ZerBah Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Odmaram se josh danas, pa od sutra na posao... Veliki bedak shto je pao Razorback2 server na emule-u (kazu da ga je roknula belgijska policija), ali prezivecemo. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Mudo has been pwned. Mudo Has dropped divine rapier. Uveta: /psiho smeh Bas sam pricao boletu, jos ja snimim na sta mudo ide kad je krenuo da kupuje predmete, al' nisam video da je to i sastavio. I sad saletimo vas sve, pobijemo, nekako on se tu pojavi, i njega jednom, reinkarnira se, opet ga ubijemo i samo vidis nesto ispadne, i svi u shoku, kao "sta je to ispalo?!" i onda ga uzeo stator ... prvo smo mislili da proda/baci al' se setismo da ne mozhe da se izbaci, pa smo mu svi sastavili ejdzis da mu ne ispada kada je u napadu i eto ... tako se zavrsila ta saga. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 evo sidam neke romove za Sega genesis... ucio hemiju...pa sad net..pa posle opet na gemiju... samo da prezivim ovu nedelju...svaki dan imam neki kontrolni... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 jelen ide odlucho uz nedeljni ruchak kao i zvonko bogdan izmedju ostalog;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ustao u 12. Uzeo iz videoteke Kung Fu Hustle i trebalo bi da ga odgledam sad. Ako da Bog danas pada Format C: \o/. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 pisala sam neki sastav na kompu ..al ga jos nisam zavrsila .. kao , nadam se da ce to biti uskoro :P http://www.google.de/doodle11.html bas je cool taj google trip :) idem da jedem , pa moram da nastavim sa ucenjem psihologije :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ustao sad i na keca me navatashe da sklapam neku policu, osecam da pola shrafova nisam ubo kako treba ovako komiran. Popio kaficu, sad cem da ruchkam malo, pa posle nastavljam rad na modeliranju. Bash cu da gledam da navatam neki poslic, poshto sam dobio budjava dokumenta. Vec mi matorci planiraju neshto, a i meni bi bash odgovaralo poshto dzhabalebarim svaki dan .. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Mala pauza između prelaska sa biologije na ostale predmete :) u međuvremenu ću da bacim neki download i sken kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ceo vikend proveo u spavanju. Moram da zapalim negde van bg-a da napunim baterije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 http://www.google.de/doodle11.html bas je cool taj google trip :)yap, oduvek mi je bilo interesantno shto menjaju te slichice. shteta shto to samo rada kada su neki veliki dogadjaji/praznici. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 i previshe drustvenog zivota moze da bude loshe. malopre se vratio sa festa i sad moram da otkachim neko klizanje kod starog difa veceras jer zaista ne mogu da se vuchem po gradu ... tako mi se spava, a faks me ceka. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 jedem bre neki chips...a muka mi... o.O i pijem kocu... danas sam na hrt-u gledao dokumentarac o Egipcanskim grobnicama...au kako volim njihovu istoriju... skroz su bili extra... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 yap, oduvek mi je bilo interesantno shto menjaju te slichice. shteta shto to samo rada kada su neki veliki dogadjaji/praznici. ← Takođe je interesantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Kod mene se lepo vide levo od search polja. kad searchujem preko google toolbara za operu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ne mogu da se nakanim da učim pa sam odustao :( (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Vratila se kutji oko 17h...Bila kod razredne(lol nedelja je!)...Sutra je kviz...Wish me luck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 GL kakav kviz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 GL kakav kviz ? ← Thnx Kviz (Afirmacija multikulturalizma i tolerancije u Vojvodini) je celokupna istorija Vojvodine od XIV-XXI veka... Izuzetno mali period ...sa napomenom da podaci nisu ushli u udzbenike istorije jer su se smatrali nebitnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Onda kad ti postave pitanje ti im samo odgovori : nebitno i ja to cesto radim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 posle jednog predivnog dana odmora o5 na poslu... treba izdrzati do ponoci, a onda se maltretirati po basu sa kojekakvim likovima... brrrrrrrr... mrzim nocni bas... izgleda da ovo nije moj dan, em radim, em je nedelja, a na sve to me stomak otkida... grozota... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 znaci ovih dana umirem profa mi za 2 sata privatnih casova uzeo 1200 din ( popizdeo sam nacisto ) , napio sam se u petak pa sam brljavio pa je to neko reko matorcima... nisam se video sa devojcicom vec nedelju dana i sada sam dosao iz auto stkole gde sam bio na predavanju koje je trajalo skoro 6 sati... znaci sjeban sam nacisto ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Vratila se kutji oko 17h...Bila kod razredne(lol nedelja je!)...Sutra je kviz...Wish me luck... ← GL!!! knock 'em out cold @ topic jedva se uspeo connectovati, vetj sam pocheo da oshtrim sekire... inache pokushavam da uhvatim prognozu za ovu nedelju, poshto je vreme zaista zanimljivo lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Lamela,klapna ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Prepravlj'o neke tekstove, pa sam jos u tom fazonu ... jedan od tih tekstova je cak bio moj, necete verovati :> Onda posle toga odvozao pokoju stazu na trackmaniji, nije losha zabava onako, 20-30 minuta kad nemas sta drugo da radis pa onda natrag na pos'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Moram da nabavim tu trackmaniu :) skidam neke fajlove za civ4 pa ću kasnije da sredim sobu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts