 6 generacija .. horor

nekako sam zabo mesto u prvim redovima al shta to vredi kad se bukvalno samo sa centra iz prvog reda vidi shta pishe

posle se cimao po gradu jurio neke duxeve i tegove, otishao sa Dz na cepi kod ortaka i vratio se kuci da kuwam .. sad mi dodje da legnem da spavam al onda cu se probudim u 02h i shta onda da radim :)

odoh da peglam neke dote .. i jebem sebe u mozak shto sam lenj da odem da kupim original

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

plan za sutra:

- idem ujutru rano kod ćaleta u firmu da mi overe zdravstvenu knjižicu

- idem da se slikam

- idem u polikliniku na zdravstveni pregled

- idem po slike

- idem u sup da obnovim dozvolu

ako mi to sve uspe, pa ne znam.

WickedWitchOfTheWest said:
celu noc gledala filmove... opet ne mogu da spavam... dugo se nisam druzila sa insomniom, pa smo sad reshile da sve nadoknadimo... sad nekako prezivljavam dan na poslu i chekam kolegu iz bilijara da dodje i smucka nam po 1 ness...

A pa i mislio sam da sam te video, ali nisam bio siguran. U Staklencu, tamo gde je bilijar...u petak proshli, ili pretproshli. Rajt?

@topic: Shkola standardno, i dalje nishta ne pipam za istu, ne mogu da se nateram. Ali, kapiram da cu uskoro morati, mora par ocena da se sredi. S` druge strane, zivot ovako je extra...ne moze i jare i pare [:)]. Sutra 8. mart, imamo skracene chasove u shkoli, pa josh imam 5 chasova, milina. Posle kod ex devojchice da joj uruchim one chokolade (kolachice ili shtagod), koje sam kupio...A sad kad razmislim, dao sam 1400 din na to, a nismo ni zajedno. Mada, kapiram bili smo ortaci pre svega, a i sada smo bash extra, tako da mi nije zao ni malo. Kao shto svi koji nas znaju kazu, a i ja, pomiricemo se mi jednom...interesantan osecaj kada nisi sa nekim, a osecas se kao da jesi. Moram da nateram sebe da to prodje, bar sada...

Green šmekeru,pomirite se već jednom :) da ne bude da si bacio 1400 dinara za džabe [:D] šalim se

Nego i mi sutra imamo skraćene časove [dance2] milina.Taman imam vremena da završim dosta stvari koje sam planirao.

kruko said:
@ green

cim se toliko cimas izduvaces kod ribe. tako ti to ide.

Moguce, moguce...mada ono, nije ni njoj svejedno...

Ma ono,

Longleyy said:
Elem da se pohvalim i ovde...Znaci sramota , u zivotu nisam ovako izmasio tikete ko danas na LS...

Same here...strashno kakvi rezultati i prelazi.

@topic: otishao sam na qnt.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...