voodoo_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 E gadite mi se svi I jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ... ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Hoho, momče, ti si tu u paviljonima ;) Sećam se i kako si izgledao pre rep fazona, al neću javno da iznosim detalje iz mračne prošlosti (naravno uz odgovarajuću nadoknadu ) ← Jel se znamo? God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mogu ja da ga odmenim ako hocete, nije meni problem. Ionako sam poznat da volim da dajem warnove!!1!1oen!1 ← lakiiiiiiii....:((((( ka _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Jel se znamo? ← Ne. Al znam da si iz kraja, jerbo si, je li, okačio slike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 po meni su bolesniji ovi sto imaju manga/anime avatare i podpise... adikti ← Opet provociras pesmo ;p Da, zaista je userban wow player opasniji od slika izkasapljenih ruku ... ovo prvo su najveca prljavstina koja postoji jer igraju kompjutersku igricu a isecene ruke su cool ... izrazavaju karakter! yah' right... sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) promasih topic Edited February 13, 2006 by kuchk1c4 I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ne gledam od kuce ovaj topic, posto ljudi kace velike slike, a ja na dial-upu, pa malo kasnim sa nekim kometarima, ali ne mogu da odolim. nemoj ti tako o nashem zwerku! ← Jesam debeo, ali da vidite kako mesam :) posto ste migsu svi stavili na ignore [ : )) ] onda da vam ja nesto pokazem : ))) teh baron : ))) ← Jao, ulepsala si mi dan, nisam znao da je ovakav macan, moram da ga pozovem da izadjemo kad dodje 'vamo. Ali iskljucivo u odelu, dojadio mi je njegov casual look, ovako mi se bas svidja :) ahahha ..ali onaj sto juri guske je najjaci :)))) ← Ali slika je kao neki hipi spot :) slikano u mojoj prosloj gajbi, ja sa cimerom i cimerkama, kolko smo se tad napili... ju strah me je da pomislim :)» Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Mogao bih samo da ti kazem da bi imao velike povlastice kod administracije ako bi nekog od admina, recimo mene, upoznao sa krajnje levom cimerkom na ovoj slici Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 inace ti si to izvalio novi smajli koji te je bas odusevio vidim! ili te je samo mrzelo da kucas... ccc...vratio si se sa kopa kao jos veci hejter. ← u pravu si da me je mrzelo da kucam, a i ne vredi vam pričati.. uvek je tako kad te malo pustim da ih cimaš. u pravu je bio ćilim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Jao, ulepsala si mi dan, nisam znao da je ovakav macan, moram da ga pozovem da izadjemo kad dodje 'vamo. Ali iskljucivo u odelu, dojadio mi je njegov casual look, ovako mi se bas svidja :) eeeeek... pa da se smejeh!!! nisi zasluzio ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 eeeeek... pa da se smejeh!!! nisi zasluzio ( )... ← A ako i ja budem u odelu? Pliiiizzzz :) Mada nema sanse da oblacim prsluk :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 A ako i ja budem u odelu? Pliiiizzzz :) Mada nema sanse da oblacim prsluk :) ← fegeti se guraju u klubu.....:D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) al ni on mi ne bi dao :))))) Dajte devojtzi pederi :) qzmoooo, jeboteee!!!! ladno sam dio u 3pu da me Dusha i ti lozite :))))) a ti stvarno lavtje! ma ne verujem dok ne vidim svojim ocima, to ne ona, ona, pizda mu materina... montaza!!! :))) Ti bi pichko mogao i da se javish, nismo se videli sto godina... Edited February 13, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Vo neke... » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← aaaaaaa pozdravi mi losmija kralja najveceg breeeee!!!!!!!!isli smo zajedno u skolu T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Qq, propade mi incognito mode :) Tretja a? A ko si ti brate? Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 i 'vataju se svi za kare... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 kaaaareeee... :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Da, zaista je userban wow player opasniji od slika izkasapljenih ruku ... ovo prvo su najveca prljavstina koja postoji jer igraju kompjutersku igricu a isecene ruke su cool ... izrazavaju karakter! Nisam rekao da je WOW prljavshtina, nego da je opasno zarazna stvarcica, i time je reklamiranje WOW-a opasno, posto ljudi koji "kupe" reklamu mogu da se navuku. Ne znam da li je neko rekao da su isechene ruke kul, ili da izrazavaju karakter nekoga, ja lichno ne smatram da je tako. To bi bilo kao da mogu da procitam nekoga kakav je po tome sto igra WOW. Smatram i dalje da je pushtanje sopstvene krvi zdravije od igranja wow-a, buduci da kad pushtash krv znash da je to stvar samokontrole i da morash imati granicu, dok ..pa hm... ljudi padaju razrede zbog WOWa, da ne kazem neke gore posledice. edit/// Da bi bilo u duhu topika, evo jedne slike josh. Edited February 13, 2006 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) UKLONITE SLIKU JER JE NEPRIKLADNA ZA FORUM U potpisu Useri hvala unapred ... Edited February 13, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 u pravu si da me je mrzelo da kucam, a i ne vredi vam pričati.. uvek je tako kad te malo pustim da ih cima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Aj ne kaki, svaka sitnica definise tvoj karakter. Pa svaka sitnica definise, ali nemozes iz jedne sitnice da zakljucis sve o nekome. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 u pravu si da me je mrzelo da kucam, a i ne vredi vam pričati.. uvek je tako kad te malo pustim da ih cima _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Opala ,bavoo ivane!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 hahahah to kruko =))))) kad bi znao samo :))) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ivan_ i mjau_ malko cirke O:) ← Kapiram da si mu tada izcamcima i admina a? :)) Ono ja tek sada video a ti se ne falis :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts