Jump to content

cannibaliser

The X
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About cannibaliser

  1. GIGU imash i na ASTRI (19.2E), pa ako imash satelitsku, mozhesh je tu gledati. Inache se ne placa. Frekvencija : 12460000; Polarization : horislontal; symbol rate : 27500.
  2. Prodajem cetvorodnevne katre za EXIT, cena 4500. TEL : 0644601700 Novi Sad
  3. hmm... pa postoji ustvari, ja ne mogu da pokrenem igru uopshte, a imam patch i crack za v1.5.0 (mislim), koja mozhe uz crack da se pokrene.
  4. Jel zna neko gde mozhe da se nabavi crack za verziju 1.10?
  5. Imam jedan problem sa LAN-om. Umrezhio sam dva kompa direktno (oba imaju integrisane mrezhne kartice) . Kad kreiram igru (na Local Area Network-u) sa bilo kog od ova dva rachunara, onaj drugi je ne vidi (probao sam sa vishe igara i efekat je isti na svakoj). Na oba rachunara je instlirana verzija 1.20. File sharing je omogućen i mogu da razmenjujem fajlove medju računarima. E da, da kazhem samo da kad sam pokrenuo DirectX ( ista je verzija na oba kompa - 9.0c ) nisam mogao da testiram DirectPlay na kartici Network. Ima li neko pojma o chemu je rech?
  6. E hvala puno !!!!!!!!!!!!!!!! Uspeo sam da ovo sve odradim, podesio sam sve shta ste mi rekli, ali sada imam novi problem. Kad kreiram igru sa bilo kog od ova dva rachunara, onaj drugi je ne vidi (probao sam sa vishe igara i efekat je isti na svakoj). File sharing je omogućen i mogu da razmenjujem fajlove medju računarima. E da, da kazhem samo da kad sam pokrenuo DirectX ( ista je verzija na oba kompa - 9.0c ) nisam mogao da testiram DirectPlay na kartici Network. Ima li neko pojma o chemu je rech?
  7. Da li bi mi neko mogao reci kako da ostvarim konekciju izmedju dva rachunara (direktno) preko LAN-a ? Oba kompa imaju integrisane LAN kartice i nabavio sam kabel za konekciju.
  8. Hmmm... pa ako neko od njih vec ima, shto onda oni ne bi postovali, a ne da chekamo na nekog lika koji nema nameru da posecuje forum vishe.
  9. Drijada i raider shto se tiche odnosa kvalitet/cena. Druid of Claw je mozda skup (zbog svih upgr), ali zato kida :D
  10. Ne bre, to se deshava i kad kreiram novi acc
  11. Jel se ikom desilo da dobije error msg :"The password you have provided is incorrect.Please try again." prilokom logovanja na bilo kom gateway-u? Pass mi je ok 100%.
×
×
  • Create New...