Jump to content

Shta vam smeta kod forumasha?

Recommended Posts

smeta kod drugara forumasha... nekako imam osecaj da ce se pretvoriti u hejterski topik... al...

aj da pokushamo da prevazidjemo to...

ovako drugarski... kolko tolko.. recite shta vam smeta kod posetioca ovog foruma...

npr. meni lichno ne smeta nishta... sem onih internih pricha koji se dizu na nivo chatovanja/tracharenja itd. [:D] mislim nemam nishta provit tolko, al ume malko da smori

ne smem da spominjem imena... jer... khmmm eeeeeek [:D]

i da vidim... shta znam... kad odkuntam mozda napishem neshto... sem ako ovaj topik ne bude bio obrisam od strane admina... eeeekk...  [|)]

edit.. shta vam smeta na forumu... sem clanova.... [:D]

( [;)] )...

Ne smetaju mi interne priče, njih mora biti, ali mi izuzetno idu na

Edited by Ivan

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meni smetaju fjuzovci.

posebno ovaj raNbo jer je dobro gradzen i super dzuska.

jbte, amor je u elementu vecheras!

@topic

malko mi smetaju vetj pomenute interne priche koje liche na chat, mada mogutje zbog toga shto ja nisam deo njih pa kao neki osetjaj nepripadanja (frojd je progovorio:). kapiram da realno moraju da postoje na ovakvom forumu.

inache to se mozhe lako ispraviti (ili ublazhiti) sa nekim okupljanjima forumasha (dobro, sad je zhasu vreme). mislim, znam da su petkom neka okpuljanja vas starih chlanova ali ima podosta ljudi koji sa tim nemaju veze pa valja i njih nekako ukljuchiti. forum je dosta ogranichen za neko druzhenje... videtjemo kad svane proletje i lepshe vreme xD

Meni je u stvari krivo sto me niste primili da igram natural za vash tim :(

Toliko sam zeleo da mi crovax komanduje, da sam cak naucio da se krecem i pucam istovremeno :(((

Istina neprecizno.

ittykiss.gif

edit: opet hijackujem. ispraticu sam sebe sa foruma.. [;)]

Edited by cali

[quote name='Ivan

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Meni smeta onaj lik Zlajonja.... smorio je za petoricu

Smara me shto 99% topica, a to mi je uzgred i povrh toga ql i simpa pa i nije neki preterani problem, shto se velika vetjina topica ubrzo na 2. ili 3. ili 4. stranici promeni u neku sasvim kompletno drugojachiju tematiku...

politika definitivno me smara jer se tu pokazuje gomila nadobudnih politichki neobrazovanih upadica koje diktiraju rekla-kazala sistem... a sa tretje stranke, nekad mogu neshto i da nauchim u tim politichkim topicima... no ih preskachem u 99% sluchajeva pa skoro nikada i ne nauchim nishta. :)

Ondak... Smeta mi shto su ljudi sa hejta/noobovanja/lejmerstva/nerdovanja preshli na mrzhnju... i na svadjanje i na ostale andramolije...

ali generalno, sve je ok na forumu i mislim da idemo u vrlu svetliju budutjnost punu nestalnih neizvesnosti koje mogu samo da nas upute na bolje sutra... (osim ako nam ne padne neka atomka u dvorishte u medjuvremenu(MIGZAAAA!!!!!$%#$%))

Tako da... Engage iiiiiii idemo dalje

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

dokazivanje novih clanova

zatim

rasprave fenseri vs metalci

rasprave na warcraft forumu, koji se skoro pretvorio u junk

hejt na zenski pol

budzitelji postova

puno smajlija u jednom postu, ne mislim na migsu, mislim na nekog lika, da l' alice ili tako nesto

predugacki postovi na "pricajte"

mis'im, pored ovih stvari koje me iritiraju, ovo mi je opet najbolji forum