neeboja Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Da li pačiji glas ima eho? ← Da. Nego stvarno, gde ima ona fora za signature? Dajte par linkova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksmith Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 ppl zapatio sam neki shit i sad moram da reinstaliram windows!jel moze neko ko je to vec radio da mi kaze da li ce da mi se javljaju neki problemi oko wow-a jer mi se ranije desavalo da moram i neke igre da reinstaliram? ← WoW neces morati da reinstaliras, sva podesavanja ti ostaju i sve je ok... pod uslovom da nisi formatirao disk na koji si instalirao WoW pri instalaciji Windows-a Cak i tad se vise isplati da odes do ortaka, koji igra WoW, sa hardom i da ga iskopiras nego da cekas instalaciju i patchovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Da, ali problem nastaje kad morash da patchujesh igru sa novim patch-om, jer u registry-u nemas nishta. Jedino da napravish backup kljucheva odgovornih za WoW, i da ih ubacish posle reinstall-a systema. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksmith Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Da, ali problem nastaje kad morash da patchujesh igru sa novim patch-om, jer u registry-u nemas nishta. Jedino da napravish backup kljucheva odgovornih za WoW, i da ih ubacish posle reinstall-a systema. ← Patchuje se normalno i kad igra nije instalirana (kad u registry-u nemas nista), nema potrebe za backupovima i sl. Isprobano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Ako je ovaj topic jos ono sto je bio... :) Kako mogu da promenim e-mail adresu u accountu,npr ako sam kupio od nekoga wow pa je ostala njegova email adresa a tamo pise da to ne moze tako lako da se promeni,pa koja je procedura onda? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Mislim da treba da ides na wow sajt i na "account managment" ,, i tu promenis email Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Posaljes Blizz-u mail, da im kazes da menjas mail adresu i navedi im koja je trenutna... ← Ja sam to uradio, ali ni Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Mora da nisi poslao na dobru adresu, cek da potrazim, kad te mrzi :P Edit: WoWAccountReviewEU@blizzard.com ← Jebi ga, stvarno nisam gledao adresu, ali sam kliknuo na tab koji ka Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannibaliser Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Jel zna neko gde mozhe da se nabavi crack za verziju 1.10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Jel zna neko gde mozhe da se nabavi crack za verziju 1.10? ← Koliko sam upucen ne postoji crack za wow samo postoje piratski serveri koji ne traze crack samo promenu realmlist.wtf dokumenta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannibaliser Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 (edited) Koliko sam upucen ne postoji crack za wow samo postoje piratski serveri koji ne traze crack samo promenu realmlist.wtf dokumenta... ← hmm... pa postoji ustvari, ja ne mogu da pokrenem igru uopshte, a imam patch i crack za v1.5.0 (mislim), koja mozhe uz crack da se pokrene. Edited April 16, 2006 by cannibaliser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) Imam ja jedno pitanje koje ne zasluzuje novi topic, ali mi je jako potrebno. Kako napraviti macro ili bilo sta drugo koji ce me jednim klikom bandazirati a da ne menja target. Pitam zbog mog drugog lika, rogue-a. Kada se bandaziram koristim F1 pa Bandage, a time gubim sve combo poene na mobu:P Edited April 17, 2006 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Imam ja jedno pitanje koje ne zasluzuje novi topic, ali mi je jako potrebno. Kako napraviti macro ili bilo sta drugo koji ce me jednim klikom bandazirati a da ne menja target. Pitam zbog mog drugog lika, rogue-a. Kada se bandaziram koristim F1 pa Bandage, a time gubim sve combo poene na mobu:P ← Pa mozes da radis /target [tvojnick] pa akciju za bandage. Ne znam mozda i ima neka promenljiva koja je tvoj nick, stvarno se nisam uplitao u to nesto posebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 kad clicknes na bandage drzi alt :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Iliti selfcast Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 e kupio sam wow i kad pravim acc trazi mi karticu kojom cu da placam .. a ja ja hvala bogu nemam . sta da radim dal ima negde na netu da se nadje neka kartica nevazeca il tako nesto ... il moram da kupim game card ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 (edited) e kupio sam wow i kad pravim acc trazi mi karticu kojom cu da placam .. a ja ja hvala bogu nemam . sta da radim dal ima negde na netu da se nadje neka kartica nevazeca il tako nesto ... il moram da kupim game card ? ← Malo googluj i naci ces visa credit card generatore...Ne moras jos uvek da qpujes Game card ili da vadis Vizu! Edited April 18, 2006 by Undenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ...ali je svakako pozeljno da uzmesh Visa Virtuon karticu i placash vreme tako. Procedura traje nekih 10-15 dana, tako da kreni na vreme Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 e jel dosadno bez mene? ;) Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Napustio je wow. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Hmmm, pre nekih 20 dana mi je prso wow pa sam reinstalirao igru pa mi se nesto bugovalo oko patcheva, instalacije ... reinstalirao windows pa opet isto... na kraju me vishe mrzelo da provaljujem sta je u pitanju i odneo sam hard disk kod ortaka da prekopiram wow... Prekopirao sam igru i radilo je do danas... kad je izasao novi patch... Downloadujem update, ali dobijam neki error pri patchovanju... Kapiram da je to zato sto sam prekopirao igru... Jel' postoji neki nachin da ovo izbegnem nekako ili moram da idem kod ortaka ponovo da kopiram ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Hmmm, pre nekih 20 dana mi je prso wow pa sam reinstalirao igru pa mi se nesto bugovalo oko patcheva, instalacije ... reinstalirao windows pa opet isto... na kraju me vishe mrzelo da provaljujem sta je u pitanju i odneo sam hard disk kod ortaka da prekopiram wow... Prekopirao sam igru i radilo je do danas... kad je izasao novi patch... Downloadujem update, ali dobijam neki error pri patchovanju... Kapiram da je to zato sto sam prekopirao igru... Jel' postoji neki nachin da ovo izbegnem nekako ili moram da idem kod ortaka ponovo da kopiram ? ← http://forum.klanrur.rs/index.php?s...ndpost&p=771441 Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ajde plz recite mi kako se zove progam za snimanje wow-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 "snimanje wow-a" ? ako mislis da pravis flimic onda FRAPS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 (edited) pa to filmic nisam se dobro izrazio jbg :P gde mogu da nabavim to ili tako neso ako jos postoji slicno nesto? Edited April 19, 2006 by Megadeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts