Corey Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Kao što je rečeno u naslovu,Koji TFT Monitor do 350evra? PC koristim za sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Znachi uspeo sam da te nalozim Samsung 913n [ima i josh jedna verzija koja se kachi iskljuchivo na dvi prikljuchak na grafichkoj, shto bi ti pre preporuchio zbog kvaliteta boja] Fujitsu Siemens w19 [ ako se lozish na wide :) ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 DVI svakako. Ne uzimaj TFT bez DVI priključka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 osto se nadam da cu u neko dogledno vreme skupiti kesh za dobar monitor, i dosta sam se raspitivao/merkao - SAMSUNG 930 BF, dobre karakteristike, 4 ms, nesto ispod 400 jura (oko 390). mislim da je best buy sad ako ti je mnogo, onda kapiram Samsung 913n Jeste, i ja mrzim to "malo doplati", ali moram da priznam da je 930bf odlican, ima preporuku od mene, a i od mnogih "testera monitora" koji su ga isprobali. Nema "pivot" ako je to nekome potrebno, cisto da obrati paznju, i ne znam dal' je bash toliko opala cena, ali sve u svemu, preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 E znam da je bio negde topici da se se govorilo o ciscenju tft monitora ali ne mogu da nadjem ... tako da ajde da pitam ... imam 913 n , znam da postoji neki sprej sta je vec za ciscenje ... ako neko zna gde ima da se kupi pls I da cisto da pitam imaju li neki alternativni nacini kako da se ociste voda / alkohol :) probao sa slabo vlaznom krpom i nije uradilo bog zna sta ... thx Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) posto se nadam da cu u neko dogledno vreme skupiti kesh za dobar monitor, i dosta sam se raspitivao/merkao - SAMSUNG 930 BF, dobre karakteristike, 4 ms, nesto ispod 400 jura (oko 390). mislim da je best buy sadshta to treba da znachi?jel debeli izgubio neku opkladu? [gorica popovic]kad ce plata, kad ce plata[/gorica popovic]:)) Edited February 12, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 E znam da je bio negde topici da se se govorilo o ciscenju tft monitora ali ne mogu da nadjem ... tako da ajde da pitam ... imam 913 n , znam da postoji neki sprej sta je vec za ciscenje ... ako neko zna gde ima da se kupi pls Ja sam, mislim u Eurosalon homemarketu kod sajma, kupio neki gel za ciscenje monitora / tftova. Onako je gusci nego obicna tecnost, isto u rasprsivacu, i super cisti. Cak sa njim cistim i tftove koji preko njih imaju ono staklo sto na njemu svakakvi tragovi ostaju, ovo ga bas lepo odradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Jeste, i ja mrzim to "malo doplati", ali moram da priznam da je 930bf odlican, ima preporuku od mene, a i od mnogih "testera monitora" koji su ga isprobali. Nema "pivot" ako je to nekome potrebno, cisto da obrati paznju, i ne znam dal' je bash toliko opala cena, ali sve u svemu, preporuka. ← Dakle jos jedan glas za taj monitor od njegovog zadovoljnog vlasnika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Najverovatnije će biti taj 730bf pošto vidim da ga svi hvale :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 kakva je situacija sa garancijom?jle daje samsung 3 dine ili je to kako kod koga naletish? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Daje ako kupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 a kakve su cene kod oficijelnih distributera u odnosu na ostale ? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Mislim da su cene iste, tj tu negde. Realno skoro svi Samsung monitori koji su sada na trzistu su legalni, tako da za sve vaze isti uslovi garancije, pa bi samim tim svi trebali da daju 3 god. Fora je jedino ako naletis na neku firmu koja "nece da se smara" sa time, ili tako nesto, pa ti ne kazu da imas tri godine garancije, ili su nekoga negde zakinuli za neki porez pa monitor nije valjano prijavljen i nema garanciju. U svakom slucaju trebalo bi da vazi za sve Samsung monitore. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ja sam, mislim u Eurosalon homemarketu kod sajma, kupio neki gel za ciscenje monitora / tftova. Onako je gusci nego obicna tecnost, isto u rasprsivacu, i super cisti. Cak sa njim cistim i tftove koji preko njih imaju ono staklo sto na njemu svakakvi tragovi ostaju, ovo ga bas lepo odradi. ← Thx . Secash li se koja je cena ? Nije bitno tachna , cisto da znam nije li nista preterano ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Ovako,malopre sam uzeo da okrećem oglase iz sk da vidim kako se kreću cene. ERC 325 SAMPRO 344 A-MAZE 309 PDV uračunat u sve cene,ali mi je malo sumnjiv taj a-maze.Šta mislite? A-maze http://www.a-maze.co.yu/ SAMSUNG MONITOR TFT 730BF 17", 1280x1024,kontrast: 700:1,osvetljenje: 300 cd/m2, velicina piksela: 0,264mm, ugao gledanja (H/V): 160/160, vreme odziva: 4ms, broj podrzanih boja: 16,2 M, garancija: 3 godine CENA: 300.90 Edited February 14, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 A-maze http://www.a-maze.co.yu/ Ja sam tamo uzeo MP3 plejer i DVD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Uzeo danas 730 BF. Skroz korektan monitor. Cena 27.800,00 dinara (316 e). Garancija 3 godine. Sto je zanimljivo da je u ERC-ovim radnjama skuplji nego kod lokalnih distributera (za 15-tak eura), a oni su zvanicni uvoznici. Edited February 14, 2006 by C@sper Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 Gde si uzeo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @ Storm - Mislim da je bio oko 250-300 dinara. @ urgh, corey - Svaki novi samsung koji je legalan stizhe uz domace uputstvo za upotrebu plus onu kao garanciju isto na srpskom sa "hologramom" ili sta vec na tome ima. Veoma lako se na taj nacin izvali dal' je original ili nije, tj. dal' ima 3 godine garancije ili ne. U 90% slucajeva, 'di god da ga kupite, dobicete tu garanciju i dokaz da je potekao iz ERCa. Iako kod nas ima dosta tih sto jos uvek uvoze "iz madjarske", obicno jure firme koje kod nas nemaju neka jaca zastupnistva, ono neke hardove, ovo ono. ERC je bas debelo uleteo, a plus Samsung ima i svoje predstavnistvo ovde mimo njih, tako da ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Odlučio sam se za 19" varijantu,930BF. Za nedelju-dve postovaću sa njim :D hvala na pomoći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Gde si uzeo? Kraljevo. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Odlučio sam se za 19" varijantu,930BF. Za nedelju-dve postovaću sa njim :D hvala na pomoći. nemoj da pricas? a koji je njegov user na forumu? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts