killYg0r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 da nije zbog topica "wannabe h4xor" ← nije ,nego je to valjda bio neki raspad baze podataka rur-a ,pa svi mi svi postovi dosli na nulu a nick mi je bio neki cs klan pa ime ,pa reko bolje da napravim novi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Poshteno.Maud kada baci neki smile ispadne mLogo dobro.Josh se secam smilea koji drzi 2 grane u rukama i mashe. ← jaoj da,sećam se toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 mene je poceo da zabrinjava jedan "forumash" a bio je kolko tolko normalan... ( )... ← hope its not me ;] mada ja nikad i nisam bio skroz normalan xD jaoj da,sećam se toga ← poznate mi te grane neshto... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 poznate mi te grane neshto... ← tropska palma ;] Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 smetaju mi topici o tome kako su jevreji loshi ljudi :D Elem... svidja mi se.. malo kontratopic - shto admini veoma brzo i diskretno reaguju... kao da su oni agenti... hum.. agent Ivan_ I pressume :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 smeta mi shto nema ch1zre. gde je taj chovek??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 jaoj da,sećam se toga ← E taj.VRH smile. Ch1zra nestao u akciji Britva. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 uzasno me nervira izdegenerisana zamena slova,tipa h-x(malo sam se i navikao ); z-3; a-4; i-1 (ovo i ne toliko) ; v-w (ovo najvise od svih i osoba koja ovo koristi nervira me od kada je dosla na ovaj forum ) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 meni smeta sto su svi jako pametni i onda ja imam kompleks nize vrednosti jer sam glupav ko ckura Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ne smeta mi nista specijalno, sve posmatram kroz neku drugu sliku u odnosu na vasu ... e da, mozhda neki korisnici kad misle da bilo ko od admina ima nesto protiv njih kada im ukloni signaturu/avatar i onda se osecaju uvredjenim a nisu ni procitali pravilnik. I razne varijacije na temu "a sto si meni skinuo, kad i drugi imaju to isto" ... Uvek se setim one roditeljske "Dobio sam 2 na kontrolnom, ali su i svi drugi dobili 2", "Mene ne zanimaju drugi, mene zanimas ti!" :)) Sa druge strane, ovaj topic mi je potpuno zanimljiv da bih video "puls naroda" i eventualno sta treba promeniti, dodati, izbaciti, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Treba uvesti plaćenu članarinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Treba uvesti event Ban-nedelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 neko je vec reko nesh slicno al aj i ja da overim topik btw nije da me nervira vise mi zao sto je nekad forum bio mnogo prisniji bila je jedna grupa redovnih ljudi koji su se znali manje ili vise i bila je gotivnija zajebancija okupljanja basketi i sl al jbg verovatno ne moze i to i brdo [L]usera ... osim toga moram da razocaram drage posetioce wow podforuma :D meni je to samo zajebancija da hejtujem i ne pogadja me uopce :D but hay keep up the good work ^^ PS: da umalo da zaboravim nervira me sto ivan i dalje drsko odbija da prizna svoja gej osecanja prema meni!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 sto se slabo ucitava kad imas 56k :) eto rekao sam i preziveo aj sad svi na pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 PS: da umalo da zaboravim nervira me sto ivan i dalje drsko odbija da prizna svoja gej osecanja prema meni!!! ← i ne samo to nego idalje fura prichu drskog homofoba!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Pa ima uvek basketa, samo je malo nezgodno igrati ga kad pada sneg. ← kad si zadnji put bio na rur sketu ? :D mislim da je bio jedan samo ovo leto ne racunajuci par rur-vs-b92 i ne samo to nego idalje fura prichu drskog homofoba!! ← fascinantno je to da se brani totalno izvaljenom taktikom :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ćebe, odvratan si :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ćebe, odvratan si :P ← trudim se trudim se :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 sad skontah! polovina su drolje i nece da okace svoje slike ili okace neke u mraku ili nesto gde se ne vide normalno. pu! a qrce se svi mrs bre Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 dakice ajde okaci nam tvoju sliku sa nekim cicama tu. smeta mi to sto mohi kaze =D treba vise ol'skul se vrate Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i meni nedostaje Saddam i nervira me shto hejtujete metalce Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 meni takodje pocinje da smeta odredjena doza palamudjenja nekih usera koji (ne)postoje in real life. ko razume shvatice. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 vise i bila je gotivnija zajebancija okupljanja basketi i sl pa ti nauci da ga igras tjebasta tvorevino pa cemo te zvati ;pp. salim se. skroz si upravu. mogli bi da pikamo kad otopli malo? ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i nervira me shto hejtujete metalce ← Ko bre hejtuje metalce oni su super. Dakle ono ako se nadjes u drustvu 2 metalca samo im postavis pitanje kako ti nije jasno na koje se sve pravce deli metal i pobice se u roku od 10-15 sec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 meni takodje pocinje da smeta odredjena doza palamudjenja nekih usera koji (ne)postoje in real life. ko razume shvatice. jel ovo neki no brainer ili sam pogresno razumeo? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts