Debeli Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 превише га је. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) Jok, to je zbog uglaste zagrade u Boletovom nicku... oće da ukenja... edituj post i ostavi samo "bolkonski" bez [rur] nhf bole, al nick ti je malo problematican :) Edited March 2, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 najlakse je vaditi se na admina, pu! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Sutra 11 meseci...pa ti izrachhunaj... ← Ja jedinu kalkulaciju na tu temu znam sa devet meseci, ali valjda kod vas mladih sve to drugacije :) Sad ce zwer da bude ljubomoran sto se stator slikao pored EU zastave :) ← Ma jok bre, sirimo uticaj :) Ali reci sto je Stator fensi na jedno slici sa sve plocicom sa imenom :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 nisi zensko, pa i ne mozesh da ukapirash ← tacno bre ! :) bas si latino-batino :)))) mojne se sisas ;) btw. jos mi nije jasna ona kalkulacija od 11 meseci .. pa ono ?:)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ja jedinu kalkulaciju na tu temu znam sa devet meseci, ali valjda kod vas mladih sve to drugacije :) ← Na shta ti pomishljash btw. jos mi nije jasna ona kalkulacija od 11 meseci .. pa ono ?:)) ← ne razumem shta tu nije jasno...mislim da je glupo uopshte odgovoriti lagu na topitanje posebno ako ga tako "kulturno" postavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ahaha pa lagisha je uvek bio kulturiska ckode .. :) ko da mora da mu se kaze istina ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ko da mora da mu se kaze istina ;) ← A i to shto kazhesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 sheyn, hvala... ma ima da se sisam, kovrdzava kosa je mnogo teska za odrzavanje, a ja nisam u fazonu pakovanja, regenarotora....mozda, eventualno, stavim dredovima, ali mislim da nisam vishe klinac za tako nesto. btw jel ti to na avataru Andjelina obuchena kao gejsha? ima mnogo slichne usne It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ^ da, to je ona :) .. nisam njen neki veliki fan , nego zbog tripa sa gejshama :) a ona je tu jedna mnogo ufixana manekenka koja glumi gejshu na nekom snimanju (inace, film je "gia") . step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 koji je sad to pa trip sa gejshama?jel to opet neshto lansirala snezana dakic?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 urghov potpis je moj komentar na poslednjih 3 strane topica :) definitivno nisam nishta propustio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 urghov potpis je moj komentar na poslednjih 3 strane topica :) definitivno nisam nishta propustio :) ← jao jao bash sam se zabrinuo gde si srce mi je stalo :** • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 jao jao bash sam se zabrinuo gde si srce mi je stalo :** ← pichko, kakva je to ironija :( :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ozbiljan sam :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Evo ti jedan za potpis: Kad me zena pita dje sam bio Reci cu joj da sam so sijao Kuku njojzi ako ne vjerova Serdar Janko - Gorski Vjenac ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ozbiljan sam :* ← :*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ^ da, to je ona :) .. nisam njen neki veliki fan , nego zbog tripa sa gejshama :) a ona je tu jedna mnogo ufixana manekenka koja glumi gejshu na nekom snimanju (inace, film je "gia") . ← баш сам хтео да ти похвалим аватар, али сам тражио прави топик за то MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 E to ne mogu da ti kazhem Mislim logichno je ako si sa nekim vishe od 6 meseci da ga volish i sl... ← jel dobro jebe? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Šta bi,da se ogrebeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 pa mogli bi u medjusmeni neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 lag, jel gutas i zasto ne? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ja sam mu jos na poslednjem PB reko da je preterano perverzan, ali ono izgleda da nije iskulirao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 koji je sad to pa trip sa gejshama?jel to opet neshto lansirala snezana dakic?:) ← a ma ne .. Luna Lu , znas to je sad fensi , zbog ovog novog filma "memoari jedne gejshe " pa da se pridruzim opstom ludilu . *zajebavam se ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ja sam mu jos na poslednjem PB reko da je preterano perverzan, ali ono izgleda da nije iskulirao :) ← jel si mu to rekao zato shto mu glava lichi na zenski polni organ ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts