Jump to content

neeboja

The X
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About neeboja

Recent Profile Visitors

1,825 profile views
  1. nisam u gamesu, tu je nesto skuplje (bilo kad sam ja kupovao, a kazu mi da je i dan danas) vec u exe centru na konjarniku
  2. Oprostite sto odgovaram posle ovako puno vremena. Dobio sam sasvim novi razer deathadder od garancije. I to u roku od 3 dana prijave. Sasvim su profesionalno to odradili. U prodavnici su mi rekli da za probleme u 95% slucajeva dobijate novi proizvod, a ne popravku istog.
  3. Dakle rec je o http://itsvet.com/proizvod/msi-ex710x-052e..._laptop/24/2329 Kupljen je 13.11. Sasvim nov, Perfektno stanje, gotov nekoriscen. Garancija. Instaliran Windows XP SP3 Razlog prodaje je sto mi se odjednom otvorila mogucnost za kupovinu znatno jaceg lap topa. Cena je 48 000 Din Kontaktirajte me iskljucivo putem PM-a,mada moze i SMS na 063-8700-923.
  4. Pronasao sam racun i garantni list! Na svu srecu nisam sam otvarao misa niti ga cackao. Samo se nadam da ovaj tip kvara ulazi u garanciju Zvacu ih sutra i hopefully ce da bude nesto!
  5. znaci strasno... bio sam probao upgrade 3 puta na mom accu i dobio block na 24h... prepizdeo. kasnije tog dana mi ortak da 50 eu za doplatu i wotlk i ja njemu da probam da upgradujem - nece. probam sutra ono mu upgraduje na wotlk probam danas sebi kad je proshao block, i ne mogu... sacekam 3 h, probam jos jednom, nece, posle 1h opet nece i opet dobijem block na 24h! prepizdeo sam... sad cu da zovem preko skypea billing da vidim o cemu se radi vise nema smisla... a i cekam nedelju dana da mi retrieveuju secret question! mnogo su neozbiljni
  6. Od pre par dana imam problem sa levim clickom mog razer deathaddera kupljen u maju. Koriscen pretezno za gaming,CS i WOW na slici sam oznacio crvenim mesto na kome uopste ne prihvata click, dok svugde drugde prihvata Levi Click kad se pritisne 'crvena zona' uopste se ne cuje fizicki click(i naravno nema efekta levog clicka na compu) nego se samo plastika tastera nasloni plastiku ispod. To crveno mesto je kriticno jer njega najcesce treba clicknuti na kutiji u kojoj sam kupio mish ima nalepnica - garancija 2 godine,ali nazalost ne mogu da nadjem racun za deathaddera sam se opredelio jer, pored kvaliteta senzora, ljudi po forumima su pricali da tasteri ostaju isti kao i prvog dana sta mi je ciniti? da li sam da ga otvaram? da li da ga nosim na popravku? gde? koliko ce da kosta? ima li drugih resenja?
  7. Kao sto naslov kaze, paid service u account managementu - Buy Wrath Online ne radi. Preko Buy WoW i Buy TBC online sam napravio svoj drugi acc bez ikakvih problema, ali ne mogu da ih updatujem na Wrath preko sajta. Unesem info za kreditnu i izbaci mi greshku - probao sam par puta, i na jos ortakovom accountu tokom 2 dana ali nista : We're sorry but there has been an error with your request. Unfortunately we were unable to process this upgrade. Please contact our Billing team for further information about this issue. Slao sam request koristeci webform, ali ih nisam zvao preko skypea. Da li je neko pokusao upgrade online? Mislim to je 35 EU preko kartice a ne 45 EU koliko nas deru u dinarima u radnji
  8. Evo i ja da kontribuiram... Kole može da jede burek sa sirom a da se ne umasti. Koletova načeta Coca-Cola ne izlapi. Ne sme. Svetlost Koletu plaća putarinu.
  9. Mogao bi komichar da budes. Ti mislis da samo zato sto ti ne mozes da quittujes wow, da ne mogu drugi. E pa varas se. Ma prodao sam organe za kesh da kupim wow gold, k3k
  10. WoW bataljen 23rd 12th 2006. Account frozen, dok ga ne prodam. Goodbye Igrao sam od 4th avgusta. To je preko godinu dana i 4 meseca. Nikad nisam bio 100 % hardcore, i fala bogu. Situacija u gajbi mi to nije dozvolila, i hvala bogu. Da sam neki student unistio bih sebi zivot... Skola je fala bogu ok, od 3.70 do 4.00 prosek u gimnaziji. Bilo je trenutaka kad sam psovao po fizioloskim potrebama... Vreme je da se prekinu sranja u zivotu. -Ne pijem coca-colu vec 50 dana, a sabijao sam po 2 dvolitarke dnevno bek in d dej. -Krenuo sam u teretanu, ne nameravam da prestanem. -Sutra krecem da ucim da vozim, da me ne zahvati novi zakon. Valjda ce biti i riba kad budem vozio. Predlazem svima da quittuju WoW jer se odavno pretvorio u sranje u kome su skil & nolidz anderrejtid a gde se ceni samo 100% raid etendns. Igra je beskrajna. Nemojmo se hvaliti 'ko je prvi ubio _____(insert scripted bossfight)' i ko je kakvog chara imao nego ajde da radimo nesto u RLu. Trebalo je vremena da se shvati da je igra bzvz, ali jbg, svaka lekcija se placa.
  11. Account sa Human Paladinom lvl 60 na Silvermoon EU PVE serveru za prodaju. 300 Herb 300 Alch sa dosta recepata. Uskoro ce biti i CT profila samo da updateuju onaj njihov addon. Inace, odlicna reputacija na serveru. 1000 zlata, 50 arcanite barova na altu, i jos mnogo toga. Tkdj na accountu se nalazi i lvl 60 gnome rogue sa 200 zlata na Vashj EU PVP sa prosecnom plavom opremom. Paladinov gear: http://ctprofiles.net/4559892 Nesto je zabagovan... Full T1. 6/8 T2, 2-3 itema is Naxxa, i bas dosta dps opreme. Pocetna cena 100 Eura. Saljite PM.
  12. Ne znam da li je ovo bilo ranije, i da, mrzi me da pregledam 60 strana unazad :) Anywayz0rx WoW End-Game
  13. /Ovo vise nije wow/ Apsolutno tacno, pocinje da lici na WH 40k i Star Wars, lol A i sama igra je tako neznimljiva u zadnje vreme, magevi ownuju sa bilion spelldmga, warriori tuku iz jednog udarca, sve postaje toliko nebalansirano,za one koji jednostavno ne zele da provedu vecnost pred compom Kako deluje sada, blizzard ce, imo, da izgubi taj sloj playera ubrzo posle dolaska TBCa,jer igra nece biti vredna za igranje ako gubish 24/7
  14. LoL @ paladine, majku im sto ne moze da se hideuje ceo set lollol nego, pogledajte tajni stastojak za pravljenje paladin seta(nije samo robokap)... /////sikrit formjula ///// Btw lock set je z0mgub3rimbz0r, na onom clipu se vidi kako ima neki vorteks od nekog shedou thingyja kako mu kruzi oko grudi. Na klipu je cool na priestovom setu sto mu blinkuje ono svetlo na ramenima druidov se je buvljacki combo cenariona i dreamwalkera (ili kako se vec zove onaj set iz naxxa)
  15. neeboja

    UI...

    CT mod SCT Titan,ali se ne vidi zato sto je na auto hide i 100% transp Itemrack UI paladina necu da postujem jer nije modifikovan :)
×
×
  • Create New...