Tarabash Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 pa to filmic nisam se dobro izrazio jbg :P gde mogu da nabavim to ili tako neso ako jos postoji slicno nesto? ← zomg www.googleityoumoron.com Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) zomg www.googleityoumoron.com ← yahoo :) Edited April 19, 2006 by Megadeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) pa to filmic nisam se dobro izrazio jbg :P gde mogu da nabavim to ili tako neso ako jos postoji slicno nesto? ← Edited April 19, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Ljudi da li mozete da mi kazete KOLIKO SADA KOSTA WOW prepaid kartica i gde ima da se kupi ja sam sa cukarice? Edited April 20, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Ljudi da li mozete da mi kazete KOLIKO SADA KOSTA WOW prepaid kartica i gde ima da se kupi ja sam sa cukarice? ← pyramid shop 31E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ae da ne otvaram novi topic...da vas pita nesto.. wow me nesto jebe zbog ovog 1.10.1 patcha...znaci skine mi ga wow sam i krene da patcuje ali na nekih 22% mi uvek pise patch could not be aplied..i kaze kao da reinstaliram igru bla bla bla,da bih to resio..ali nema druga posle nego da se opet smaram sa svim patchevima i tako to... nego,jel mogu ja da odem do drugara i da kopiram sa harda na hard to nekako,jer nigde ne mogu da nadjem da skinem 1.10.1...a preko wow-a nece da mi patchuje... jel moze nekako? odma da vam kazem da se u te stvari ne razumem tako da bez hejta/flejma...ako neko moze da pomogne neka postuje. Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Mozesh. U stvari, probaj, ako ne radi (ne vidim zashto ne bi) onda uradi reinstall Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 tarabash jel ti jos uvek igras ? ja ne znam da li cu moci ova preplata mi je suvise skupa, mozda se prebacim na guild wars ipak je besplatno. kako skupis pare ako igras kucamo se poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 POCECU PONOVO DA IGRAM PA ME ZANIMA NA KOM SERVERU SE JE NAJBOLJE POCETI... KOJI NIJE PUN 60 LVL? I GDE VI GRUPNO IGRATE(AKO IGRATE U GRUPI:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Na Xaviusu nema toliko 60,kad kazem toliko,znaci nema ih ko na Dunemaulu gde je svaki drugi 60 odavno.I ima nasa guilda,tj guilda za sve sa ex-yu prostora,sto i nije lose za pocetak ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musasi Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Na Xaviusu nema toliko 60,kad kazem toliko,znaci nema ih ko na Dunemaulu gde je svaki drugi 60 odavno.I ima nasa guilda,tj guilda za sve sa ex-yu prostora,sto i nije lose za pocetak ;) ← KOJA STRANA? ALIJANSA ILI HORDA? (nesto ne volim te ex yu fazone) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Na xavisu ima Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 Ljudi da li mozete da mi kazete KOLIKO SADA KOSTA WOW prepaid kartica i gde ima da se kupi ja sam sa cukarice? ← mikro knjiga 20m od city halla u po Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) ljudi da li ja TOLIKO ne znam da igram ili rogue nema shanse da ubije ni 7-8 lvl-a nizeg huntera ako ga ovaj napadne prvi? *edit* ako mi je sprint na cd-u Edited April 25, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ti bi se karala, al da ti ne udje, a? Jebiga, ne mozesh svakod da pobedish. Warlock ne moze da ubije wariora, ako nema succy ili SL...rock papper scissors Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Eto, juce sam nabudzao lvl 12 huntera, i danas(kad je uspeo napokon da se prikljuci na server)- nema mi tog huntera!! nije pitanje vec kritika, ali valjda je ovo najadekvatniji topic da se i to kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Maintenance Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Ljudi da li neko moze da mi kaze koje sve kreditne karte prima Blizzard. Da li mozete da ih nabrojite. I naravno koje od tih kartica primaju u nasim prodavnicama. Ne bih da uzmem karticu koju mogu da koristim samo za wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 ljudi mozda smaram ali moze li neko da mi na PM posalje gde mogu da kupim ono sranje od kartice za WoW koje traje 60 dana? unapred thnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 plato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Imam jedno pitanje- Koji je server najbolji za raid, odnosno, najbolji klanski server? Napravio sam prvo account na sylvanas serveru, nabudzo lvl 22 huntera i da napravim ozbiljniji klan, niko nece. Svi igraju pvp medjusobno(hordini igraci). Mene to smara. Ako zna neko neki dobar server neka kaze, ili zauvek cuti :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyLife Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 E samo jos ovo mi nije jasno- kada izlistam servere u realmu, na onima dole pise low population, pa me zanima da li je to trenutno low pop. ili ne? Zato sto me deprimira kada udjem na neki server a tamo njih 500 imaju vec lvl 60 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ljudi da li neko moze da mi kaze koje sve kreditne karte prima Blizzard. Da li mozete da ih nabrojite. I naravno koje od tih kartica primaju u nasim prodavnicama. Ne bih da uzmem karticu koju mogu da koristim samo za wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ljudi da li neko moze da mi kaze koje sve kreditne karte prima Blizzard. Da li mozete da ih nabrojite. I naravno koje od tih kartica primaju u nasim prodavnicama. Ne bih da uzmem karticu koju mogu da koristim samo za wow ← hm..ovo je pitanje postavljanp x-puta..a x tezi beskonacnosti...:) Uzmes Visa virtuon karticu za on-line placanja..preko nje mozes skoro sve...samo ti treba depozit 20e, i placas neku malu godisnju clanarinu,ako se ne varam.. Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Imam jedno pitanje- Koji je server najbolji za raid, odnosno, najbolji klanski server? Napravio sam prvo account na sylvanas serveru, nabudzo lvl 22 huntera i da napravim ozbiljniji klan, niko nece. Svi igraju pvp medjusobno(hordini igraci). Mene to smara. Ako zna neko neki dobar server neka kaze, ili zauvek cuti :D. ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts