lazica Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) smeta kod drugara forumasha... nekako imam osecaj da ce se pretvoriti u hejterski topik... al... aj da pokushamo da prevazidjemo to... ovako drugarski... kolko tolko.. recite shta vam smeta kod posetioca ovog foruma... npr. meni lichno ne smeta nishta... sem onih internih pricha koji se dizu na nivo chatovanja/tracharenja itd. mislim nemam nishta provit tolko, al ume malko da smori ne smem da spominjem imena... jer... khmmm eeeeeek i da vidim... shta znam... kad odkuntam mozda napishem neshto... sem ako ovaj topik ne bude bio obrisam od strane admina... eeeekk... edit.. shta vam smeta na forumu... sem clanova.... ( )... ← Ne smetaju mi interne priče, njih mora biti, ali mi izuzetno idu na Edited February 13, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 ne smeta mi nista... ok je forum... bilo je i boljih i mnogo gorih perioda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 al ti zato van foruma vidim dosta toga smeta, pa ovde nadjesh ko ce da ti aminuje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Meni ni Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni smetaju fjuzovci. posebno ovaj raNbo jer je dobro gradzen i super dzuska. ← jbte, amor je u elementu vecheras! @topic malko mi smetaju vetj pomenute interne priche koje liche na chat, mada mogutje zbog toga shto ja nisam deo njih pa kao neki osetjaj nepripadanja (frojd je progovorio:). kapiram da realno moraju da postoje na ovakvom forumu. inache to se mozhe lako ispraviti (ili ublazhiti) sa nekim okupljanjima forumasha (dobro, sad je zhasu vreme). mislim, znam da su petkom neka okpuljanja vas starih chlanova ali ima podosta ljudi koji sa tim nemaju veze pa valja i njih nekako ukljuchiti. forum je dosta ogranichen za neko druzhenje... videtjemo kad svane proletje i lepshe vreme xD Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 hijackovanje i hejt u preteranim kolichinama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni smetaju fjuzovci. posebno ovaj raNbo jer je dobro gradzen i super dzuska. ← priznaj da je to jer nisi deo klike al kul, obilazichemo te redovnije jer nismo dzubrad i poshtujemo tvoj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni je u stvari krivo sto me niste primili da igram natural za vash tim :( Toliko sam zeleo da mi crovax komanduje, da sam cak naucio da se krecem i pucam istovremeno :((( Istina neprecizno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Meni je u stvari krivo sto me niste primili da igram natural za vash tim :( Toliko sam zeleo da mi crovax komanduje, da sam cak naucio da se krecem i pucam istovremeno :((( Istina neprecizno. ← edit: opet hijackujem. ispraticu sam sebe sa foruma.. Edited February 14, 2006 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pad kvantiteta kvalitetnog sadrzaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @tibor...:((( @topic fale stari ljudi...do jaja fale...cid, maha...i shone najvishe...:( huh...da ne zaboravim figla i stanketa... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Forum je ok i nishta mi ne smeta preterano osim par likova sa WOW foruma. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 mizoginisti ← :* meni smetaju pokvareni, iskompleksirani i glupi ljudi. ali ne samo na forumu... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 [quote name='Ivan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 -smeta mi llalalala i gomila posle svake recenice kod jednog clana. -politicke teme -hejt na mene zato sto sam lep Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni smeta onaj lik Zlajonja.... smorio je za petoricu Smara me shto 99% topica, a to mi je uzgred i povrh toga ql i simpa pa i nije neki preterani problem, shto se velika vetjina topica ubrzo na 2. ili 3. ili 4. stranici promeni u neku sasvim kompletno drugojachiju tematiku... politika definitivno me smara jer se tu pokazuje gomila nadobudnih politichki neobrazovanih upadica koje diktiraju rekla-kazala sistem... a sa tretje stranke, nekad mogu neshto i da nauchim u tim politichkim topicima... no ih preskachem u 99% sluchajeva pa skoro nikada i ne nauchim nishta. :) Ondak... Smeta mi shto su ljudi sa hejta/noobovanja/lejmerstva/nerdovanja preshli na mrzhnju... i na svadjanje i na ostale andramolije... ali generalno, sve je ok na forumu i mislim da idemo u vrlu svetliju budutjnost punu nestalnih neizvesnosti koje mogu samo da nas upute na bolje sutra... (osim ako nam ne padne neka atomka u dvorishte u medjuvremenu(MIGZAAAA!!!!!$%#$%)) Tako da... Engage iiiiiii idemo dalje Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 -smeta mi llalalala i gomila posle svake recenice kod jednog clana. -politicke teme -hejt na mene zato sto sam lep ← Ne smeta mi nista ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 [izvini Drale]Smeta mi gomila topica o A. Jolie [/izvini Drale] Shala, u principu mi nishta ne smeta, osim nekih zaista bezobraznih postova, a oni su realno veoma retki... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 MRZIM PREDUGACKE POSTOVE SMORE ME . . . a inace sve ostalo je prejako ( sem admina ) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 smetaju mi naqrceni likovi,...oni koji shire znanje koje nemaju,... E da, smeta mi Darijanpopizdim na svaki njegov post... -hejt na mene zato sto sam lepto te je neko zestoko slagao:)))mislim na to da si lep.... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 kome god smetaju moji postovi sa smajlijima... jebiga elem, meni smeta to shto je forum ostao bez emocija:( pre je bilo lepshe.. imali smo zvezdice... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Migsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa CMOOOOK!!!!! eto ima emocijaaaaaaa :DDD jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 eeeeeek ko zna shta ce kolege forumashi pomisliti... shalji pm ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 dokazivanje novih clanova zatim rasprave fenseri vs metalci rasprave na warcraft forumu, koji se skoro pretvorio u junk hejt na zenski pol budzitelji postova puno smajlija u jednom postu, ne mislim na migsu, mislim na nekog lika, da l' alice ili tako nesto predugacki postovi na "pricajte" mis'im, pored ovih stvari koje me iritiraju, ovo mi je opet najbolji forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) <bri Edited February 14, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts