Megadeath Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Ni ja nemogu ! Kao ispishe "Error Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Znachi imam sledeci problem: Posle ovog danashnjeg patcha,nevidim svoj charakter koji mu je? Ali igra radi ...... I da, na ostalim igrachima nema odetja , obutja :P Jer zna neko zbog chega je sve ovo ? Hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Au ,ne mogu da udjem na manage acc...Dokle ovaj blizzard misli da nas ovako podjebava ? Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Znachi imam sledeci problem: Posle ovog danashnjeg patcha,nevidim svoj charakter koji mu je? Ali igra radi ...... I da, na ostalim igrachima nema odetja , obutja :P Jer zna neko zbog chega je sve ovo ? Hvala ! ← onrisi one WTF i WDB foldere et voila! a mozes i add -onove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jedno n00b pitanje u cemu je razlika izmedju RPPVP i obicnih PVP servera?i gde je bolje poceti igrati ma punijem ili praznijem serveru? ja poceh malo da igram na ravenholdu... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 svi RP serveri su vishe okrenuti rol plaju, znachi ime ne sme da bude retardirano, spika nije ko na normalnim serverima izmedju likova koji igraju wow nego svi rol plejuju ......tj ko obichan pvp server sa PR populacijom (jer je obichni RP server zapravo carebear/normal setovan) i'm gonna reroll german RP! who's with me? =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 i'm gonna reroll german RP! who's with me? =oD ← [smajli3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) ...ne mogu da pocnem da igram..lol....konektujem se na server lepo...odaberem lika..ali kad se loading(plava crta) zavrshi cekam tako jedno 1/2 min..i onda me vrati naprvu stranu...""disconnected from server""..ne deshava se svaki dan...ali jebe u zdrav mozak"" e da..i nije do servera..probao sam na nekoliko pa nece.. e znachi nije ni do neta..sve ostalo radi google trazi dok ne crkne itd..allakhazam..itd..rur... ehe..evo proradi..al za kur""...pocnu da se pojavljuju likovi i kvrc....siiixx..doom..baaa..puce veze DC from server.. please help me..Ajmanjub..hehex:D Edited July 9, 2006 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 E ljudi a kako da se registrujem bez kartice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 e pitanje,koji addon mi preporucujete i naravno odakle da ga skinem,i poslednje u koji direktorijum ga stavljam u okviru wow-a??? Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 E ljudi a kako da se registrujem bez kartice? ← lako uz sinalko salim se..nadjes na netu neki generator kartica i to je to..imam kuci u favorites-u sajt sa tim,ako ne uspes da se snadjes na googlu(sto je skoro nemoguce:)poslacu ti link.. nema nikakvih problema sa tim...radi provereno.. Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) e Edited July 12, 2006 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Shta znachi wow ? shta je addon, i moze li neko da mi pokaze kako da naparvim acc, prevede sve na srpski i izda verziju wowa na srpskom, i donese isti na moju addresu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) ^ word zaboravio si "GDE KA KUPIM WOW LOLOL MRZI ME DA OKRENEM BROJ PHONA ?" Edited July 12, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 aaaa ne, osoba koja nije igrala josh wow postavila bi pitanje sa mnogo smajlija, lololo-vi dolaze tek kasnije....ccc nista ne znash killy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Shta znachi wow ? shta je addon, i moze li neko da mi pokaze kako da naparvim acc, prevede sve na srpski i izda verziju wowa na srpskom, i donese isti na moju addresu ? ← koliko god ovo moglo da zvuci/izgleda smesno, ludi rusi su napravili addon(russifikator) koji je celokupni interface wowa prebacivao na ruski jezik haxz0rovanjem toga moze se doci i do necega slicnog za srpski jezik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 идет загруска........ пажалуста подождите Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 E a kakva vrsta pitanja se ovde postavlja?! zomg! Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 smatraj to sto si napisao jos jednim u nizu smesnih pitanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Ali ja sam samo dosao da pitam neko pitanje i zato vas lepo pitam?! :o) Ali ja vidim da vi ne pitate pitanja nego pitate odgovore! Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Jel volite da prdite u vodi? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Jel volite da prdite u vodi? ← Coll, promasio si temu, nije ovo 'pitas me pitam te'. :D ← Pa ipak je on Zdechplioter aka nolifer24/7gankingandpvEing, pa ne zna gde, sta i kako sem gde je BWL/AQ/Naxx i Battleground :PP Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) /careeeeeee :))) Ako moze neko da mi postuje link sa kompletnim statovima za maga... Znaci koliko cega crit,dmg,hit etc... :) Fala Edited July 13, 2006 by cRuis3r Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ^ Ae sad ko ce naciniti veliki 'kombek' na temu :) ← Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts