Jump to content

sven

The X
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

2 Followers

About sven

Recent Profile Visitors

2,635 profile views
  1. Bump cena po dogovoru. Najbolja ponuda dobija!
  2. Pogledaj moj post pa mi se javi ako si zainteresovan. http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234927102
  3. Bump i dalje aktivno, sve dodatne informacije na broj 069 20 34 665 jer se trenutno selim pa necu biti tako cesto na netu.
  4. Prodajem acc na westu. Nikad banovan, hackovan i slicno. Prodajem jer vise nemam vremena da se toliko bavim lol-om kao inace . Iako se na slikama vidi, cisto da naglasim da sam u sezoni 2 imao gold u svim bracketima i da trenutno na acc-u ima 613 RP i ~7k IP. Slike koje dovoljno govore o acc-u: Ranked stats: http://www.dodaj.rs/...WqE0/border.png Normal stats: http://www.dodaj.rs/...7Xp/border2.png Summoner icons: http://www.dodaj.rs/...u/summoners.png Champions: http://www.dodaj.rs/...sou/champs1.jpg http://www.dodaj.rs/...P7X/champs2.png Rune (6 rune page-ova): http://www.dodaj.rs/...njzhUd/rune.png Skins: http://www.dodaj.rs/...hh1Nj/skins.png Ponude saljite iskljucivo na pm ili skype srba90. Cena je oko 4000, zainteresovani neka posalju ponude na pm.
  5. WTS Account sa classic wow+tbc+wotlk. Na accountu se nalaze 2 dka(1 dwarf male na Ravencrestu i 1 draenai female na Dragonmawu), oba su trenutno 66lvl ali levelujem dwarfa atm. Kupio sam mu 2hand axe, shouldere i trinket binds on account za koje je bilo potrebno oko 150 emblem of heroism. Account je produzen game cardom pre par dana tako da istice oko petog maja. Cena oko 6000 din. Za vise informacija pm. I naravno posedujem sve informacije o accountu.
  6. Evo jos jedan free bump za nebru :). Prodao sam jos jednog lika preko njega i sve je kao i uvek proslo u najboljem redu. Covek je jednostavno pro :P
  7. E ljudi zanima me da li je neko skoro pokusavao da migrira na Ravencrest? Do skoro je bila zatvorena migracija za taj server, a sad vise nigde ne pise da je tako. Ae bacite pm ako neko zna nesto vise o tome
  8. sven

    WTB

    AAAA pa negooo :D. Ce pogines u vodu brate miliii :D
  9. sven

    WTB

    Kod Milijane...
  10. sven

    WTB

    Zaboravio sam kod Nine... 8(
×
×
  • Create New...